İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serkan Karadağ

Serkan,plakayı 34 yapsana o olmazsa APP yaptır bari :)

App plaka konusunda haklısın Abi, en kısa zamanda yapacagım inşallah.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

800 km lik Doğu'nun berbat yollarımda aracımın anasını ağlattım heryer zift ve asfalt türevli maddelerle doldu

yeni taktırdığım Michelin crossclimate lastikler çok iyi yol sesi Sıfır neredeyse yol sesi yapmıyor çok iyi yolu tutuşuda gayet iyi bence lastik yazlık anlamda süper

37a40ed96352cfe7d36ca763b6a5c6e6.jpg

Rengarenk olan jantımız

7ad19cfbeef2ab91d9b2632c6f03b24d.jpg

c641ead90d2b315bb46f6d9f6f04edde.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

800 km lik Doğu'nun berbat yollarımda aracımın anasını ağlattım heryer zift ve asfalt türevli maddelerle doldu

yeni taktırdığım Michelin crossclimate lastikler çok iyi yol sesi Sıfır neredeyse yol sesi yapmıyor çok iyi yolu tutuşuda gayet iyi bence lastik yazlık anlamda süper

Rengarenk olan jantımız

emre bey merhaba,

bu lastikler hem yaz hemde kış lastiği mi ?

yakıt ve performans olarak nasıl ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

o koltuğun yanındaki ne yahu ek opsiyonmu :D:D

2006 Ghia'lara özel donanım o :) [emoji12]
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bugun c-max'in koltuklari sokup eve goturdum ve bir guzel temizledim. Baya rengi acildi zaten lekeler de vardi. 1 senedir silmiyordum.

Taban halisininda supurdum ve kopukleyerek sildim. Ayrica arac icinde oldukca fazla olan bej renk plastikleri de sprey cif ile temizledim. Fotograf cekmeye mecalim kalmadi. :D

Motor temizligi de yaptim.

a0817d3fd2a7d9d98d0e05d99bb8c536.jpg

Bu da ekstra :)

55f19b0245c30f9f43cd67d9b9f6829d.jpg

Yorum bağlantısı
Burak İşci

yengemin arabasına vurmuşlar onu hallettim elimden geldiğince

Merhabalar, benzer bir göçük bende de var, acaba nasıl düzelttiniz o kısmı?

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Merhabalar, benzer bir göçük bende de var, acaba nasıl düzelttiniz o kısmı?

Merhaba davlumbazı sökün ısı tabancası veya fön makinesi ile ezilen bölgeyi ısıtın elinizle düzeltin deformasyon çok kötü değilse çok iyi sonuç alırsınız pasta cilayı da geçince mis gibi olur
Yorum bağlantısı

yengemin arabasına vurmuşlar onu hallettim elimden geldiğince

Eraycığım sende çözdün bu işleri,ustalarla gezmenin meyvesini almaya başladın  :bravo:

Ellerine sağlık mis gibi olmuş.

Yorum bağlantısı

Dün sıvıları kontrol ettim, kaçak göçek varmı diye sagını solunu, bagaj daki hava filitresini taktım, gene çok bakımlıyız. [emoji3]

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Bugun de lineayi hallettim. Motor temizligi, Koltuk+tavan temizligi, plastik aksamlar , paspas ve taban halisi temizligi yaptim.

Birde dusen l ve i harflerini tamamladim. 30e40ea90c863f0e14ffcf6f3142fa6e.jpg

e53e78fcec322e3240f6367dbe6fee4b.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak İşci

Merhaba davlumbazı sökün ısı tabancası veya fön makinesi ile ezilen bölgeyi ısıtın elinizle düzeltin deformasyon çok kötü değilse çok iyi sonuç alırsınız pasta cilayı da geçince mis gibi olur

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, tam olarak hangi alanı sökmem gerekiyor acaba, acemi olduğum için terimler hakkında pek bilgim yokta, acaba forumda bu işle ilgili bir konu var mıdır? Bende ki hasar şu şekilde d9d274bd121d9e47e39e65ef0efb5244.jpg

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Tavsiyeniz için teşekkür ederim, tam olarak hangi alanı sökmem gerekiyor acaba, acemi olduğum için terimler hakkında pek bilgim yokta, acaba forumda bu işle ilgili bir konu var mıdır? Bende ki hasar şu şekilde

Tekerleğin iç kısmındaki davlumbazı sökeceksiniz tam sağ yapın direksiyonu tampona doğru bakınca vidaları görürsünüz sökün tamponun içi açılcak sonrası dediğim gibi

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
(düzenlendi)

a7aaf2cdfa009276c2266c9a127a209e.jpg

Aracıma biraz eziyet ediyorum Dağ Bayır geziyorum[emoji3]

tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Erzincan Kemaliye

Caddy ile gezmiyecen de napıcan uzun yolda en rahat ettiğimiz aracımızdı [emoji17]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...