Haluk Şentürk 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Deri direksiyonda renk değişimi vardı. komşu ayakkabı mont tamircisinden bir miktar mont boyası aldım.direksiyonu boyadım. 5 saat sonra bepanten pişik kremini deriye iyice yedirdim. Pırıl pırıl oldu Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Jant temizleyici beklediğimden iyi çıktı. O fiyata 4 lü set olduğundan şüpheliydim. Kokunun etkisi çok kısa sürüyor. İç cila da fena değil yağlı his bırakmadan parlatıyor. Lastik yampon parlatıcısını denemedim daha önceki bitmeden . aklıma yattı kaldıysa ben de alayım Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Jant temizleyici beklediğimden iyi çıktı. O fiyata 4 lü set olduğundan şüpheliydim. Kokunun etkisi çok kısa sürüyor. İç cila da fena değil yağlı his bırakmadan parlatıyor. Lastik yampon parlatıcısını denemedim daha önceki bitmeden . Hepsini gecen hafta denedim kokunun etkisi bitiyo hemen tampon palatici ve lastik parlatici super aklıma yattı kaldıysa ben de alayım Taa 26 haziranda satisa sunuldu Yorum bağlantısı
Recep Güney 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 89350 km de 90 bin bakimi yaptirdim kutahya otokoc da. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Benzinlikte içini süpürdüm. Yıkadım. Camlara cam cilası, far ve stoplara çizik giderici sonra parlatıcı uyguladım. Torpidoyu bakım sütü ile sildim sonra cilaladım. Kapı içlerini aspirin ile sildim. Lastiklere parlatıcı sürdüm.. Şu an ölüyorum [emoji2] oruç oruç yapılmamış bu işler. Benzinlikte içini süpürdüm. Yıkadım. Camlara cam cilası, far ve stoplara çizik giderici sonra parlatıcı uyguladım. Torpidoyu bakım sütü ile sildim sonra cilaladım. Kapı içlerini aspirin ile sildim. Lastiklere parlatıcı sürdüm.. Şu an ölüyorum [emoji2] oruç oruç yapılmazmış bu işler. Yorum bağlantısı
Emre Demir 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Klima gazı kontrolü yapıldı gaz basıldı zehir gibi oldu zalımmm. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Manuel dpf rejenasyonu yaptirdik YC'e 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 İçini bir güzel temizledim, motorun üzerindeki tozları sildim, yarın bir güzel yıkayıp cila yapmayı düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Önce ve sonra isimli çalışmamız. Jantta ford yazısına ince keçeli kalemle kontür geçildi.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Otomatik kararan dikiz aynası montajı yaptım, elektrik bağlantısı parklardan alındı talip eren in otomatik far sensörü ile oldukça güzel uyum sağladılar. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 yıkadım pakladım fotolarını çekip forma konusunu açtım Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 (düzenlendi) Sonax cilalı şampuan ile yıkayıp yine sonax hızlı cila ile cilaladım. Lastikleri parlattık. Cillop gibim oldu gene namıssız[emoji7] 5 Temmuz 2015 tarihinde Fatih ALTINOLUK tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 (düzenlendi) haaadi canım, valla billa delil isteruk. [emoji3]Son zamanlarda arabamı hep pis gördün diye dalga geçiyon tabi. Yarın çekerim fotoları. 6 Temmuz 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Sabri ustanın geçen hafta tedarik ettiği tavan rafını bugün taktım, güneşlikleri de daha sonra alıp takacağım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Cuma günü rutin bakım yaptırdım. Yağ, filtreler, klima kontrolü vb. Öten arka balataları temizlettim, yanan arıza ışığını söndürdük. Bu foto Mükremin abime.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 haaadi canım, valla billa delil isteruk. [emoji3] Son zamanlarda arabamı hep pis gördün diye dalga geçiyon tabi. Yarın çekerim fotoları. 4 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Pleksiden kaput rüzgarlığı takıldı Crafter lara çok yakıştırıyorum bu rüzgarlıkları.Caddyde de güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Crafter lara çok yakıştırıyorum bu rüzgarlıkları.Caddyde de güzel olmuş. Bende yakıştırdım:) 5 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Bende yakıştırdım:) Ön panjur ile bütünleşmiş, güzel olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 (düzenlendi) Okulun tatil gununu degerlendirip detailinge giristim. Ceyizin bir kismi Sartlar zordu. Ama sonuc harika oldu. Stoplara, sinyallere , farlara plastx gectim. Hem koruma sagliyor hemde sararmasini aliyor. Oncesi: Sonrasi On cama pasta cila gectim. Su kaydirici ozelliginin yaninda kirec katmani gidiyor. Kaporta icin de hare giderici+ renkli cila kulandim. Sonuc: 8 Temmuz 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Klima gazi konuldu, on camdaki 2 adet catlak autoking te tamir edildi, far yikama kapaği alindi hoyandi ve cam silikonu ile yapiştirildi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts