İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Bugün Erdem boyaya uğradım biraz alışveriş yaptım. Zaman kısıtlı, tüm günümü ayırma şansım yok, ben de iş sonraları ufak ufak yapacağım günden güne.

Bugün kil ile başladım.

Öncesi ve sonrası. :)

Kilin en son hali bayağı leş oldu :)

e11d9dad48363adec51a35396ef5cbff.jpg

8417033640451d43e150403da0ae014d.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Bizim mondi birkac gundur sanayideydi. Arka tamponda hatali boyanma,boya atiklari vardi... Komple boyandi.. Bugun aldim... Oncekinden temiz oldu... Karligin reflektorleri yenilendi... Anten gunesten kaymisti,yenilendi... Hava filtresini (orjinal) degistim. Maf'i kontak sprey ile temizledim. Yikadim. Pakladim. Cilaladim. Son 20 bin kilometredir kullandigim aracimi bir kez daha sevdim... Tadimlik iki foto..

d20688f8b4e4412eb4d08cb82f6b755f.jpg

e1566d1828a98c5537fc44587e258c89.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Plaka lambaları yenilendi ve yeni plakalar çift taraflı bant ve silikon ile yapıştırıldı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

10.Bin bakımı yapıldı..

10.Bin bakımı derken başkanım  :D  :D

Yorum bağlantısı

10.Bin bakımı derken başkanım  :D  :D

Biliyorsun her zaman geri geri kullanıyorum ağam,km hep aynı .Zaten sıfırmı diye soru soranlardan da bıktım.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Biliyorsun her zaman geri geri kullanıyorum ağam,km hep aynı .Zaten sıfırmı diye soru soranlardan da bıktım.  :biggrin:

Bende diyorum öne doğru gidince niye kilometre artıyor  :unsure2: bu işte bir terslik var diye, şimdi anladım  :p  :D  :D

Yorum bağlantısı

Bende diyorum öne doğru gidince niye kilometre artıyor  :unsure2: bu işte bir terslik var diye, şimdi anladım  :p  :D  :D

Ağam,hiç mi Kayserili dostun olmadı  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağam,hiç mi Kayserili dostun olmadı  :D

Çoookkkk çok da demek ki iş bilmeyenler bana denk gelmiş  :D  Senden öğreneceğim çok şey var, muhabbeti koparmayalım  :good1:  ;)  :D  :D

Yorum bağlantısı

Çoookkkk çok da demek ki iş bilmeyenler bana denk gelmiş  :D  Senden öğreneceğim çok şey var, muhabbeti koparmayalım  :good1:  ;)  :D  :D

Beklemede kal merkez  :D

Yorum bağlantısı

Radyötör kaçırıyordu tamir için kale radyatöre bıraktım, inşallah güzelce tamir edilecek.

Yorum bağlantısı

Radyötör kaçırıyordu tamir için kale radyatöre bıraktım, inşallah güzelce tamir edilecek.

İçine bir miktar pul biber atıp devam edebilirsin abi..  ;)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Motor temizliği yapıldı.cam suyu,antifriz eklendi.

a829f6c913ef5cb750f7c639f42ddfa3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Trafik sigortasini yeniledim. Ray sigorta 520 tl kitledi. Gecen yil 390 tl'ye yaptirmistim. Buna da sukur.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Trafik sigortasini yeniledim. Ray sigorta 520 tl kitledi. Gecen yil 390 tl'ye yaptirmistim. Buna da sukur.

vay anam vay bu ne boyle ya.390 da cokmus gerci
Yorum bağlantısı
Murat Gök
(düzenlendi)

vay anam vay bu ne boyle ya.390 da cokmus gerci

Ayni arabami dun almis olsaydim eger,odeyecegim tutar 900 kusurdu. Sukur diyorum. Bu sigorta kadar sacma birsey olamaz. Somuru duzen :( tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

10 gün sonrada ben yenileyecem ray sigortadan, geçen sene 290 dı, bakalım bu sene ne verecez. tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

3D havuzlu paspas aldım, gerçi çok 3D gibi görünmüyor kenarları ama bakalım serince anlarız. . 

Yorum bağlantısı
Murat Gök

10 gün sonrada ben yenileyecem ray sigortadan, geçen sene 290 dı, bakalım bu sene ne verecez.

Fiyati paylasirsaniz sevinirim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

İşte burda [emoji23]

Wuuhuuuuuuuuuuuuuuuu...kazasız belasız iyigünlerde bin inşallah Murat. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...