Serkan Karadağ 17 Ağustos 2015 Paylaş 17 Ağustos 2015 Serkan,plakayı 34 yapsana o olmazsa APP yaptır bari App plaka konusunda haklısın Abi, en kısa zamanda yapacagım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 800 km lik Doğu'nun berbat yollarımda aracımın anasını ağlattım heryer zift ve asfalt türevli maddelerle doldu yeni taktırdığım Michelin crossclimate lastikler çok iyi yol sesi Sıfır neredeyse yol sesi yapmıyor çok iyi yolu tutuşuda gayet iyi bence lastik yazlık anlamda süper Rengarenk olan jantımız Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 800 km lik Doğu'nun berbat yollarımda aracımın anasını ağlattım heryer zift ve asfalt türevli maddelerle doldu yeni taktırdığım Michelin crossclimate lastikler çok iyi yol sesi Sıfır neredeyse yol sesi yapmıyor çok iyi yolu tutuşuda gayet iyi bence lastik yazlık anlamda süper Rengarenk olan jantımız emre bey merhaba, bu lastikler hem yaz hemde kış lastiği mi ? yakıt ve performans olarak nasıl ? 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Yıkadım bi güzel haydar gözlerden kaçmadı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Yıkadım bi güzel o koltuğun yanındaki ne yahu ek opsiyonmu 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 o koltuğun yanındaki ne yahu ek opsiyonmu 2006 Ghia'lara özel donanım o [emoji12] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 2006 Ghia'lara özel donanım o [emoji12] iyiymiş çok işlevsel Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Arka tampon ekimizi ve spoilerımızı boyacıdan alıp aracıma monte ettik. Umarım beğenirsiniz Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 yengemin arabasına vurmuşlar onu hallettim elimden geldiğince 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 A.paşa da araba. Boyacı önünde de çekilen foto var Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Bugun c-max'in koltuklari sokup eve goturdum ve bir guzel temizledim. Baya rengi acildi zaten lekeler de vardi. 1 senedir silmiyordum. Taban halisininda supurdum ve kopukleyerek sildim. Ayrica arac icinde oldukca fazla olan bej renk plastikleri de sprey cif ile temizledim. Fotograf cekmeye mecalim kalmadi. Motor temizligi de yaptim. Bu da ekstra Yorum bağlantısı
Burak İşci 19 Ağustos 2015 Paylaş 19 Ağustos 2015 yengemin arabasına vurmuşlar onu hallettim elimden geldiğince Merhabalar, benzer bir göçük bende de var, acaba nasıl düzelttiniz o kısmı? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 19 Ağustos 2015 Paylaş 19 Ağustos 2015 Merhabalar, benzer bir göçük bende de var, acaba nasıl düzelttiniz o kısmı?Merhaba davlumbazı sökün ısı tabancası veya fön makinesi ile ezilen bölgeyi ısıtın elinizle düzeltin deformasyon çok kötü değilse çok iyi sonuç alırsınız pasta cilayı da geçince mis gibi olur Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 yengemin arabasına vurmuşlar onu hallettim elimden geldiğince Eraycığım sende çözdün bu işleri,ustalarla gezmenin meyvesini almaya başladın Ellerine sağlık mis gibi olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Dün sıvıları kontrol ettim, kaçak göçek varmı diye sagını solunu, bagaj daki hava filitresini taktım, gene çok bakımlıyız. [emoji3] Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 (düzenlendi) Bugun de lineayi hallettim. Motor temizligi, Koltuk+tavan temizligi, plastik aksamlar , paspas ve taban halisi temizligi yaptim. Birde dusen l ve i harflerini tamamladim. 20 Ağustos 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Burak İşci 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Merhaba davlumbazı sökün ısı tabancası veya fön makinesi ile ezilen bölgeyi ısıtın elinizle düzeltin deformasyon çok kötü değilse çok iyi sonuç alırsınız pasta cilayı da geçince mis gibi olur Tavsiyeniz için teşekkür ederim, tam olarak hangi alanı sökmem gerekiyor acaba, acemi olduğum için terimler hakkında pek bilgim yokta, acaba forumda bu işle ilgili bir konu var mıdır? Bende ki hasar şu şekilde Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Tavsiyeniz için teşekkür ederim, tam olarak hangi alanı sökmem gerekiyor acaba, acemi olduğum için terimler hakkında pek bilgim yokta, acaba forumda bu işle ilgili bir konu var mıdır? Bende ki hasar şu şekilde Tekerleğin iç kısmındaki davlumbazı sökeceksiniz tam sağ yapın direksiyonu tampona doğru bakınca vidaları görürsünüz sökün tamponun içi açılcak sonrası dediğim gibi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 bir temizledim bir temizledim sormayın. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 (düzenlendi) Aracıma biraz eziyet ediyorum Dağ Bayır geziyorum[emoji3] 20 Ağustos 2015 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 20 Ağustos 2015 Paylaş 20 Ağustos 2015 Erzincan KemaliyeCaddy ile gezmiyecen de napıcan uzun yolda en rahat ettiğimiz aracımızdı [emoji17] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts