İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Semih İzgi
(düzenlendi)

Az önce biryere gidip gelecektim;  Stop etme ve bozuk çalışma sonucu aşırı bir gaz kokusu. Aracı benzine alıp kenara çektim ve tankın vanasını kapattım.  Yarın patlamadan yanmadan LPG servisine inşallah...

4eec3209d17984ba918d41e8f7faa1d7.jpg

SAFETY 27bar yazan vananın sağındaki küçük vanayı sıktım,saat yönüne çevirdim.  Uygulama doğru mu?

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Az önce biryere gidip gelecektim; Stop etme ve bozuk çalışma sonucu aşırı bir gaz kokusu. Aracı benzine alıp kenara çektim ve tankın vanasını kapattım. Yarın patlamadan yanmadan LPG servisine inşallah...

SAFETY 27bar yazan vananın sağındaki küçük vanayı sıktım,saat yönüne çevirdim. Uygulama doğru mu?

Benim araçta kapatmak için iki vana var bir gidiş bir dönüş kit zavoli.

Yorum bağlantısı
Cavit Akçay

Slm arkadaşlar ben burada yeniyim.sizden bir konu hakkında yardım istiyecektim.benim 2006 model otomatik şanzuman dizel c-max im var.son bir aydır kalkışlarda inanılmaz ağırlaştı.gaza nerdeyse sonuna kadar basmama rağmen araba sanki yerinde sayıyor.normal yüksek hızda bir problem yok yada ben hissetmiyorum.bir usta şanzıman arızası tamir edilecek dedi ki ben ona çok güvenemedim bir diğeri herhangi bir şeyi yok dedi ki buda arabayı bir kaç gün denedi.ama bir sıkıntı var,sürekli yapmıyor.yaptığı zaman da inanılmaz rahatsız ediyor.ben izmitte oturuyorum bana yardım edebilecek yada bir usta tavsiye edebilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Slm arkadaşlar ben burada yeniyim.sizden bir konu hakkında yardım istiyecektim.benim 2006 model otomatik şanzuman dizel c-max im var.son bir aydır kalkışlarda inanılmaz ağırlaştı.gaza nerdeyse sonuna kadar basmama rağmen araba sanki yerinde sayıyor.normal yüksek hızda bir problem yok yada ben hissetmiyorum.bir usta şanzıman arızası tamir edilecek dedi ki ben ona çok güvenemedim bir diğeri herhangi bir şeyi yok dedi ki buda arabayı bir kaç gün denedi.ama bir sıkıntı var,sürekli yapmıyor.yaptığı zaman da inanılmaz rahatsız ediyor.ben izmitte oturuyorum bana yardım edebilecek yada bir usta tavsiye edebilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum.

Bununla ilgili konu açınız. Burada bu sorun kaybolur.
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Babanın suçu yok Buğra.Araba öyle bi his veriyoki "vur gitsin bi şey olmaz "der gibi.Verdiği sağlamlık hissinden mi bilinmez.Bazen benimde vurasım -iteleyesim geliyo arabaları.De get şeytan diyorum sonra.

neymiş bu mondeo bu yazıyı gören zırhlı bir W140 a biniliyor sanacak[emoji23]

53639d0cfec73a39ef90727bc1dd474e.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ben 2011 model 55 b tl ye mondeo aldım.Bu paraya alınabilecek en güvenli arabalardan birine biniyorum.Kazanın hić bir türü kolay değil tabii ki.Ama mondeoyuda küçümseme derim.Mondeo kazalarına da bak bi internetten.

[emoji23] [emoji23] [emoji106]

Harbi ya Emre sen Wag cıydın ne ara mersocu oldun.

ben vag cı magcı değilim her markadan aracı sevebilirim ama Merso başka

Tovbe de abi. Vag varken halen mondi felan konusmak cok ayip. :D

vag alsana sende kardeş madem böyle konuşuyosun

Ben 2011 model 55 b tl ye mondeo aldım.Bu paraya alınabilecek en güvenli arabalardan birine biniyorum.Kazanın hić bir türü kolay değil tabii ki.Ama mondeoyuda küçümseme derim.Mondeo kazalarına da bak bi internetten.

[emoji23] [emoji23] [emoji106]

Harbi ya Emre sen Wag cıydın ne ara mersocu oldun.

ayrıca mondeo kendine göre iyi olabilir sadece abartılmaması gerekiyor
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Olsaydı zaten böyle konuşmazdın.Parasının hakkını veren model-sağlamlık olarak en iyi araba diyebilirim heralde.

valla tanışmış olsaydım bile bu konuda aynı gene bu şekilde konuşurdum.

Herkesin beğendiği şey farklı olabiliyor mesela ben D sınıfında uygun fiyat/kalite anlamında en uygun olan aracı alsam Sonata'yı alırdım en azından rakiplerinden çok daha sorunsuz az maliyetli ve fiyatına göre çok kaliteli bir araç olacağı kesin , herkesin en iyi araba kavramı farklı olabiliyor

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

[emoji23] öyle olsun Emre sen sonataya bin ben mondeoya.Sonata H-matic olsun ama.

valla bu tarzda bir araç alacak olsam 1 sn bile düşünmem

Ama mondeo powershift olmasın mümkünse riske gerek yok[emoji23] ısınır,kavrama sorunu olur ,geri vitese geçmez falan bunlar olursa sonra üzer beni[emoji3]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Mondeodaki powershiftler yağlı tip.Kolay kolay bozulmaz.Millet powershift diye ölüyö.Daha da iyi para ediyo.Senide mondici yapacaz bu gidişle[emoji4]

gündüz farlı 1.6 Tdci falan olursa olabilir[emoji3]
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Hah şöyle işte.Büyük aşklar kavgayla başlar.Sana beyaz 1.6 tdci selective ledli kasa tamamdır.[emoji106]

Olurmu olur benim marka model takıntım yok[emoji1]

363af06f1e835f52c56b7ce42ba1dda7.jpg

Ama boyutları biraz fazlaymış babam heybetli arabalara binmeyi pek sevmiyor belki o konuda bir pürüz çıkabilir[emoji3]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Rahatına düşkünse öyle binerki sana bile vermez arabayı daha [emoji4]

kendisinde connect var benden almaz zatende asıl mevzu bana bu arabayı şuanda aldırırmı [emoji28]kaldıki şuan işlerden dolayı bana caddy'den başkası yaramaz [emoji3] bende connect tarzında daha ucuz bi arabaya dönersem belki extradan mondi falan olur:)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
:) doğru yola geel :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Akşam yagına baktım, maşallah eksilmemiş mis gibi, 9 bin km olmuş yag degişeli, çokmu bakımlıyız ne ? [emoji3]

tarihinde Süleyman Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Engin Deniz

LPG montajı için BRC servisine bıraktım. Tüplü japon olacağız inşallah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

fc966f61ddc14d122be34d86a60dd76e.jpg

Connect in jant kapağı uçmuş yetkili servis bile bakım sonrası janta kelepçe takmaya üşeniyor aldıkları para haram bunların

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...