Murat Gök 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Yazlıkta arabamı yıkayıp güzelce kuruladım. Tamer bey aradı o da karşı sitede. Arabalarımızı yanyana koyduk resimledik. Mondeo tdci trendx /tdci ghia, her ikisi de ink blue. Motor şasi no larını karşılaştırdık. Tesadüfün iğne deliği (Ferhan Şensoy'dan alıntı bir replik) Tamer beyin mondisiyle benim arabanın numaraları birbirine çok yakın. Arada 102 sayı var. Muhtemelen aynı gün üretilmişler. Bir bakıma ikizler Resim isteriz hocam 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Resim isteriz hocam Resimleri mobilden yükleyemedim. En yakın zamanda inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Ataç 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Merhabalar bende resimleri merak ediyorum ikizlerin 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Yıkandı cilalandi.parliyoruz şimdi ısıl ısıl... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Resim isteriz hocam İşte ikizlerin resimleri, sonunda masaüstüne geçtim. Bu arada, imgura yüklemiş olduğum resimler görünmüyor son zamanlarda. Bu siteyle ilgili bir sıkıntı mı var, anlamadım. hızlıresim sitesine attım resimleri. 8 Yorum bağlantısı
Murat Gök 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 Budur.. Masallah mavislere... Budur.. Masallah mavislere... Budur.. Masallah mavislere... 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Ekim 2015 Paylaş 3 Ekim 2015 kızmaca darılmaca yok, ben DeDe diyorum Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Köyden geldiğim için detaylı iç dış yıkandık. Arabaya binesim gelmiyordu koku ve pislikten. Çok şükür paklandik. Üstüne bir de turttle wax hare ve çizik giderici, onun da üstüne sonax renkli cila ile parladık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 [emoji23] Kendinize bu kadar bakım yapıyor musunuz [emoji16] [emoji56] Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 (düzenlendi) Tatil dönüşü pisliği temizlendi. 4 Ekim 2015 tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Maşallah Mustafa abi çok temiz olmuş. Dikkatimi çekti koltuk rayları içerisinide temizlersen şahane olur [emoji3] Eyvallah kardeşim. Fırça bile aldim temizlemek için ama yağlama spreyini bulamadığımdan erteledim, yağsız kalsın istemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Maşallah Mustafa abi çok temiz olmuş. Dikkatimi çekti koltuk rayları içerisinide temizlersen şahane olur [emoji3] Bu arada seninde ellerine sağlık. Sende benim gibi yıkamacıya uğramayan lardansin Dikkatimi çekti havuzlu paspas var sanki arabada. Nasıl memnunmusun, tam olarak kapatıp alta toz geçirmiyormu? Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Çok Teşekkürederim. Kesinlikle bende sürekli kendim ilgilenir, yıkar parlatırım Çok samimi söylüyorum, ne bir toz nede en ufak bir taş parçası aracın taban halısına isabet ediyor, ilk günki gibi mis. Çok memnun kaldım, Özellikle Şaft tünelini kapatan sağ paspasa bitişik ek parça daha çok hoşuma gidiyor. Aracımı Teslim almadan 3 gün önce Hepsiburada.com üzerinden sipariş vermiştim. İyiki'de almışım diyorum [emoji3] Genelde eşe dosta bu konuda bilgi veririm Araç ne marka model olursa olsun Muhakkak Havuzlu paspas kullanmak en mantıklısıdır diye Bagajda dahi Havuzum vardır Çok iyi duruyor, ben kararsızım görmeden denemeden almak istemiyorum. İnternette cok çeşit var hepsi aynı değildir muhtemelen. Biraz tuhaf adamım desenini bile beğenmem lazım ) Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 http://www.hepsiburada.com/z-tech-ford-mondeo-3d-havuzlu-ekolojik-paspas-2008-2012-p-OTELF17864 Foto Temsili olabilir Abi http://www.hepsiburada.com/tarz-ford-mondeo-3d-havuzlu-special-paspas-2008-2012-p-OTELF17606 Bu fotoğrafta temsili Aracımda bulunan paspas markası. Sende kinin deseni iyiymiş ama Mondeo için olumsuz yorum yapmış birisi ince falan yazmış. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Bugün genel yıkama günüymüş demek ki arabalar yanıyor. Maaşallah. Hepimizin eline sağlık.[emoji39] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 Akşam akşam yordu beni. İç dış güzelce yıkadım 5 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 ben de yikattim ic dis ,sozde bi alici gelecekti gelmedi şeref 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 5 Ekim 2015 Paylaş 5 Ekim 2015 ben de yikattim ic dis ,sozde bi alici gelecekti gelmedi şerefHayırlısı İsmail Bey. Nasip bu işler. Ben artık aracı yıkamacıya götürmüyorum. Hem kendim zevkle ve özenle arabamı yıkamış oluyorum hem de aracın gereksiz kurcalanmasını önlemiş oluyorum [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yok artık Ne zaman bitecek bu değişim acaba Satana kadar devam 2 tane ust ustte taktir bari abi.ne cektin bu camdan sen yahu[emoji4] Kurşun geçirmez taktır da kurtul Hakan Abi Aynı ebatlarda yok Pürüzsüz görüntü en iyisi de noğulduda değişiyor be hakanım Durup dururken kırıldı Okanım. bence cam önüne tel geçir. gerçi o zaman da kendini, kümesteymiş gibi hissedebilirsin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 İşte ikizlerin resimleri, sonunda masaüstüne geçtim. Bu arada, imgura yüklemiş olduğum resimler görünmüyor son zamanlarda. Bu siteyle ilgili bir sıkıntı mı var, anlamadım. hızlıresim sitesine attım resimleri. En kısa sürede bu ikizlerin arasında yerimizi almalı ve güzel bir resimle ölümsüzleştirmeliyiz der ve kaçarım abi Maşallah harika görünüyor ikizler, selam ve saygılarımla.... 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 En kısa sürede bu ikizlerin arasında yerimizi almalı ve güzel bir resimle ölümsüzleştirmeliyiz der ve kaçarım abi Maşallah harika görünüyor ikizler, selam ve saygılarımla.... Şu meşhur Mersin buluşmasını tüm fctr ye madara olmadan yapabilirsek orada kardeşleri bir arada resimleyebiliriz. [emoji1] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yıkama + kil ile tatil izleri silindi. Yalnız hanımdan dayak yemeden ancak bu kadar yapabildim, çıta altları yani en kirli olması gereken yerler kaldı. Jantları da iron-x ile temizledim. Parıl parıl parladı. 3 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 6 Ekim 2015 Paylaş 6 Ekim 2015 Yıkandık Bi xenonlanmissin Alperrr yeni yeni goruyorum hayirli olsunnn 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts