İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Cumartesi günü yetkili servisi ziyaret ettik. Motor yağı, filtreler,buji, 520 gr klima gazı 258 lira tuttu. 

Hayırlı olsun, kafa rahat desene :)  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hayırlı olsun, kafa rahat desene :)  

Sağol abicim.Allah'tan birşey çıkmazsa 1 sene veya 15 bin km rahatım :D Hangisi önce gelirse :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sağol abicim.Allah'tan birşey çıkmazsa 1 sene veya 15 bin km rahatım :D Hangisi önce gelirse :p

Hayırlısıyla güle güle kullan kardeşim....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hafta sonu babamın arabasını ve benim mondeoyu bir güzel kırkladık :D  koltuklar yıkandı ardından iç, dış ve motor temizliği, bayağı da bir spor oldu valla.

2a9b1d088cc77292d71643d151c25b2c.jpg

Elinize, emeğinize sağlık abim.. :good1::nazar: Sakın "babam bu" demeyesin? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Elinize, emeğinize sağlık abim.. :good1::nazar: Sakın "babam bu" demeyesin? :unsure2:

Yok yok babam değil ortanca biraderim Gökhan   :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Rahmetli babamdan kalan Honda Cgl125 i 7 yıl sonra muayeneye getirdim. 30 Haziran a kadar ceza indirimi var. 200 küsür ek ceza vardı 40 TL'ye düşmüş. Fırsat bu fırsat dedim.

Bizim merso dan daha az kusuru var :D

34f480c1450cf1adb67475a880d99d5c.jpg

6a42f74a052e2df3f7f99ffc4eba040c.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

Abi bir daha kendi yağımı kendim alıp götüreceğim. Ya bir tane düzgün her şeyden anlayan, işini severek yapan, dalavere yapmayan, fiyatları makul tutan bir usta bulamadım bu yörede.

Bir yer var adam çok dürüst ama sadece Şahin'den anlıyor. Bir yer var kendi çok iyi fiyatları uygun ama kendisi sadece patron, 3 ayda bir ustası değişiyor ustaları çok kötü. Birisi yağı pahalıya alıyor(inanıyorum) pahalıya satıyor(katkı da çok pahalıydı). Servise gittim periyodik bakıma 900tl ödedim (arabayı sattım halen taksit ödüyorum). Birisi daha varmış eh diyorlar lakin onda sıra çok oluyor. Bir tane de Sabri Usta var, adamın hası ama bana 300km. Bu gidişle 10 bin  km'de bir İzmir'e gidip geleceğiz  :cray:

İşin zormuş ya  :(

Yorum bağlantısı

Sağol abicim.Allah'tan birşey çıkmazsa 1 sene veya 15 bin km rahatım :D Hangisi önce gelirse :p

Tekerine taş değmesin. [emoji6]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

4 lastiğini de Conti Premium Contact 5 ile değiştirdim.

Az kullanılmış 1 yaşındaki lastiklerim toplam 400 tuttu.

20150615_075524_zpsvmossdin.jpg

20150615_082056_zpsswgssdmp.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Aracini aracim gibi gordugum kiymetli bir abimizin cruze aracina zr53 cektik. Lastik jant parlattik. Guzel de oldu :)

c7412ab86203e7aa90a519e18bf8d68a.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Kaptanın seyir defterine bir satır da ben ekleyim:geçen sene taktığım led ampullerden birisi bozulmuş, 15-20 saniye yanıyor sonra sönüyordu. Tıpkı bir sinyal flaşörünün yavaş çalışması gibi. Gösterge panosunu söküp bütün ledleri çıkarıp osram marka klasik dipsiz ampullerden taktım. Olaydan şu dersi çıkardım:led ampuller fazla dayanıklı malzemeler değil. Değiştirmesi zor yerlerde kullanılmamalıdır. Ancak gelip geçici yerlerde kullanılabilir. Fabrika bunları normal ampullü yapmışsa bir bildiği vardır.Göstergeye led takmak isteyecek arkadaşlara tavsiyemdir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Kaptanın seyir defterine bir satır da ben ekleyim:geçen sene taktığım led ampullerden birisi bozulmuş, 15-20 saniye yanıyor sonra sönüyordu. Tıpkı bir sinyal flaşörünün yavaş çalışması gibi. Gösterge panosunu söküp bütün ledleri çıkarıp osram marka klasik dipsiz ampullerden taktım. Olaydan şu dersi çıkardım:led ampuller fazla dayanıklı malzemeler değil. Değiştirmesi zor yerlerde kullanılmamalıdır. Ancak gelip geçici yerlerde kullanılabilir. Fabrika bunları normal ampullü yapmışsa bir bildiği vardır.Göstergeye led takmak isteyecek arkadaşlara tavsiyemdir.

Elinize sağlık hocam.Gösterge şenlenmiştir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Elinize sağlık hocam.Gösterge şenlenmiştir :)

Şenliği akşam göreceğim. Ampülleri değiştirip göstergeyi yerine monte ederken bir yanmadığını düşünüp yeniden söküp baktım. Gündüz olduğu için ışık belli olmuyor. Neyse, yanıyordu. Toparladım tekrar.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Komple temizlik yaptırdım motor koltuklar kaporta boya koruma ....ad9c8c818bbc4c7c119be2178b0d6cbf.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

kuş pislemişti,bir liraya tazyikli su ile detaylı temizlik yapıldı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
(düzenlendi)

Benzin filtresi takıldı ve benzin koyuldu . yağ konuldu 5 sene sonra ilk defa marşa basıldı.... :D

tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

4cb23846717c84132589eacfd484f192.jpg

935b3190e189a1afaf7e3a5468349238.jpg

Bugün muayeneden her zamanki saçma kusurlarla geçtik zaten hiç ayar bile yaptırmadım bixenon a döneceğim için :D

Derken

Bixenon dağıldı :p

cf294953ce0e08ac90250457058f2e99.jpg

bd40cbcf280d4d1989ecedfd9d6df35b.jpg

8a9e44035ecc3ecdb039275ee0ae157c.jpg

Aklımdaki projelere sonunda muayene bahanesi ile başladım farları sökmeye çok üşeniyordum :)

İzlemeye devam edin :fiuw:

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Acıkmış olan karnını doyurdum 150 TL'lik mazot aldı, yıkayacaktım dün sabaha karşı yağmur yağınca bu gece de yağar diye yıkamadım yarın inşallah.....

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Arabamın frenleri biraz sertleşince Osman Ustaya uğradım. Kontrol etti, bir sonraki bakıma hallederiz dedi. No name servis de sürpriz ile karşılaştım. Çağlar abinin yeni makina huzurlarınızda

36bd9b9a46b15b1b4568bcdd34e42d7b.jpg

4ec057fd7ed49f9ca27e88d142de8d23.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...