Alper Başdemir 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 biraz temizlik sonrası sigarayı yakıp izledim uzaktan 3 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Yeni pabuçlarimizi taktik. 6 Mayıs 2015 tarihinde Murat_Güneş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Bagaj icin alt krom çıta yaptirdim. Bence yakisti. 3 Yorum bağlantısı
Ali ATAKUL 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Eskiyen ve güneşte beklemekten yamulan pandizotumu yeniledim hazır yenilemeye gitmişken Birde inceden ses gelsin dedim ve sonuç. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 fotoğraflarda üstüne eklemeler yaptım fena şeyler geliyor aklıma ah şu garanti olayı ahhhh Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Aracıma 1 sene olmadı ama olsun diyip 2 kat birden Nasiol ZR53 attım, şuan tam kapalı ve toz almayan bir garajda duruyor, bir hafta dursun bakalım, üstüne birde hydrax attımmı iş tamam 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Ruhsatta muayene imza yeri kalmamıştı ve adres değişikliği ile rehin yazısının kalkması gerekiyordu bana 260TL. ye mal oldu. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 Aracıma 1 sene olmadı ama olsun diyip 2 kat birden Nasiol ZR53 attım, şuan tam kapalı ve toz almayan bir garajda duruyor, bir hafta dursun bakalım, üstüne birde hydrax attımmı iş tamam 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 (düzenlendi) Yıkama çizikleri varmıydı araçta ? Nasiol'den sonra çizik oluyor mu ? Yıkama çiziğimi o da ne bizde olmaz öyle şeyler, Nasiol den sonra çizik abanarak çizererse oluyor elbet, geçen sağ arka kapımı birisi hafiften çizmişti, verniğe biraz girmiş gibiydi, yakından bakınca belli oluyordu, bugün yenilediğim zr53 ten sonra şuan çizikten eser kalmadı, demekki zarar gören nasiol muş, kısaca çiziğe karşı etkili, tabii deli gibi abanılmadığı sürece... sertliğine örnek verecek olursak, 9h sertlikte seramik kaplama, şöyle düşün, telefon ekranları çizilmesin diye taktığımız fimler gibi, tempered cam dedikleri şeye yakın. 6 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Mayıs 2015 Paylaş 6 Mayıs 2015 benım nasiol hala duruyor.bir uygulamak nasip olmadı. insallah yeni araca olur Ömrü var haa, donmasın sonra Kullanmayacaksan bana yolla, 3. katı atayım, ziyan olmasın Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 eğer 3 ayda bir hydrax uygularsan zr53 hep var olur. Ve evet Ailemizin Minik ( MNK ) servise verdik şikayetlerimiz gösterge panelinin oradan gelen zıngırdama ( ömür törpüsü ) lastiklerin konturolü bozuk yollarda tak diye sesler geliyor Ya basınçlar yada lastikte sorun bakacaklar ve ve sustalı anahtarda sarkma bakılacak Servis görevlisi ile konu açıldı abi yıkatıp teslim edeceğim dedi nasıl yıkıyorsunuz dedim fırçayla yıkıyorlar dedi aman sakın yıkamayın istemen fırçayla araçmı yıkanırmış dedim tamam abi gerekeni yaparım dedi haber bekliyoruz bakalım bugün bitirip teslim etmeye çalışacaklar. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Çok şey http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/263997-4-Çeker-Kervanına-Katıldım-(Karaoğlan) Yorum bağlantısı
Murat Gök 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Hafiften motoru temizledim... Eskiye kiyasla hayli temiz oldu... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Lastiklere Sonax nano parlatıcı koruyucu sürdüm, ilk 2-3 gün gayet parlak, sonra yıkama ile parlaklık kayboluyor ama sonrası güzel, aylar boyunca lastik sıfır gibi mat siyah kalıyor, kir falan tutmuyor, sudan etkilenmiyor 2-3 ayda bir yenileyin yeter, jel kıvamlı bu madde senelerce yeter ayrıca. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 (düzenlendi) Sattım gittiiiiiiii Hayırlısı olsun... 8 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 7 Mayıs 2015 Paylaş 7 Mayıs 2015 Sattım gittiiiiiiii Baba hayırlısı olsun,şimdi napıcan bakalım,ben aylardır bulamadım 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mayıs 2015 Paylaş 8 Mayıs 2015 Sattım gittiiiiiiii hayırlısı olsun abi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2015 93 model bie vespa motor aldım onunla uğraşacam.... 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 (düzenlendi) 9 Mayıs 2015 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts