Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Cumartesi günü yetkili servisi ziyaret ettik. Motor yağı, filtreler,buji, 520 gr klima gazı 258 lira tuttu. Hayırlı olsun, kafa rahat desene 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Hayırlı olsun, kafa rahat desene Sağol abicim.Allah'tan birşey çıkmazsa 1 sene veya 15 bin km rahatım Hangisi önce gelirse 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Sağol abicim.Allah'tan birşey çıkmazsa 1 sene veya 15 bin km rahatım Hangisi önce gelirse Hayırlısıyla güle güle kullan kardeşim.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Hafta sonu babamın arabasını ve benim mondeoyu bir güzel kırkladık koltuklar yıkandı ardından iç, dış ve motor temizliği, bayağı da bir spor oldu valla. Elinize, emeğinize sağlık abim.. Sakın "babam bu" demeyesin? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Elinize, emeğinize sağlık abim.. Sakın "babam bu" demeyesin? Yok yok babam değil ortanca biraderim Gökhan Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Yok yok babam değil ortanca biraderim Gökhan Maşallah sizlere.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Maşallah sizlere.. Eyvallah abim eksik olma Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Rahmetli babamdan kalan Honda Cgl125 i 7 yıl sonra muayeneye getirdim. 30 Haziran a kadar ceza indirimi var. 200 küsür ek ceza vardı 40 TL'ye düşmüş. Fırsat bu fırsat dedim. Bizim merso dan daha az kusuru var 6 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Abi bir daha kendi yağımı kendim alıp götüreceğim. Ya bir tane düzgün her şeyden anlayan, işini severek yapan, dalavere yapmayan, fiyatları makul tutan bir usta bulamadım bu yörede. Bir yer var adam çok dürüst ama sadece Şahin'den anlıyor. Bir yer var kendi çok iyi fiyatları uygun ama kendisi sadece patron, 3 ayda bir ustası değişiyor ustaları çok kötü. Birisi yağı pahalıya alıyor(inanıyorum) pahalıya satıyor(katkı da çok pahalıydı). Servise gittim periyodik bakıma 900tl ödedim (arabayı sattım halen taksit ödüyorum). Birisi daha varmış eh diyorlar lakin onda sıra çok oluyor. Bir tane de Sabri Usta var, adamın hası ama bana 300km. Bu gidişle 10 bin km'de bir İzmir'e gidip geleceğiz İşin zormuş ya Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Sağol abicim.Allah'tan birşey çıkmazsa 1 sene veya 15 bin km rahatım Hangisi önce gelirse Tekerine taş değmesin. [emoji6] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 4 lastiğini de Conti Premium Contact 5 ile değiştirdim. Az kullanılmış 1 yaşındaki lastiklerim toplam 400 tuttu. 4 Yorum bağlantısı
Murat Gök 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Aracini aracim gibi gordugum kiymetli bir abimizin cruze aracina zr53 cektik. Lastik jant parlattik. Guzel de oldu 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Tekerine taş değmesin. [emoji6] Amin Murat, cümlemizin İnşallah Murat Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Kaptanın seyir defterine bir satır da ben ekleyim:geçen sene taktığım led ampullerden birisi bozulmuş, 15-20 saniye yanıyor sonra sönüyordu. Tıpkı bir sinyal flaşörünün yavaş çalışması gibi. Gösterge panosunu söküp bütün ledleri çıkarıp osram marka klasik dipsiz ampullerden taktım. Olaydan şu dersi çıkardım:led ampuller fazla dayanıklı malzemeler değil. Değiştirmesi zor yerlerde kullanılmamalıdır. Ancak gelip geçici yerlerde kullanılabilir. Fabrika bunları normal ampullü yapmışsa bir bildiği vardır.Göstergeye led takmak isteyecek arkadaşlara tavsiyemdir. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Kaptanın seyir defterine bir satır da ben ekleyim:geçen sene taktığım led ampullerden birisi bozulmuş, 15-20 saniye yanıyor sonra sönüyordu. Tıpkı bir sinyal flaşörünün yavaş çalışması gibi. Gösterge panosunu söküp bütün ledleri çıkarıp osram marka klasik dipsiz ampullerden taktım. Olaydan şu dersi çıkardım:led ampuller fazla dayanıklı malzemeler değil. Değiştirmesi zor yerlerde kullanılmamalıdır. Ancak gelip geçici yerlerde kullanılabilir. Fabrika bunları normal ampullü yapmışsa bir bildiği vardır.Göstergeye led takmak isteyecek arkadaşlara tavsiyemdir. Elinize sağlık hocam.Gösterge şenlenmiştir 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Elinize sağlık hocam.Gösterge şenlenmiştir Şenliği akşam göreceğim. Ampülleri değiştirip göstergeyi yerine monte ederken bir yanmadığını düşünüp yeniden söküp baktım. Gündüz olduğu için ışık belli olmuyor. Neyse, yanıyordu. Toparladım tekrar. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Komple temizlik yaptırdım motor koltuklar kaporta boya koruma .... 4 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 kuş pislemişti,bir liraya tazyikli su ile detaylı temizlik yapıldı 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Haziran 2015 Yazar Paylaş 18 Haziran 2015 (düzenlendi) Benzin filtresi takıldı ve benzin koyuldu . yağ konuldu 5 sene sonra ilk defa marşa basıldı.... 18 Haziran 2015 tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 ön diskler orjinalleriyle değişti.direksiyondaki titreme düzeldi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 (düzenlendi) Bugün muayeneden her zamanki saçma kusurlarla geçtik zaten hiç ayar bile yaptırmadım bixenon a döneceğim için Derken Bixenon dağıldı Aklımdaki projelere sonunda muayene bahanesi ile başladım farları sökmeye çok üşeniyordum İzlemeye devam edin 19 Haziran 2015 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Acıkmış olan karnını doyurdum 150 TL'lik mazot aldı, yıkayacaktım dün sabaha karşı yağmur yağınca bu gece de yağar diye yıkamadım yarın inşallah..... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Papuçlarını conti. pre. con. 5 ile değiştirdim, sessiz moda aldık. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Arabamın frenleri biraz sertleşince Osman Ustaya uğradım. Kontrol etti, bir sonraki bakıma hallederiz dedi. No name servis de sürpriz ile karşılaştım. Çağlar abinin yeni makina huzurlarınızda 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts