İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Servet Aydın

Kırmızı kabloyu şaseye, yeşil kabloyu antene sarı kabloyu egzosa bağladık ama arka koltuktan selpak çıkmadı. Ne yapsak?

Yorum bağlantısı
Turhan Allı

Ucuz yollu genel temizlik. Pazar günü bim de dolaşırken birde baktım aspirin diye birşey var aklıma aracımın kir ve leke dolu koltukları geldi denemekten ne kaybederim ki dedim ve aldım neyse eve geldim basladım silmeye güzelcede duruladıktan sonra camları açtım güneşe çektim aman tanrım koltuklar pırıl pırıl .yani diyeceğim şu 2tl ye birazda bilek gücüyle temiz koltuklara kavuşmuş oldum.herkese tavsiye ediyorum iyi günler

Yorum bağlantısı
Murat Gök
(düzenlendi)

1 liraya yikandik paklandik. İc gogus ve plastik aksam bakimi yapildi. Fitiller yaglandi. Meguiars cilamiz atildi. Fotografimiz cekildi :)

8141d9a963200a7c8d9f7bd379831907.jpg

tarihinde Murat Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Güzelce yıkandık sonra da bilek gücü ile cilalandık

Tabi kol tutmaz oldu haliyle

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

canım sıkıldı, değişiklik olsun :spiteful:

p1.jpg?ct=738c6319655c

Hobaa 1.6 tdci gücüne mi ulaşıyo araba şiödi [emoji16]

1122df81ea7250666c0b1945d6ba91f2.jpg

72d80d188a5557c7566c26d0f75569cd.jpg

Sustalı anahtarım oldu [emoji41]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hobaa 1.6 tdci gücüne mi ulaşıyo araba şiödi [emoji16]

Sustalı anahtarım oldu [emoji41]

Yok sakin mod, 87 hp. yeter :D  alt devirler biraz canlansın yeter :)

Anahtar hayırlı olsun, cillop olmuş  :good1:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Yok sakin mod, 87 hp. yeter :D alt devirler biraz canlansın yeter :)

Anahtar hayırlı olsun, cillop olmuş :good1:

Eyvallah abi güzel oldu ya çok para bu race chipler kaça aldın abi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Erdal Aydın

Cila atarken

1. Dayı nasıl cila atacağımı tarif etti

2. Dayı cilanın nasıl uygulandığını sordu

3. Dayı arabaya talip oldu az daha satacaktım akşam akşam ilk göz ağrımı

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu
Ali Cihangiroğlu

Abi bende var daha kullanmak nasip olmadı belki takarım belki satarım belki direk yazılım atarım [emoji6][emoji1]

Tak kullan, standart halde kullan, zaten elinde var, yazılım falan kasmana gerek yok, kullan gitsin. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Abi bende var daha kullanmak nasip olmadı belki takarım belki satarım belki direk yazılım atarım [emoji6][emoji1]

Valla ikinizinkinden biri satarsa haberim olsun bizim fiestayı canlandırmamız lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Valla ikinizinkinden biri satarsa haberim olsun bizim fiestayı canlandırmamız lazım.

Sana haber ederim hocam satarsam
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

HB den aldığımız geri görüş kamerası montajı yaptırdım.Yalnız taktığımızda kamera çok bulanık gösteriyordu.Başka bir kamerayla denedik,sorunsuz çalışıyor.Bende gece görüş özelliği olan bir kamera taktırdım.Ardından park sensörü taktırmaya karar verdim.Şu an sorunsuz çalışıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Sana haber ederim hocam satarsam

Saolasın Eray hocam, forumlarda yapılan uygulamalara bakıyorum şu anda ekonomik anlamda performansı arttırabilecek yöntemler yazılım/race chip tarzı uygulamalar, egr iptali, kat iptali ve en sonda pahalı ve riskli yöntem intercooller takılması. Bakalım bu yaz ilk ikisine niyetleneceğiz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Saolasın Eray hocam, forumlarda yapılan uygulamalara bakıyorum şu anda ekonomik anlamda performansı arttırabilecek yöntemler yazılım/race chip tarzı uygulamalar, egr iptali, kat iptali ve en sonda pahalı ve riskli yöntem intercooller takılması. Bakalım bu yaz ilk ikisine niyetleneceğiz.

en ucuzu interkul, 150 tl. civarı interi alırsın, hortum al iş tamam, interkul sonrası chip-yazılım lazım ama, tek başına diyorsan 1.3 citroen interkulunu dik olarak takacaksın, aşşağı olmaz, forumda bir arkadaş takmıştı, ben yapmayacağım, race chip yeter, zaten derdim hızlı gitmek değil, daha para harcamam sanırım, araba değişim zamanım yaklaşıyor güç olarak 3-4  gömlek arttıracağım inşallah  :rolleyes:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

HB den aldığımız geri görüş kamerası montajı yaptırdım.Yalnız taktığımızda kamera çok bulanık gösteriyordu.Başka bir kamerayla denedik,sorunsuz çalışıyor.Bende gece görüş özelliği olan bir kamera taktırdım.Ardından park sensörü taktırmaya karar verdim.Şu an sorunsuz çalışıyor.

Her kamera güzel olmuyor malesef :D
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

en ucuzu interkul, 150 tl. civarı interi alırsın, hortum al iş tamam, interkul sonrası chip-yazılım lazım ama, tek başına diyorsan 1.3 citroen interkulunu dik olarak takacaksın, aşşağı olmaz, forumda bir arkadaş takmıştı, ben yapmayacağım, race chip yeter, zaten derdim hızlı gitmek değil, daha para harcamam sanırım, araba değişim zamanım yaklaşıyor güç olarak 3-4  gömlek arttıracağım inşallah  :rolleyes:

İnşallah Ali abi allah gönlüne göre versin. Eğer yapmaya niyetlenirsem yardımcı olursan sevinirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...