İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

3 günden beri bizi rezil eden ve çölden gelen toz bulutundan dolayı üzeri bir parmak tozla yatıyor otopark'da, başkada yaptığı bir şey yok  :)

Yorum bağlantısı

3 günden beri bizi rezil eden ve çölden gelen toz bulutundan dolayı üzeri bir parmak tozla yatıyor otopark'da, başkada yaptığı bir şey yok  :)

Biz nörek ? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Dün fırsat bulamadım, bugün paylaşayım dedim. Aracıma boya koruma ve iç temizlik yaptırdım. Zaten temizdi daha bir temiz oldu... :biggrin:

5k6Eyz.jpg

ZVojjo.jpg

L4580a.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Aynen serhan abi.ben bu toz bulutu gelmeden 1 gün önce arabamı yıkadım yağladım parlattım...ertesi sabah kalktığımda şok geçirmiştim şanssızlık bu olsa gerek :unsure2:şimdide toz bulutuyla kaplı yıkatmayacam. :fiuw:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Yazlıkta önce tarihi geçmiş saç şampuanıyla köpürte köpürte keseledim ardından 1 inçlik hortumdan akan bol suyla durulayıp bimden aldığım mikrofiber bezle kuruladım. Kurularken dikkatimi çekti, bezi cam üzerinde gezdiriken hışır hışır ses yapıyordu. Kahretsin, yine üzerine boya zerreleri konmuş. Oysa iki hafta önce sinek kaydı tıraş yapmıştım. Yarın bir sinek kaydı daha yapmak farz oldu ☺

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

60.000 bakımı yapıldı,

Ön diskler torna yapıldı,

Ön balatalar değişti,

Rot kolu değişti,

Balans yapıldı,

2015090911.jpg

201509yxy.jpg

img2015091.jpg

img201bjb.jpg

img201hxh.jpg

img201kjk.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sinyal verdim torpidodaki bütün ışıklar yanıp sönmeye başladı konsola yumruğu bir yapıştırdım Şimarma len dedim. :angry: ....Işıklar hepten gettiiiii..... :D :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Bugun hare giderici+renkli cila+ciziklere pasta cila yaptim. Birde far sararmasini giderdim.
Baya yoruldugum icin tek fotograf cekebildim. :)

0baa517beedd85aaaf553b6421fa4046.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/274847-Ateş-Böceği-Yanıyor-:)

Dün kendisine gusül aldırdım [emoji14] temizlenmeyen nokta kalmadı

Sonra bi de karnını tıka basa doyurduk.

Karnı tok sırtı pek evladın.

Gusül bunlara farz mıydı ya[emoji12]

Bugun hare giderici+renkli cila+ciziklere pasta cila yaptim. Birde far sararmasini giderdim.

Baya yoruldugum icin tek fotograf cekebildim. :)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

TP'den karnini doyurdum. Gun icinde de yikayip temizlemistim. İyice kil oldum,arabaya toz konsa elime bezi aliyorum. Benim mondi cok sansli :) Tabi ben de

c226e78a4610fadf630fc19d757bd4cf.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yağmurlar durunca yıkadım, güzel bir kare yakaladım :)

af7b4738f54708089e34b0ae891e3e16.jpg

Bagaj orhanizeri aldım bauhaus dan

9dc2c04c82cd6fc461e69aa40cd50719.jpg

e3e13305996fbedd8da649931d54cf59.jpg

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

6 aylık ayrılık öncesi yıkatıp güneşli havada gezdirdim. 6 ay sonra görüşmek dileğiyle vedalaştık :((((

12d857a0c65ba8da68a4bdfa6fff99e1.jpgd1cbbf5523a7cf6720cd60e0fed3de53.jpgb7ec9bea02500d4002f032d800f4bb01.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...