İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Okan Tansel
(düzenlendi)

Abi zamanında bağladım lakin sürümler eskidi için destek programları malesef yok ek bir programla bağlamıştım ben. bir çabayla kullanılması planlanan web cam yazılımını Win ce içine atıp yani kurmak ve ce uyumlu kamera programı bulmak lazım bildiğim kadarıyla

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Yıkadım pakladım,

Decabit ile sildim

Ipa ile sildim

Kil ile temizledim

hydrax koruma aldım

hydrorep parlattim

d7fa46bba4ae8d8389f9d57af499c0ae.jpg

App plaka yaptıracağım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Almanyadan focusuma multimedya getirmesini istedim dayimdan ama 350€ [emoji50] pahalı değil mi? Daha uygun yokmudur Almanya da.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Almanyadan focusuma multimedya getirmesini istedim dayimdan ama 350€ [emoji50] pahalı değil mi? Daha uygun yokmudur Almanya da.

çok pahalı değil kurlar düşük olsa uyguna gelir ama malesefki döviz çok yüksek
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Sabah saat 10,30 da başladım akşam saat 20,00 da temizlemeyi bıraktım ki aracın tavanı ve içi kısmın yolcu tarafı kaldı canım çıktı yahu  büyük araç temizlemek ne zormuş tabi bu temizlin içinde yıkama ,kil uygulam,ipa temizzleme,cillalama,trimleri parlatma falan filan derken 5 kl verdim galiba vaşşş  :shok:  :fiuw:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

çok pahalı değil kurlar düşük olsa uyguna gelir ama malesefki döviz çok yüksek

Burada da aynı paraya geliyor degmiyor yanı. Uygun fiyatla satılan yerler yok mu ki oralarda
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Sabah saat 10,30 da başladım akşam saat 20,00 da temizlemeyi bıraktım ki aracın tavanı ve içi kısmın yolcu tarafı kaldı canım çıktı yahu büyük araç temizlemek ne zormuş tabi bu temizlin içinde yıkama ,kil uygulam,ipa temizzleme,cillalama,trimleri parlatma falan filan derken 5 kl verdim galiba vaşşş :shok::fiuw:

Allah yardımcın olsun Abi. Bende bu gün senin yaptığının yarısını yaptım. Şu an yerimden kalkamıyorum.
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Allah yardımcın olsun Abi. Bende bu gün senin yaptığının yarısını yaptım. Şu an yerimden kalkamıyorum.

kollarım tutmuyor kardeşim okadar iş yaptım araca baktığımda sanki 10 dk lık iş yapmışım gibi gözüktü   :shok:  :yuuh:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Uzun yol nedeniyle mezarlığa dönen arabamı güzelce yıkatıp temizlettim.

4a1e16cae29dd23dc9ca39f6495a0f2e.jpg

c065f85fe92dfb696f388ad133a5852b.jpg

Yine ayna gibi oldu beyaz şimşeğim

f237a57d4e6f32fe176cd4b98a0a672a.jpg

Yorum bağlantısı

Koltuk temizlik günüydü bugün

Kullandığınız malzemeyi ve uygulamayla ilgili bilgi verirmisiniz?

Benim fiesta da bej döşeme bir kaç kez denedim hep leke bıraktı.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

4 adet lassa impetrus revo 2 lastik taktik rot ve balans yaptık artık 66 desibel lik lastiklerimiz ile artık yol sesi lastik sesi minimize olmuş durumda

Ve artık yere daha sağlam basıyoruz bu arada önceki lastiklerim michelin primacy 2012 de almıştık araba ile birlikte daha doğrusu eski sahibi yeni takmış ti 30.000 km de lastik gitti şekli bozuldu titreme ve abs devreye giriyordu

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Cahilliğime verin. Bu microsoft hd 3000 nedir? Görevi nedir? Hard disc mi? Hard disc ise neden ihtiyaç var? Rica etsem aydınlatır mısınız?

Celalettin abi kusura bakma iş yoğunluğunda dolayı foruma fazla giremiyorum. Normalde android teyplerde bile kamera bağlama olasılığı çok düşük. root v.s. gerektiriyor ve belirli kameraları tanıyor. Ben zorlarken Microsoft HD3000 kamera ile görüntü almayı başardım. Onu da sadece 1 yazılımla çalıştırabildim. Arka kameraya ilaveten ön tarafa da bu kamerayı bağlayacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

Kullandığınız malzemeyi ve uygulamayla ilgili bilgi verirmisiniz?

Benim fiesta da bej döşeme bir kaç kez denedim hep leke bıraktı.

iki kova su aliyoruz. birine 4 5 kapak kosla hali deterjani ekliyoruz. once kosla haliyi bezle koltuga uyguluyoruz. sonra diger suyla kopugunu aliyoruz. 3. temizleyisim su ana kadar leke kalmadi. kopugun iyice alindigina dikkat edilmeli. bir de bolgesel degil komple temizlenmeli

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...