İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Çölden gelen toz bulutu geçince ve 5000 km de dolunca hava filtresini değiştirdim.

1929a10ab2e32c677126b7886cf6b306.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Sonunda egryi iptal ettim. Bakalim performans nasil olacak. Sonuclar cok yakinda :)

05fd4908c4263d5ca773cb6692e74129.jpg

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

İyi olacaktır. Ellerinize sağlık. Yerine boru mu yaptırdınız?

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ben egr yi bile çıkarıp attım eve. Egr nin emme manifolduna bağlanan kısmındaki vida yuvalarını tamirci kalfası vidayı kontrolsüz sıktığından laçka etmişti ve yeniden diş açtırmama rağmen yeterince sıkı oturmadığından hava kaçırıp turbo basıncını düşürüyordu. Bu nedenle egr yi kökten çıkarıp yerine düz boru takmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
(düzenlendi)

MYlvoqy.jpgGvo2cm2.jpg

Önceki bayramdan beri yıkanmamıştı, iç dış temizlendi, paklandı. (fordclubtr stickerlerine dikkat.)

tarihinde Hüseyin Maviş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Ben egr yi bile çıkarıp attım eve. Egr nin emme manifolduna bağlanan kısmındaki vida yuvalarını tamirci kalfası vidayı kontrolsüz sıktığından laçka etmişti ve yeniden diş açtırmama rağmen yeterince sıkı oturmadığından hava kaçırıp turbo basıncını düşürüyordu. Bu nedenle egr yi kökten çıkarıp yerine düz boru takmıştım.

Bi sikinti olusmadi mi hocam. Egsozdan gelen gazin manifolda girisi nasil engelleniyor. Ya da alttan intercoolerdan gelen kalin plastik hortum nerelerde? Merak ettim acikcasi.

Sonunda egryi iptal ettim. Bakalim performans nasil olacak. Sonuclar cok yakinda :)

Araci test ettim. Ani yuklenmelerde duman yok gibi birsey. Dusuk devirde araba canli.. Hafif de atiklesti gibi..
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Egr borusunu alttan kapatmıştım sizin şu an kullanmakta olduğunuz parçanın benzeriyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Bugun era ile focusun yag bakimlarini hallettim ic dis temizlikte yapildu bayrama hazirlik yapildi kisaca

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

102781b3e5731a1a354629ee053d7e85.jpg

Bunlar hep boşluktan [emoji23] beğenmeyip beyaz kapladım sıkılınca sökerim onu da

32e07556f4093f416f448f08cc97354f.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Murat Gök

İc dis detayli temizlendi.. Zr53 uygulamasi yapildi. Hepsi 4 saat surdu. Yoruldum :)

a15c80e6b39f9db1dc491e2ebd0f3120.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sattım diyordum ama satamadım.....

Buyrun sattığım kişi ile aramda geçen sohbeti sunuyorum sizlere....

Arabaya bakmaya geldik dediler. Tamam dedim indim aracımın yanına. Sağına baktılar soluna baktılar beğendiler..... Pazarlık bitti. 

Kardeş dedim ben prensip meselesi kapora almam. Sen bu aracı aldınmı dedim. Vazgeçmem abi ben bu arabadan Söz aldım gitti dedi el sıkıştık.Ama abi kapora almadın arabayı başkasına satma sakın dedi. Ben de benim verdiğim söz ağzımdan çıkar kardeş dedim....Şu saat itibariyle internetten kaldırıyorum aracımı dedim. Tamam abi dedi.Pazartesi seni ararım dedi. Pazar günü aradı ,abi yarın saat 2 gibi buluşalım arabayı alayım dedi. Tamam kardeş dedim....Pazartesi arabamı güzel bir temizledim. saat 2 oldu yok 3 oldu yok 4 oldu yok.....Aradım kardeşi çıktı, abi elindeki işi bitiremedi dedi. e kardeşim bir arayın söyleyin dedim geceden çıkmışım ben sizi bekleyip duruyorum şubede.   Neyse bu güne kadar haber çıkmadı aradım tekrar... 

Kardeş kaç gündür senin aramanı bekliyorum....

Abi hık mık şeyyy

Kusura bakma da sen nerelisin kardeşim....

.......... şuralıyım abi...

Bizde söz ağızdan çıkar....Senin verdiğin söz nötün den çıkıyorsa benim için problem yok... Sen adam olmayı öğrenememişsinki söz veresin dedim. Kapadım suratına telefonu... :angry:  Bu lafı ömrü boyunca unutmaz....

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı
(düzenlendi)

1f0f6de02ce5ac9cea670bd6034a67a4.jpg

Bugun bi tanesi osram bilux bi taneside general electric olan farlarimi philips extreme vision ile degistirdim

57b103fa53dfcc456f944a5cd98aca34.jpg

Sonuc performansi bir aksam gezmesinde ve yagmurlu bir havada gorecegiz ama bariz bi ışık artışı vardi ilk safhada [emoji9] [emoji9] [emoji11] [emoji11]

tarihinde Tanfer Katırcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

bende

Bugun bi tanesi osram bilux bi taneside general electric olan farlarimi philips extreme vision ile degistirdim

Sonuc performansi bir aksam gezmesinde ve yagmurlu bir havada gorecegiz ama bariz bi ışık artışı vardi ilk safhada [emoji9] [emoji9] [emoji11] [emoji11]

bende bu ampüllerden alacaktım ki "H7 Megalight Ultra 120 General Electric" buldum kargo dahil 33 liraya aldım bakalım nasıl çıkacak. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Yine serviste ve yine ön cam değişimi :)

Yok artık  :shok:  :shok:  Ne zaman bitecek bu değişim acaba  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

2 tane ust ustte taktir bari abi.ne cektin bu camdan sen yahu[emoji4]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Pürüzsüz görüntü en iyisi de noğulduda değişiyor be hakanım :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

bence cam önüne tel geçir. gerçi o zaman da kendini, kümesteymiş gibi hissedebilirsin.  :tongue:

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Yazlıkta arabamı yıkayıp güzelce kuruladım. Tamer bey aradı o da karşı sitede. Arabalarımızı yanyana koyduk resimledik. Mondeo tdci trendx /tdci ghia, her ikisi de ink blue. Motor şasi no larını karşılaştırdık. Tesadüfün iğne deliği (Ferhan Şensoy'dan alıntı bir replik) Tamer beyin mondisiyle benim arabanın numaraları birbirine çok yakın. Arada 102 sayı var. Muhtemelen aynı gün üretilmişler. Bir bakıma ikizler :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...