İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Uzaktan biraz seyrettim düşündüm acaba yay taksammı paşaya diye :)

AgLEyB.jpg

Kurcalamaaa, tabii uzun yol yapmiyor ve sizin yollar düzgün ve hic yüklü kullanmiyorsan başka...
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Kurcalamaaa, tabii uzun yol yapmiyor ve sizin yollar düzgün ve hic yüklü kullanmiyorsan başka...

Yok be abi düzgün yol nerdeee :) Zaten beni düşündüren de o mesele :(

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yok be abi düzgün yol nerdeee :) Zaten beni düşündüren de o mesele :(

Alper,evet görüntü güzelliği olur ama gerisi güzel olmuyor.Bencede her haliyle güzelliği bozma derim....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Uzun süreden beri planladigim yan şerit ve arka cam icin Türk Bayrağı resmini hayata gecirdim.

kusura bakmayın da çingene pazarına döndermişsiniz arabayı. bana hitap etmeyen işler. ayrıca ruhsata işlenmediyse, inşallah izinsiz baskı yapmaktan ceza yemezsiniz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

kaput,sağ çamurluk sol çamurluk pasta,cila,wax ve üstüne bide wax attım oşş yoruldum

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bu gün iş çıkışı Mersin'den dönerken krokodil krikom orada olduğundan yazlığa uğrayıp mondimin tekerlerine rotasyon yaptım. Lastikleri alalı sanırım 5-6bin km oldu. Rotasyon şart.

celalettin abi bu rotasyonda hangi tekerleri birbiriyle değiştirmek en doğrusu olur

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

celalettin abi bu rotasyonda hangi tekerleri birbiriyle değiştirmek en doğrusu olur

sagdakiler kendi arasinda soldakiler kendi arasinda olmasi lazim ?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Benim bildiğim sollar sollarla, sağlar sağlarla. Ancak yeni nesil tekerlerde sağ-sol ayrımı yani yön farklılığı olmadığından sıkıntı yok. Sadece inside/outside var onun ićin de jant ve lastik birbirinden ayrıldığında dikkat etmek lazım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar
(düzenlendi)

Depo şamandırası değişti 450 tl    :(

tarihinde Seçkin Kaçar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

fa9c929afc917e2b093d59adaaa9c7f9.jpg

30a33160d9015bde1df19b9be0cb9c30.jpg

20c7c074db497baa6f773d9c36116a6c.jpg

Beyaz ampul taktım beklediğinden çok daha iyi aydınlatıyor ve şahibcilerin taktığı zenonlar gibi durmuyor

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Benim bildiğim sollar sollarla, sağlar sağlarla. Ancak yeni nesil tekerlerde sağ-sol ayrımı yani yön farklılığı olmadığından sıkıntı yok. Sadece inside/outside var onun ićin de jant ve lastik birbirinden ayrıldığında dikkat etmek lazım.

2013 tekeri yeni nesil diye düşünürsek, o zaman senin yaptığın gibi önce sağ tarafı krikoya alıp tekerleri birbiriyle değiştireceğiz, sonra sol tarafı krikoyla havaya alıp ön-arka yapacağız. anladım. jant-lastik niye birbirinden ayıralım ki bijonlardan söküp bijonlardan sıkacağız.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Siz yapmıyorsunuz. Patlak olunca lastikçi çıkarıyor. Biraz dikkatsiz biriyse yönünü karıştırıyor. Bu durumla karşılaştığım için belirtmiştim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Yok. çekme olmaması lazım. Çünkü, arka teker sürekli aynı açıyla döndüğünden tekeri düzgün biçimde torna eder. Zaten rotasyonun amacı ön tarafta iken sağa sola dönüşlerden ve yatay-dikey hareketler yaptığından aşınan kenarları orta ile aynı düzeyde torna etmektir. Tek bir şey yaşadım, o da beklediğim şeydi: arka tekerlerde güç olmadığından onlara balans yaptırmamıştım. Şimdi onlar öne geçtiğinden balans yaptırmam gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Siz yapmıyorsunuz. Patlak olunca lastikçi çıkarıyor. Biraz dikkatsiz biriyse yönünü karıştırıyor. Bu durumla karşılaştığım için belirtmiştim.

evet o durum benimde başıma geldi yaklaşık 10 ay önce. dış kısmını içeri takmıştı, tekrar gittim lastikçi çocuğun yanına. paşa paşa tekrar dış kısmını dışarı aldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Sanırım fiestalarda kronik bir sorun olan Hız sensörünü değiştirdik.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

bugün bıcı bıcı yaptı.

sen arabayı yıkarsın benim aklıma istemsizce bu gelir  :)

118303-karizmam_yine_gitti_d580.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Yıkatacaktım, yıkamaya yanaştım, canım istemedi, bastım devam ettim. Bu kadar.  :crazy:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bugün aracıma double din taktırdım dün gece sahibindende ilanlara bakarken bir anda şeytan dürttü bu sabah ilanına baktığım Ada'mın dükkanında aldım soluğu :) tv navigasyon falan var birde ekrandaki dijital klimayı ve park sensörünü gösteriyor bu benim için olmazsa olmazdı

Ve aracımın son halleri

3c11891f92468c728e18f4ec8421d97d.jpg

210e1479b2feac12d6be47d3ce584229.jpg

b201651aa52aefe0259acc8c30460c86.jpg

36062fcbc81be9fd4645230fdc90073b.jpg

e96e7d630f00f26242dbad57fc9979f6.jpg

c0ca3e25eacec3f2ea5768de0f7eae85.jpg

e8408094f96bc482ad3b587d03494aeb.jpg

57c08cfd207784e65ba6e9c08e96373b.jpg

0422dbc75f68496a8f04985648dceb67.jpg

246ef5abbc4594fcc814dea97afe9d73.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Geçen hafta yağan yağmurlardan çamur içindeydi, bugün fırsat bulunca kirini güzelce akıttım, yeni aldığım kurulama bezini test ettim 50x70 boylarında. Hepsiburada dan sepet dolsun diye 5 TL ye almıştım. İnanılmaz iyi çıktı. İlk seferi bi yıkansın daha sonra video çekerim gücü için

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...