Okan Tansel 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Camdaki kuş pislemesin silmeye gittim motoru temizledim geldim 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Periyodik bakım yapıldı Aslında dün yapıldı ama yazamadim Her şey dahil 150 tl bostancı sanayide Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Koltuklarını söktüm, eve çıkarıp halı yıkama makinası ile yıkadim. Çıkan kire inanamadım. 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Koltuklarını söktüm, eve çıkarıp halı yıkama makinası ile yıkadim. Çıkan kire inanamadım.Fotoları görelim 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Ayhan pek fotograf çekemedim. Kusura bakmayın. Ama bu yaz sonu bir daha yapmaya niyetim var. O zaman detaylı konu açacağım inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Bugün araç için 1- bixenonları aktif ettim. 2- parklara mercekli led taktım. 3- arka koltuklara laptop tutacağı takmıştım. Onlarında şarjı için tesisat çektim. Ilk önce çakmaklığı söktüm. Ordan paralel aldım. Kolçağın arkasını deldim. Test ettim. Çalışıyor. Vidalar üzerinde gelen vidalar. Ellerine sağlık. Oldun Sen. Harika olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Ellerine sağlık. Oldun Sen. Harika olmuşTeşekkür ederim [emoji106][emoji106][emoji106] 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Ayhan pek fotograf çekemedim. Kusura bakmayın. Ama bu yaz sonu bir daha yapmaya niyetim var. O zaman detaylı konu açacağım inşallah. Yok yok olmuş emeğine sağlık 3 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Servise verdim kapı ayarları yapıldı.eco mod saçmalıyordu şase kablosu değişim gerekli dendi serviste ürün istenmiş perşembe takılacak eğer oda çözmezse sorunu aküler garantiden değişecek miş Yetkili servislerin korkulu rüyası haline gelmişsin abi.. Öyle duyumlar alıyorum.. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Yetkili servislerin korkulu rüyası haline gelmişsin abi.. Öyle duyumlar alıyorum.. valla kardeşim otokoç izmir direk otosanda 2 dosya şikayeti var tarafımdan.çetaş ise memnun etmeye çalışıyor şu garanti olayları olmasa soluğu Sabri ustamda alacam iki servisede dedim şu izmide eline su dökemiyeceniz tek kişi Ustaeller dedim iki kuruluşta sabri ustamı iyi tanıyor ve şu yorumu yapıyor Abi Sabri abiye ver aracı arkana bakma diyorlar bende dedim bende biliyorumda siz ne halta yetkili servissiniz ozaman dedim apışıp kaldılar. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Aliexpressten gelen R LİNE marpşiyel nikelajlarını ve panjur folyosunu taktım 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 eski hali yeni hali eski hali yeni hali Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Sinyal verirken zar zor yakalayıp fotosunu çektim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Bugün Arka disk tornaya verildi. 1 yıllıktı. Balata çizmiş. Ön disk Değişti eğilmişti. Doğal olarak ön balata ve arka balata Değişti. Fren Hidroliği Değişti. Direksiyon Yağı Değişti. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 27 Temmuz 2015 Paylaş 27 Temmuz 2015 Babam plakalığı iptal etmemi istemiyor.. Bende bugün kırmızı yazılı plakalıklara gıcık olup yazısız düz plakalık taktım.Acaba üstüne vw veya golf yazdırsam mı diye düşündüm.Olmadı plakayı direk yapıştırıcam Yorum bağlantısı
Misafir 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 Pazar günü Deniz suyu temas etmesinden ötürü,güzelce yıkadım. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Pazar günü Deniz suyu temas etmesinden ötürü,güzelce yıkadım. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Neden şaşırdın ? Senin gibi titiz bir adamın aracına deniz suyu girmiş/ değmiş abi.. En büyük şoklardayım şuan. Pert artık o.. At sen onu. Değiştir, sat kurtul.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Senin gibi titiz bir adamın aracına deniz suyu girmiş/ değmiş abi.. En büyük şoklardayım şuan. Pert artık o.. At sen onu. Değiştir, sat kurtul.. Mekanında bulunduğumuz park alanını su ile temizliyorlardı,ben normal su sandım birşey olmaz diyerekten ellemedim araca.sonra elemana sorduğum da deniz suyu abi diyince kahretsin dedim.. Tavan hariç her tarafı deniz suyu olmuştu. Şükür üzerindeki yoğun cila,etkisini gösterdi zaten. Ne satması len,50 bin verdiler yine satmam Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 29 Temmuz 2015 Paylaş 29 Temmuz 2015 Mekanında bulunduğumuz park alanını su ile temizliyorlardı,ben normal su sandım birşey olmaz diyerekten ellemedim araca.sonra elemana sorduğum da deniz suyu abi diyince kahretsin dedim.. Tavan hariç her tarafı deniz suyu olmuştu. Şükür üzerindeki yoğun cila,etkisini gösterdi zaten. Ne satması len,50 bin verdiler yine satmam 51 bin vereyim abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts