Okan Tansel 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 (düzenlendi) Abi zamanında bağladım lakin sürümler eskidi için destek programları malesef yok ek bir programla bağlamıştım ben. bir çabayla kullanılması planlanan web cam yazılımını Win ce içine atıp yani kurmak ve ce uyumlu kamera programı bulmak lazım bildiğim kadarıyla 1 Ağustos 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Kendilerine soralım Araç sağlam mı? Arabayı bana kullandırtmadı ki Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Arabayı bana kullandırtmadı kiHıııııı pardon [emoji8] Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 1 Ağustos 2015 Paylaş 1 Ağustos 2015 Yeni bir proje geliyor , bugun bir sonraki proje aracımın modifikasyon hayallerini kurdum:) Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Sustalı anahtarım gelmiş, kodlamasını kendim yaptım. Anahtarcıda uç açtırdım 5 TL ye mis oldu Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Yıkadım pakladım, Decabit ile sildim Ipa ile sildim Kil ile temizledim hydrax koruma aldım hydrorep parlattim App plaka yaptıracağım. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Almanyadan focusuma multimedya getirmesini istedim dayimdan ama 350€ [emoji50] pahalı değil mi? Daha uygun yokmudur Almanya da. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Almanyadan focusuma multimedya getirmesini istedim dayimdan ama 350€ [emoji50] pahalı değil mi? Daha uygun yokmudur Almanya da. çok pahalı değil kurlar düşük olsa uyguna gelir ama malesefki döviz çok yüksek Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Sabah saat 10,30 da başladım akşam saat 20,00 da temizlemeyi bıraktım ki aracın tavanı ve içi kısmın yolcu tarafı kaldı canım çıktı yahu büyük araç temizlemek ne zormuş tabi bu temizlin içinde yıkama ,kil uygulam,ipa temizzleme,cillalama,trimleri parlatma falan filan derken 5 kl verdim galiba vaşşş 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 çok pahalı değil kurlar düşük olsa uyguna gelir ama malesefki döviz çok yüksekBurada da aynı paraya geliyor degmiyor yanı. Uygun fiyatla satılan yerler yok mu ki oralarda Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Sabah saat 10,30 da başladım akşam saat 20,00 da temizlemeyi bıraktım ki aracın tavanı ve içi kısmın yolcu tarafı kaldı canım çıktı yahu büyük araç temizlemek ne zormuş tabi bu temizlin içinde yıkama ,kil uygulam,ipa temizzleme,cillalama,trimleri parlatma falan filan derken 5 kl verdim galiba vaşşş Allah yardımcın olsun Abi. Bende bu gün senin yaptığının yarısını yaptım. Şu an yerimden kalkamıyorum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Ağustos 2015 Paylaş 2 Ağustos 2015 Allah yardımcın olsun Abi. Bende bu gün senin yaptığının yarısını yaptım. Şu an yerimden kalkamıyorum. kollarım tutmuyor kardeşim okadar iş yaptım araca baktığımda sanki 10 dk lık iş yapmışım gibi gözüktü 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Uzun yol nedeniyle mezarlığa dönen arabamı güzelce yıkatıp temizlettim. Yine ayna gibi oldu beyaz şimşeğim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Koltuk temizlik günüydü bugün Kullandığınız malzemeyi ve uygulamayla ilgili bilgi verirmisiniz? Benim fiesta da bej döşeme bir kaç kez denedim hep leke bıraktı. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 (düzenlendi) 4 adet lassa impetrus revo 2 lastik taktik rot ve balans yaptık artık 66 desibel lik lastiklerimiz ile artık yol sesi lastik sesi minimize olmuş durumda Ve artık yere daha sağlam basıyoruz bu arada önceki lastiklerim michelin primacy 2012 de almıştık araba ile birlikte daha doğrusu eski sahibi yeni takmış ti 30.000 km de lastik gitti şekli bozuldu titreme ve abs devreye giriyordu 3 Ağustos 2015 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 Konusu aşağıdaki linkte http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273789-furkan%C4%B1n-garaj%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ağustos 2015 Paylaş 3 Ağustos 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273778-sony-teybe-bluetoothusb-decoder-montaj%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Yasin_On 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Cahilliğime verin. Bu microsoft hd 3000 nedir? Görevi nedir? Hard disc mi? Hard disc ise neden ihtiyaç var? Rica etsem aydınlatır mısınız? Celalettin abi kusura bakma iş yoğunluğunda dolayı foruma fazla giremiyorum. Normalde android teyplerde bile kamera bağlama olasılığı çok düşük. root v.s. gerektiriyor ve belirli kameraları tanıyor. Ben zorlarken Microsoft HD3000 kamera ile görüntü almayı başardım. Onu da sadece 1 yazılımla çalıştırabildim. Arka kameraya ilaveten ön tarafa da bu kamerayı bağlayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Satılığa çıkardım...... [emoji3]Yeni bir taunus mu geliyor? [emoji23] Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Güneşte duruyordu gölgeye çektim.. E Daa napiim.. 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 4 Ağustos 2015 Paylaş 4 Ağustos 2015 Kullandığınız malzemeyi ve uygulamayla ilgili bilgi verirmisiniz? Benim fiesta da bej döşeme bir kaç kez denedim hep leke bıraktı. iki kova su aliyoruz. birine 4 5 kapak kosla hali deterjani ekliyoruz. once kosla haliyi bezle koltuga uyguluyoruz. sonra diger suyla kopugunu aliyoruz. 3. temizleyisim su ana kadar leke kalmadi. kopugun iyice alindigina dikkat edilmeli. bir de bolgesel degil komple temizlenmeli Yorum bağlantısı
Recommended Posts