Emre Öğüt 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Caddy ile gezmiyecen de napıcan uzun yolda en rahat ettiğimiz aracımızdı [emoji17] buralara 4 çeker Şart valla gelirken Arkadaşımın 4 motion amorok'unumu alsam diye düşünmüştüm keşke alsaydım şimdi arazilerde gezerdim:) 1 Yorum bağlantısı
Burak İşci 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Tekerleğin iç kısmındaki davlumbazı sökeceksiniz tam sağ yapın direksiyonu tampona doğru bakınca vidaları görürsünüz sökün tamponun içi açılcak sonrası dediğim gibi Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, son olarak da bir şey sormak istiyorum. O alanda ki çizikle pasta, cila ile mi düzeldi yoksa boya mı yaptırdınız. Aracımın birkaç yerinde çeşitli çizikler varda, pasta, cila ile düzelecekse komple pasta, cila yaptırmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, son olarak da bir şey sormak istiyorum. O alanda ki çizikle pasta, cila ile mi düzeldi yoksa boya mı yaptırdınız. Aracımın birkaç yerinde çeşitli çizikler varda, pasta, cila ile düzelecekse komple pasta, cila yaptırmayı düşünüyorum.Pasta cila ile çıkardım onları sürtme etkisiyle oluşan boyalardı rütüş boyası bulamadım aceleden yoksa tertemiz olurdu bazı yerler boya da kalkmış Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Ön plakamda izler vardı yıpranmıştı, Ümit kardeşimin dükkan açması ile başkası kazanmasın dedik ön plakayı yeniledik, bugün evlat Antalya'ya doğru yola çıktı. 1 hafta benden ayrı gayrı olacak.. Dönünce aklımda kalan şeyler var yaz okulu da bitecek devam edicez Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 (düzenlendi) Kaputun üstüne pasta cila yaptım gece gece[emoji1] 21 Ağustos 2015 tarihinde Hakan Gülsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Arabayı iç dış yıkadım benzinlikte şimdi geldim eve, fena yordu Yorum bağlantısı
Burak İşci 21 Ağustos 2015 Paylaş 21 Ağustos 2015 Pasta cila ile çıkardım onları sürtme etkisiyle oluşan boyalardı rütüş boyası bulamadım aceleden yoksa tertemiz olurdu bazı yerler boya da kalkmış Çok teşekkür ederim, biliyorum sorularım bitmedi ama bu rütüş boyasını pasta, cila işleminden önce mi sonra mı yaptırmak daha iyi olur, bende de boya dökülme sorunları var ve bazı derin çiziklerde de sanırım rütüş boyası yapmam gerekecek. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Çok teşekkür ederim, biliyorum sorularım bitmedi ama bu rütüş boyasını pasta, cila işleminden önce mi sonra mı yaptırmak daha iyi olur, bende de boya dökülme sorunları var ve bazı derin çiziklerde de sanırım rütüş boyası yapmam gerekecek.Rica ederim sorun değil elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum önce pasta cila vs yaptırın sonrasında ufak tefek rotuşları geçersiniz Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 (düzenlendi) Filtreyi değiltireyim dedim 5000 km yaptığı halde hali buydu 22 Ağustos 2015 tarihinde Eray Alicikoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 22 Ağustos 2015 Paylaş 22 Ağustos 2015 Arabayı iç dış yıkadım benzinlikte şimdi geldim eve, fena yordu Yağmur yağdı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Jant göbeği ve bijonlari değiştirmeye karar verdim. Kaç cm olmalı göbek? Orijinal 16" titanyum janti. İzmir usta eller de bijon varmıdır ki? 20 tanesi ne kadar dır? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Jant göbeği ve bijonlari değiştirmeye karar verdim. Kaç cm olmalı göbek? Orijinal 16" titanyum janti. İzmir usta eller de bijon varmıdır ki? 20 tanesi ne kadar dır? Göbekler orijinal. Boya ile yenilersiniz. Dört tanesini 90 liraya almıştım. Serhan bey boyamıştı ve oldukça güzel olmuştu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Arabanın içini daha önce hiç temizlemediğim kadar temizledim. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Arabanın içini daha önce hiç temizlemediğim kadar temizledim.Eline sağlık, önce ve sonrası fotoğrafları yok mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 Yağmur başladı çekemedim. Tırt zamzung S2 ile çekince öncesi sonrası belli olmuyor zaten [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 (düzenlendi) Ön cam ızgara sını, dikiz aynaları, kapı kolları kısaca pilastikleri zr53 uyguladım, yanıyor yanıyor. [emoji3] 23 Ağustos 2015 tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 23 Ağustos 2015 Paylaş 23 Ağustos 2015 bende bu hafta arka teker bilyasını ve motor yağını filitreleri değiştim. yarında muhtemelen iç dış temizlik yapılacak 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 CilaMania artık Led stoplu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/162564-cilamania/?p=2753869 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Jant göbeği ve bijonlari değiştirmeye karar verdim. Kaç cm olmalı göbek? Orijinal 16" titanyum janti. İzmir usta eller de bijon varmıdır ki? 20 tanesi ne kadar dır? Ustaellerde bijon var kapaklı değil tek parça. Yorum bağlantısı
Burak İşci 24 Ağustos 2015 Paylaş 24 Ağustos 2015 Baba oğlunu taşıdı bugün, yarın iş dış temizlik yapacağım nasipse Baba oğlunu taşıdı bugün, yarın iş dış temizlik yapacağım nasipse Yorum bağlantısı
Devrim Kara 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 osram d1s ampullerim geldi değişimi yapıldı bujiler değişti , bu arada elimde 1 adet orjinal 4300K osram d1s ampul kaldı ilğilenenlere ucuza vereceğim 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 (düzenlendi) Oncelikle sunu bir atayim. Dun fazlasi ile zorlu sartlarda kullandim c-max'i. Plaka ledlerinin ici bayadir tozla dolmustu. Ne zamandir elden gecireyim diyordum. Sprey cif ve dis fircasi en sonda Meguiars Plast X kullandim. Temizlendikten sonra 25 Ağustos 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Eline sağlık, önce ve sonrası fotoğrafları yok mu?Öncesi yok ama sonrası oldu [emoji1] 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Ağustos 2015 Paylaş 25 Ağustos 2015 Tekere vida girmiş lastik tamir edildi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts