Misafir 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Bakımdan sonra arabanın motoru yıkanmıştı yağ buharları vs gitsin diye su lekesi vs kalmıştı, ben de bugün nemli bez ile silip plastik parlatıcı sürdüm mis gibi oldu Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Anahtarı aracın içinde unuttum kapı kitlendi anahtar içeride kaldı.evin önünde bina girişinde kaldı 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Bakımdan sonra arabanın motoru yıkanmıştı yağ buharları vs gitsin diye su lekesi vs kalmıştı, ben de bugün nemli bez ile silip plastik parlatıcı sürdüm mis gibi oldu Temiz işş Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Anahtarı aracın içinde unuttum kapı kitlendi anahtar içeride kaldı.evin önünde bina girişinde kaldı Yedek yok mu? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 (düzenlendi) Yedek yok mu? yedekte iş yerinde kitliydi kardeşim öyle duruyor akşama inşallah çekeceğim 8 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 İç dış temizlik yaptım ayrıca motora da detaylı el attım [emoji1] maşallah 10 numara 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 maşallah 10 numaraSağol kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Jantlar leş gibi olmuştu bir el atayım dedim[emoji3] 3 Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Bugun aracimin gosterge ampullerini komple yeniledim. Benzin ibresi tarafi karanlikti sadece. Hepsi yenilendi. Gosterge canlandi 5 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 (düzenlendi) 70 Bin kilometreyi gördük.Bakıma girdik. 650,00 tl ye işin içinden çıktık. Yapılan işlemler Triger değişimi Yağ ve filtreler Bujiler Fren kontrölleri Kelebek boğazı temizliği 9 Haziran 2015 tarihinde Osman ozturk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Geçen gün konusunu açtığım 18" jantları arkadaşımın abisi başkasına satinca bize de lastik alma yolu gözüktü. Şu an lastikler takılıyor Good Year EGP forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle tercih ettim. İnşaallah pişman olmam. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Bıcı bıcı yaptık... Aklımda motor yağı var. Motor yağı konusunda bilgisi olanlar şuraya tıklayıp soruma bir cevap verebilirler mi acep? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 (düzenlendi) araçta müzik dinlemeyen şöför aracı dinler hemde sıfır aracı ve sonuç olarak benim gibi arıza iseniz nazik adı detaycı aşağıdaki tespitlerle garanti kapsamında servise bırakır minimum 3 ğün vedalaşırsın aracınla lakin bu konuyu ayrı açacağım işlemler bitsin ford otosan tarafıma 2015 focus trend x 1,6 tdi ikame tain ederek kızgınlığımı memnuniyete çevirerek memnuniyetimi tavan yaptırdı bu arada aracımı aldığımda boya korumayı yapan abimide yakalayıp ya abi bu ne aracın her yeri hare filimlerde hava kabarcığı böyle iş olurmu hergün kulanı zıngırdatıyorum diyince serviste işleri bitsin ben gerekeni yapacam deyince yirim seni yirim dedim ve yüzümdeki ifate 9 Haziran 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Erkan 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Kapı açık uyarısı veren switch değişti. Cam önündeki ızgara çift taraflı bant ile yapıştırıldı. Çalışmayan park sensörü gözleri yenisi ile değiştirildi. Ellerime sağlık. Yorum bağlantısı
Murat Birinci 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Follow me home modülü Erkan abi sayesinde takıldı. Sağolsun kamera için bağlantısını sağladı. Follow me home süper oldu. Talip Eren ve Erkan abiye teşekkür ediyorum tekrardan Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Zam gelmeden arabaya benzin almak istedim. Ilk gittiğim istasyon benzin yok dedi. İlk defa başıma böyle bir şey geldi. Zam gelecek diye adamlar benzin satmıyor. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 çakmaklık çoklayıcım geldi çok mutlu oldum bankmadığım yer kalmadı hepsi aşırı dandkti..Bu çok güzel oldu..aliexpress saolsun.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Ben yazmayayım De bi hele, merak uyandırma Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 (düzenlendi) De bi hele, merak uyandırma Depoyu filan sökmedim, hele şaft filan yok öyle bişey. Hepsini yerine oturmayan bi soket yüzünden sökmedim. Yok öyle bişey. Ne duyduysan yalan iftira 9 Haziran 2015 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Servet abinin telefon da takıldı portiften düştü herhalde yine cihaz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Depoyu filan sökmedim, hele şaft filan yok öyle bişey. Hepsini yerine oturmayan bi soket yüzünden sökmedim. Yok öyle bişey. Ne duyduysan yalan iftira Hadi bunları sökmedin. Soketi niye söktün peki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Farı söküp soketin üstüne atmadım tamammı yalan bunlar, hem akışmetre niye üstüne bastırınca kırılsınki. Çok dandik İngiliz arabaları 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Farı söküp soketin üstüne atmadım tamammı yalan bunlar, hem akışmetre niye üstüne bastırınca kırılsınki. Çok dandik İngiliz arabaları İngiltere'ye gidelim, suçluyu bulalım Kate Upton İngiliz'di, suçluyu bulamazsak bari onu bulalım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts