Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Rölantide hafif titreme oluyordu. İlk etapta bujileri değiştirdim. Orjinal Japon Ngk Laser İridiyum. 180 Tl+ 20 Tl işçilik.. En az 100.000 km kafan rahat dedi usta. Antifiriz yağ su kontrolüde yapıldı. Kışa hazırık.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Rölantide hafif titreme oluyordu. İlk etapta bujileri değiştirdim. Orjinal Japon Ngk Laser İridiyum. 180 Tl+ 20 Tl işçilik.. En az 100.000 km kafan rahat dedi usta. Antifiriz yağ su kontrolüde yapıldı. Kışa hazırık.. Akşamdan beri bu fotoları en az 50 kere görmüşümdür Hayırlı olsun janım. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Captiva nın arka bagaj perdesini aldım. 7 koltuklularda yokmuş Ön panjurdaki armayı aldım. Akşama resimlerim. Yarın da bakıma giriyor. Bakımı beklediğimden ucuz 350 tl 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Şöyle bi buji buladım arkadaş. [emoji5]️ben de ngk alıyorum maksimum yirmi bin gidiyore. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Şöyle bi buji buladım arkadaş. [emoji5]️ben de ngk alıyorum maksimum yirmi bin gidiyore. Abi onlar normal yurdum bujisiymiş. İridyum olan alırsan 100.000-.120.000 km gidiyormuş. Gerçi bariz fiyat farkı var. Normali 30-50 lira iken, iridyum 150-200 lira arası. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Abi onlar normal yurdum bujisiymiş. İridyum olan alırsan 100.000-.120.000 km gidiyormuş. Gerçi bariz fiyat farkı var. Normali 30-50 lira iken, iridyum 150-200 lira arası.iyi guzel de 150lira bi periyodik bakim parasi yav yurtdisindan daha ucuza temin ediliyormu ki Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 iyi guzel de 150lira bi periyodik bakim parasi yav yurtdisindan daha ucuza temin ediliyormu ki Valla hiç araştırmadım İsmail. Bana da parası ilkten çok geldi. Usta "istersen eskileri takayım, netten bir araştır "dedi. Düşündüm. Değecek kadar fark çıkmaz diye "tak gitsin" dedim. Yurt dışından alışverişim hiç olmadı. Bulaşmadım henüz o batağa.. Yoksa değil 150 lira, kaç para zarar ederişm belli olmaz. Bi buji ile kalmam çünkü.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 iyi guzel de 150lira bi periyodik bakim parasi yav yurtdisindan daha ucuza temin ediliyormu ki Şimdi baktım yabancı sitelere İsmail. Adet fiyatı 14-26 Dolar arası değişiyor. En ucuzu olsa, 14x4= 56 $x3 lira desek= 168 Tl yapar. Beklemesi vb derken astarı yüzünü geçer yani. Bence Tr fiyatı da gayet güzel. http://tr.aliexpress.com/price/ngk-ifr6j11_price.html http://tr.aliexpress.com/item/4-x-NGK-Iridium-Spark-Plugs-7658-IFR6J11-case-for-Suzuki-Laser-Iridium-New-Genuine/2046048703.html Türk internet sitelerinde de yaklaşık adedi 50-70 Tl arası. Yine pahalıya geliyor. + Kargosu vb. http://www.cancanoto.com.tr/NGK-IFR6J11-Laser-Iridium-Buji-7685,PR-8439.html http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2203/NGK-IFR6J11-Laser-Iridium-Buji-7685 Ben bu olaya daha öncede rastladım çokça. Sanıldığı gibi herşey internette daha ucuz değil. C-Max e bagaj havuzu almıştım sanayide 50 liraya. Nette en ucuzu 70 Tl+ Kargo idi. Yine Bosch silecek, çift taraflı silikon bant, Osram ampül vb hep sanayi esnafından, nete göre daha ucuza aldım. İhtiyaçları alamdan önce iyi araştırmak lazım. & ; & ; Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Yol bilgisayarım aracımı aldığımdan beri bozuktu. Göstergede rakamlar eksik gösteriyordu. İçini açıp temizledim iyice, olmadı. Ebay'den yaklaşık 60 TL'ye ikinci el aldım fakat oradaki araçlar sağdan direksiyonlu olduğu için yol bilgisayarı da benim araca direkt olmuyordu. Bunu bilerek riske girdim ve başardım. Tahmin ettiğim gibi arızalı olan parçası LCD ekranıymış ve birebir benimkiyle aynıymış. Sadece onu değiştirdim, düzeldi. Arızalı olan... Arızalı lcd ekran... İngiltere'den gelen ama aracıma uymayan... İkisi birarada... Son hali. :bravo: Elinize sağlık. Takarken bozarsaN 150 liranı alırım Bak iştahını kabartayım Honda işte. Akşamdan beri bu fotoları en az 50 kere görmüşümdür Hayırlı olsun janım. Bir daha görme diye ben alıntı yapmadım. Buji önemli.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Ben ne yaptım hiç yapılmıcak birşey yaptım yakıt aldığım benzinle yeni makina gelmiş 1tl basınçlı su 2 tl köpük hadi haftalık kirini akıtayım dedim ee dedimde ne oldu ön yolcu tarafının camını 3 parmak açık unut bir güzel basınçlı su ,köpük,sonra bir daha basınçlı su dışının suyunu kurla iş bitti şöför kapısını aç ve bomba içerisi sırıl sıklam köpük ve su olmuş 1.5 saat sil kurla kurur yeniden tirim koruyucularını at oraya su kaçmışmı buraya su kaçmışmı bak temizle saat 20.00 de başlanan yıkama saat 23,50 bitiş ohh boy abdesti iç dış 7 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 affiniza siginarak arabanin abdest tamam bide kendi abdestini gozden gecirin;) 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 (düzenlendi) affiniza siginarak arabanin abdest tamam bide kendi abdestini gozden gecirin;) Valla kardeşim o da tamamda ben nasıl yaptım anlayamadım yoksa herşeyi iki tur kontrol ederim mesala Aslında tertemiz oldu anında görünce mikro fiber bez bol hemen hallettimde işte pimpirik olunuca böle oluyor şu oldumu bu oldumu 15 Ekim 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Ben ne yaptım hiç yapılmıcak birşey yaptım yakıt aldığım benzinle yeni makina gelmiş 1tl basınçlı su 2 tl köpük hadi haftalık kirini akıtayım dedim ee dedimde ne oldu ön yolcu tarafının camını 3 parmak açık unut bir güzel basınçlı su ,köpük,sonra bir daha basınçlı su dışının suyunu kurla iş bitti şöför kapısını aç ve bomba içerisi sırıl sıklam köpük ve su olmuş 1.5 saat sil kurla kurur yeniden tirim koruyucularını at oraya su kaçmışmı buraya su kaçmışmı bak temizle saat 20.00 de başlanan yıkama saat 23,50 bitiş ohh boy abdesti iç dış Geçmiş olsun Okancığım İyi spor olmuş Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Geçmiş olsun Okancığım İyi spor olmuş sorma hakanım ama içi cillop gibi oldu haaa Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 sorma hakanım ama içi cillop gibi oldu haaa Her işte bir hayır varmış demek ki Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Uzun süredir yapmak istediğim koltuk temizliği ve taban hali temizliğini yaptım önce koltukları yikama ya niyetlendim ama daha kötü olur diye hiç girismedim ağır kır yoktu 2 ay gibi koyde binildi araca toz vardı yüzeysel sildim olabildiğince kuru bir temizlik yaptım süngere islemesin diye temizlik malzemesi olarak aspirin kullandım şimdilik koltukta renk agirmasi vs olmadı sonuçtan gayet memnun kaldım. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Çok uzun bir süredir araç için hiç bir şey yapmıyorum. Tesadüf bugünde yapmadım 3 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Ekim 2015 Paylaş 15 Ekim 2015 Ben ne yaptım hiç yapılmıcak birşey yaptım yakıt aldığım benzinle yeni makina gelmiş 1tl basınçlı su 2 tl köpük hadi haftalık kirini akıtayım dedim ee dedimde ne oldu ön yolcu tarafının camını 3 parmak açık unut bir güzel basınçlı su ,köpük,sonra bir daha basınçlı su dışının suyunu kurla iş bitti şöför kapısını aç ve bomba içerisi sırıl sıklam köpük ve su olmuş 1.5 saat sil kurla kurur yeniden tirim koruyucularını at oraya su kaçmışmı buraya su kaçmışmı bak temizle saat 20.00 de başlanan yıkama saat 23,50 bitiş ohh boy abdesti iç dış senin hesap ya buna ne demeli https://www.youtube.com/watch?v=lNFDjWtXMlk 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Serhatım ilk video daki aşmış kendini bildin aracı mındar etmiş ikinci videodaki fena değil iyi yıkama ve halı yıkama makinası aldım 1 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Depoyu opetten fulledim birde wurth enjektor temizleyici ekledim ustune ohhh miss Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Depoyu opetten fulledim birde wurth enjektor temizleyici ekledim ustune ohhh miss kanatlanmasın sonra würth.. kanatlandırır 2 Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Serhatım ilk video daki aşmış kendini bildin aracı mındar etmiş ikinci videodaki fena değil iyi yıkama ve halı yıkama makinası aldım Ve virus yerini bulur okan abi kanatlanmasın sonra würth.. kanatlandırır Deneyip gorecez bakalim meshur wurth neymis Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Serhatım ilk video daki aşmış kendini bildin aracı mındar etmiş ikinci videodaki fena değil iyi yıkama ve halı yıkama makinası aldım Abi makine ile cektirirsin artık, geldi mi makine? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Ekim 2015 Paylaş 16 Ekim 2015 Yeni RLİNE Logolarım Yeni led park lambaları Yeni plaka lambalarım aracın plakaya led takılabilir özelliğini açtırdım arıza ışığı yakmıyor 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts