İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Alper Başdemir

biraz temizlik sonrası sigarayı yakıp izledim uzaktan :)

YBW8Xl.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş
(düzenlendi)

Yeni pabuçlarimizi taktik.

0add2a607d37d439b6d06aa24fb1394a.jpg

5d7f710f9581dbecd7af2e0420662081.jpg

c02753dd23df6659642c25acf861be9b.jpg

tarihinde Murat_Güneş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali ATAKUL

Eskiyen ve güneşte beklemekten yamulan pandizotumu yeniledim hazır yenilemeye gitmişken 
Birde inceden ses gelsin dedim ve sonuç.

Q9Ot3ff.jpg

EDii397.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

fotoğraflarda üstüne eklemeler yaptım fena şeyler geliyor aklıma ah şu garanti olayı ahhhh

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aracıma 1 sene olmadı ama olsun diyip 2 kat birden Nasiol ZR53 attım, şuan tam kapalı ve toz almayan bir garajda duruyor, bir hafta dursun bakalım, üstüne birde hydrax attımmı iş tamam :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ruhsatta muayene imza yeri kalmamıştı ve adres değişikliği ile rehin yazısının kalkması gerekiyordu  :angry: bana 260TL. ye mal oldu.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aracıma 1 sene olmadı ama olsun diyip 2 kat birden Nasiol ZR53 attım, şuan tam kapalı ve toz almayan bir garajda duruyor, bir hafta dursun bakalım, üstüne birde hydrax attımmı iş tamam :)

:bravo:  :bravo:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yıkama çizikleri varmıydı araçta ? Nasiol'den sonra çizik oluyor mu ?

Yıkama çiziğimi o da ne  :D  bizde olmaz öyle şeyler, Nasiol den sonra çizik abanarak çizererse oluyor elbet, geçen sağ arka kapımı birisi hafiften çizmişti, verniğe biraz girmiş gibiydi, yakından bakınca belli oluyordu, bugün yenilediğim zr53 ten sonra şuan çizikten eser kalmadı, demekki zarar gören nasiol muş, kısaca çiziğe karşı etkili, tabii deli gibi abanılmadığı sürece...

sertliğine örnek verecek olursak, 9h sertlikte seramik kaplama, şöyle düşün, telefon ekranları çizilmesin diye taktığımız fimler gibi, tempered cam dedikleri şeye yakın.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

benım nasiol hala duruyor.bir uygulamak nasip olmadı.

insallah yeni araca olur :D

Ömrü var haa, donmasın sonra :)

Kullanmayacaksan bana yolla, 3. katı atayım, ziyan olmasın  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

eğer 3 ayda bir hydrax uygularsan zr53 hep var olur.

Ve evet Ailemizin Minik  ( MNK ) servise verdik şikayetlerimiz gösterge panelinin oradan gelen zıngırdama ( ömür törpüsü ) lastiklerin konturolü bozuk yollarda tak diye sesler geliyor Ya basınçlar yada lastikte sorun bakacaklar ve ve sustalı anahtarda sarkma bakılacak Servis görevlisi ile konu açıldı abi yıkatıp teslim edeceğim dedi nasıl yıkıyorsunuz dedim fırçayla yıkıyorlar dedi aman sakın yıkamayın istemen fırçayla araçmı yıkanırmış dedim tamam abi gerekeni yaparım dedi haber bekliyoruz bakalım bugün bitirip teslim etmeye çalışacaklar.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Lastiklere Sonax nano parlatıcı koruyucu sürdüm, ilk 2-3 gün gayet parlak, sonra yıkama ile parlaklık kayboluyor ama sonrası güzel, aylar boyunca lastik sıfır gibi mat siyah kalıyor, kir falan tutmuyor, sudan etkilenmiyor :) 2-3 ayda bir yenileyin yeter, jel kıvamlı bu madde senelerce yeter ayrıca.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Sattım gittiiiiiiii :flowers:

:shok: Hayırlısı olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Sattım gittiiiiiiii :flowers:

Baba hayırlısı olsun,şimdi napıcan bakalım,ben aylardır bulamadım  :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

93 model bie vespa motor aldım onunla uğraşacam.... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:D  :D

vespa_180ss_police_162.jpgny_police_vespa_1978_11_5_10_869.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...