Ahmet Özkan 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 6 ay bayağı uzun bir zaman,yolculuk var sanırım. İş için gidiyorum Hakan Bey, Çalışma dönemi olarak 6-8 ay on 1 ay off olayımız var. Kısmetse Nisan ayında gelip direk Bi Xenon ve komple boya bakım olayına gireceğim inşallah. Diğer bakımları ve komple amortisör değişikliğini geçen ay yapmıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 İş için gidiyorum Hakan Bey, Çalışma dönemi olarak 6-8 ay on 1 ay off olayımız var. Kısmetse Nisan ayında gelip direk Bi Xenon ve komple boya bakım olayına gireceğim inşallah. Diğer bakımları ve komple amortisör değişikliğini geçen ay yapmıştım. Şimdiden iyi yolculuklar ve kolay gelsin o halde. Dönünce aracınızın güncel Fotoğraflarını bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Şimdiden iyi yolculuklar ve kolay gelsin o halde. Dönünce aracınızın güncel Fotoğraflarını bekliyoruz. Çok teşekkür ederim Hakan Bey, Yapılan işlemleri ve güncel fotoğrafları paylaşacağım inşallah. Türkiye'ye gelemezsem Romanya'da Bi xenon için bir firma ile anlaştım sayılır. Yaptırmak istediğim işlemi internet de buldum. bana mantıklı geldi bu işlem. Siz ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Çok teşekkür ederim Hakan Bey, Yapılan işlemleri ve güncel fotoğrafları paylaşacağım inşallah. Türkiye'ye gelemezsem Romanya'da Bi xenon için bir firma ile anlaştım sayılır. Yaptırmak istediğim işlemi internet de buldum. bana mantıklı geldi bu işlem. Siz ne dersiniz? Tek kelime süper...Fiyat olarak ne kadara yapıyorlar ? Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Tek kelime süper...Fiyat olarak ne kadara yapıyorlar ?Romanya'da ki arayıp sorduğum firmanın fiyatı bizim paramız ile 750 tl civarı idi. 6 ay sonra şartlara göre fiyatta bir değişiklik olur mu bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 (düzenlendi) Motor yıkandı, hava filtresi değiştirildi. 15 Eylül 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 servisten alındı garanti kapsamında değişimler yapıldı huhaaaaa Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 (düzenlendi) 4lu,esp ve rezistans düğme onarımı yaptım. Yakin zamanda konusunu açarım. 15 Eylül 2015 tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Turkay Enez 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 Bugün, Yetimin periyodik bakımını yaptım. Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi değiştim. Fren balatalarını spreyle temizledim. Kapıları kilit ve menteşeleri wd40 la yağladım. Km =40168= oldu. Toplam maliyet: 200 TL.... Mobil Esp Formula 5w30 (4 lt) + (1 lt) = 130 TL, Yağ filtresi = 15 TL, Hava filtresi = 20 TL, Karbonlu polen filtresi = 25 TL, Balata spreyi =10 TL, ...Tarihe not düşelim... 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 15 Eylül 2015 Paylaş 15 Eylül 2015 (düzenlendi) Sabah kalktığımda mondeonun ön camı yağmur sensörünün denk geldiği siyah noktalı yerden aşağı doğru 30-35 cm çatlamıştı (tatil yolculuğunda birkaç taş gelmişti ondan diye tahmin ediyorum..aklıma başka bişey gelmiyor)Birtanede tam benim karşımda küçük bir taş çatlağı vardı gözüme batan servise gittim. Kasko karşılıyomuş sipariş verdim cumartesi takacaklar.. 15 Eylül 2015 tarihinde Semih Usluer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 15 Eylül 2015 Yazar Paylaş 15 Eylül 2015 Yumruğu yedi ışıklar gitti, bugün bir kaç kez gaz pedalı takılı kaldı sinirimden köpürdüm .Karbüratörü toplatalı daha iki ay oldu... Bastım kalayı.... ben biliyorum ona yapacağımı... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Yumruğu yedi ışıklar gitti, bugün bir kaç kez gaz pedalı takılı kaldı sinirimden köpürdüm .Karbüratörü toplatalı daha iki ay oldu... Bastım kalayı.... ben biliyorum ona yapacağımı... Abi sakin ol Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Yumruğu yedi ışıklar gitti, bugün bir kaç kez gaz pedalı takılı kaldı sinirimden köpürdüm .Karbüratörü toplatalı daha iki ay oldu... Bastım kalayı.... ben biliyorum ona yapacağımı... Sakin ol şampiyon, daha yeni topladın şimdi yedek parça bulamayacan edemeyecen sıkıntıya girme, yaşlıdır olur böyle şeyler ara sıra hoş gör sen 2 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Bugun hare giderici+renkli cila+ciziklere pasta cila yaptim. Birde far sararmasini giderdim. Baya yoruldugum icin tek fotograf cekebildim. Far sararması için ne kullandınız. Benimde öyle bir uygulama yapmam lazım. uygulaması basit olan ne var? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Far sararması için ne kullandınız. Benimde öyle bir uygulama yapmam lazım. uygulaması basit olan ne var?Kalin pasta cila+ meguiars plastx. Gayet basit. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Kalin pasta cila+ meguiars plastx. Gayet basit.Zimpara v.s gerek var mi? Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Direksiyon hidroligini degistirdim simsiyah olan yagi siringa ile cekip shell spirax atf ile degistirdim uzun kullanmada farki anlayacam bakalim 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Zimpara v.s gerek var mi?Yok hayir. Benim farlar zimpara yapacak kadar kotu durumda degiller. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 16 Eylül 2015 Paylaş 16 Eylül 2015 Yok hayir. Benim farlar zimpara yapacak kadar kotu durumda degiller. Benimde once pasta sonra meguiars mi? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Yıkadım yuğdum Siyah zeminli farlar la bir başka görünüyor Emre, kazasız belasız kullan kardeşim..... 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Siyah zeminli farlar la bir başka görünüyor Emre, kazasız belasız kullan kardeşim..... Çok teşekkür ederim Serhan ağabey. Allah Mondi'ye de zeval vermesin 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 17 Eylül 2015 Paylaş 17 Eylül 2015 Çok teşekkür ederim Serhan ağabey. Allah Mondi'ye de zeval vermesin Amin abicim, cümlemizin aracına inşallah.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts