İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

60 tl vereyim şaka şaka 60 liraya 2010 model Merso alırım :)

Mehmet Hocam,hastası var bunların..Bende Mercedes alırım yoksa  :yes:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Tabi ki hakan abi ben bu fiyatları gurcistani kast ederek söylemiştim trde olduğu için siz haklısınız.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

46.200 km de lastiklerde çatlaklar ve tutunma problemleri başladı. bende bir araçta hayati önem taşıyan focusumun ayakkabılarını Continental premium contact ile değiştirdim. 2015/16 hafta üretimi lastiklerin tanesini 190.TL den aldım.

Yol Yardımının aktivasyonunu yaptım.

Hayırlı olsun yeni ayakkabılar. Şimdi yola kedi patileri gibi yumuşak yumuşak temas edip adeta cırmalarcasına tutunur onlar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Az önce işten geldim bi baktım arabanın altından kuyruk sallanıyor motorun içine iki tane kedi girmiş. :)

Sonra sol aynasına haysiyetli bir vatandaşın , çiğnediği sakızını yayarak aynanın dışına yapıştırmış olduğunu gördüm sinirim tepeme çıktı. Söverek ıslak mendille çıkarttım. 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Papuçlar Değişti
2015 26 hafta üretimi

Şase kablosu değişti start,stop ta stop etme ama start almama sorunu vardı o sorun şase kablosu değişerek düzeldi
801e1a4ad8eabdc884053751c6c5fdeb.jpgec4b298a99a65f811da599624387de53.jpgda8f8c706cc2d5ac08fa8f008e227c44.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir

46.200 km de lastiklerde çatlaklar ve tutunma problemleri başladı. bende bir araçta hayati önem taşıyan focusumun ayakkabılarını Continental premium contact 5 ile değiştirdim. 2015/16 hafta üretimi lastiklerin tanesini 190.TL den aldım.

Yol Yardımının aktivasyonunu yaptım.

Hayırlı olsun yol ile araç arasında korelasyon kuran kaliteli pabuçlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

ALLAH razı olsun kardeşim fiyatları beni hoplatı lakin yapacak birşey yok önce emniyet

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kırmızı cizgim var, herkes yerini bilecek okkadar

Babam yaylaya gidip geliyor. Onun için sipariş verdim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tapatalk da sorun var galiba bi mesaj atıyorum 2 defa gidiyor

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Her Türk gibi bende dün son gününde 206 TL vergi ödedim.

Lastik havalarını kontrol edeyim derken sibobun birinin kırık olduğunu farkettim, hava basılmiyor değişmek lazım 4 ünü birden.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Android teybime usbden microsoft hd3000 baglamayi basardim :)

2b895d5fecbf0aa3780b820bb0795e2e.jpg

Cahilliğime verin. Bu microsoft hd 3000 nedir? Görevi nedir? Hard disc mi? Hard disc ise neden ihtiyaç var? Rica etsem aydınlatır mısınız?
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi pc bağlanan kamara gibi düşün bu kamera ister yol kamerası ister araç içinde arka koltuktaki yolcuları görmek için kullanılabilir.çocuklu ailer için iyi birşey görüntüyü direk teyip ekranında görüyorsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Abi pc bağlanan kamara gibi düşün bu kamera ister yol kamerası ister araç içinde arka koltuktaki yolcuları görmek için kullanılabilir.çocuklu ailer için iyi birşey görüntüyü direk teyip ekranında görüyorsun

Teşekkür ederim kardeşim..Aydınlandım sayenizde. Bir üründen bahsederken aslında foksiyon+marka-model özellikleri birlikte yazılsa bu soruyu sormak zorunda kalmayacaktım ☺

Soruyu siz cevapladığınıza göre yeri gelmişken sizi hemmen kurban seçiyor ve can alıcı bir soru soruyorum:win CE 5.0 veya 6.0 yüklü multimedia double'a usb üzerinden web cam bağlansa tanıma ihtimali var mıdır☺ mesela A4Tech web cam.

Düzenleme:yazım hatasını düzeltme.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...