İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

Eskişehir'de çok pislenmişti yıkandı eski haline geldi. Yarında cila atılacak. Kendine gelecek beyaz meleğim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Bugün 5 yılını doldurduğundan yetkili serviste triger setini değiştirdim. Araç 60089 km de. Buradaki Yorumları da okudum çok faydası oldu. Triger ile ilgili yorum yapanlara da vesile ile teşekkür ederim.

63a4c39f0bd70701a44e65d8759c7cce.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

10 bin bakımı ve motor yağı sisteminin temizliği yapıldı.

bb554723522b8167e2c65e9dea66bc85.jpg

30672f3ad7bdc2cfc1ec71c06f2e6105.jpg

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kaç TL bayıldın onu da söyle bilelim [emoji48]

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Burdan Çağlar Abiye sesleniyorum. İstanbul ekibi olarak bizde istiyoruz bu makinadan[emoji41] . Noname servise de al abi. [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

9d12d2c09aee92ba88ce087151fe5d93.jpg

134cef735bacfe154609c604413a1507.jpg

ec25e880cd220b359384f8b8672ee131.jpg

b70d40d51e6b7df4ded606578e187598.jpg

e9c4c1cd7377bdecc098b5ec4af71f46.jpg

896584d47bb9ee64c603186a18017129.jpg

Michelin son teknoloji crossclimate dört mevsimlik lastikleri taktırdım test için biraz hız biraz fren ve ses testi yaptım şuan için gayet iyi pazartesi uzun yola çıkacağım daha sağlıklı yorumları yazacağım

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdem Adaş

Motor yag bakimi, polen , hava filtresi ,yag filtresi, bujiler, 4 lastik son olarakta meguars'a biraktim 2 gun yaticak :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İkindi sonrasi yikayayim dedim hava karardı nasıl oldu bilmiyorum :) sahil kumu gitti yeter bana :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

90 [emoji41]

Ama zift gibi yağ tabakası attı

Sık yaptırma, 100 binde bir, zift gibi yağ atmaz bu arada, bunun için acaip uzun süre yağı değişmemen gerekir

, çamurlaşma olması gerekir, zaten o durumda önce turboyu yiyeceğinden böyle bir şey olmaz, yinede 100 binde bir yaptır, servisede inanma, bu tarz şeylerin 2 amacı var, ya dedğim gibi çok uzun km ler yağı değişmez ve çamur gibi olursa yağ, yada motor rektefe yada motor açılıp içinde tamirat vs. yapılırsa bu kullanılır, normalde kullanılmaz bazı aksamlara zarar verirsin, her bakımda sakın yaptırma ve servisede inanma...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sık yaptırma, 100 binde bir, zift gibi yağ atmaz bu arada, bunun için acaip uzun süre yağı değişmemen gerekir

, çamurlaşma olması gerekir, zaten o durumda önce turboyu yiyeceğinden böyle bir şey olmaz, yinede 100 binde bir yaptır, servisede inanma, bu tarz şeylerin 2 amacı var, ya dedğim gibi çok uzun km ler yağı değişmez ve çamur gibi olursa yağ, yada motor rektefe yada motor açılıp içinde tamirat vs. yapılırsa bu kullanılır, normalde kullanılmaz bazı aksamlara zarar verirsin, her bakımda sakın yaptırma ve servisede inanma...

Zaten yaptır diyen kişi servis haricinde de samimi olduğum biri abi. O da bu kmlerde bir kere yaptır sonra 250 bine kadar bi daha yaptırma dedi. Maddi çıkar amaçlı yaptır diyen biri değil. Zaten bana sürekli neden 15 bin dolmadan geliyorsun bile diyor. Ben hep 10 binde bir gidiyorum. Öneriniz için teşekkürler  :good1:  :)

Zift gibi tabirim Borudan akan sıvının simsiyah olmasından ötürüydü bu arada :)

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Zaten yaptır diyen kişi servis haricinde de samimi olduğum biri abi. O da bu kmlerde bir kere yaptır sonra 250 bine kadar bi daha yaptırma dedi. Maddi çıkar amaçlı yaptır diyen biri değil. Zaten bana sürekli neden 15 bin dolmadan geliyorsun bile diyor. Ben hep 10 binde bir gidiyorum. Öneriniz için teşekkürler  :good1:  :)

Zift gibi tabirim Borudan akan sıvının simsiyah olmasından ötürüydü bu arada :)

O zaman tamam, arkadaşın doğru demiş  :good1: ben klasik servilere ve ülkedeki genel duruma istinaden yazmıştım zaten :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kn hava filtresi takıldı. Ben bu kadar performans artışını tahmin etmiyordum. Sedan spoilerımız geldi boyaya verilecek az sonra.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...