İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Okan Tansel
(düzenlendi)

Terbiyesizin biri araç kapısı nasıl açılırı bilmediği için aracımı bu hale getirmiş ve ortada yok bugün boool bol kulakları çınlatıldı bunu yapanın ve hala çınlatmaya devam ediyorum uyku yok ona  :D  :angry:

OUY5mUI.jpg

vRt44FY.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Geçmiş olsun Okan abi benim de başıma geldi nefret ediyorum bundan dolayı yan yana araç park etmekten örneğin ben aracımı park ettikten sonra birisi yanıma park ederse sonuna kadar bekliyorum inişi kontrol ediyorum.

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

Geçmiş olsun Okan abi.. Senin araçta zr53 vardı diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun Okan abi.. Senin araçta zr53 vardı diye hatırlıyorum.

Sağol kardeşim evet zr53 var belkide o yüzden ele takılmıyor. sanki yokmuş gibi tekrar zr53 sürdüm lakin kapamadı.bakacağım bir çaresine ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geçmiş olsun, .. adamlar, kapı açmayı öğrenemediler gitti  :angry:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun Okan Bey.

ALLAH razı olsun Serkan bey oluyor işte napacan sakınan göze çöp batar kafam bozuluyor ya kamyon alacağım yada plastdip kaplatacağım onada güvenmiyorum en iyisi kamyon almak kimse yanaşmaz hahahaha

Geçmiş olsun Okan abi benim de başıma geldi nefret ediyorum bundan dolayı yan yana araç park etmekten örneğin ben aracımı park ettikten sonra birisi yanıma park ederse sonuna kadar bekliyorum inişi kontrol ediyorum.

Sağol kardeşim o kadar koruma cila falan filan umursamayan birinin bunu yapması canımı sıkıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ALLAH razı olsun Serkan bey oluyor işte napacan sakınan göze çöp batar kafam bozuluyor ya kamyon alacağım yada plastdip kaplatacağım onada güvenmiyorum en iyisi kamyon almak kimse yanaşmaz hahahaha

Geçmiş olsun tekrardan, benimde sağ arka kapıyı hafiften cızmışlar, Allahtan verniği geçememiş, arabayı kapalı depoya koydum, Salı günü sanırım 2. kat ZR53 çekeceğim, bunu yapmak şart oldu, zırhı güçlendirmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun, .. adamlar, kapı açmayı öğrenemediler gitti  :angry:

Sorma abi birde site 14 kamerayla izleniyor yani hadi yaptın gel de böle böle canımı ye Genelde evin önünde yatıyor kurye acil durumda hanım kullanıyor çocuklar için ben fiestayı kullandığım için sabah 6 da çıkıyorum gece 24 de dönüyorum 2 aydı böle üstün körü bakıyordum kirden  birde gece beli olmamış tabi kayıtlar 15 gün tutuluyor.çıkmadı birşey  :angry:

Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

en iyisi kamyon almak kimse yanaşmaz hahahaha

80 model toros almayı az düşünmedim :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun tekrardan, benimde sağ arka kapıyı hafiften cızmışlar, Allahtan verniği geçememiş, arabayı kapalı depoya koydum, Salı günü sanırım 2. kat ZR53 çekeceğim, bunu yapmak şart oldu, zırhı güçlendirmek lazım :)

Aynen abi yoksa kamyon alacam bitane hihihih

Yorum bağlantısı
Gökhan Bulut_2
cb0b622923cebd1c88f63cbc8a974457.jpg temizlendikae972ba822a164c39f9fd4f68432c444.jpg ic aydinlatma islemini tamamladık yarin yolculuk günü :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Bugün ona uludağda bol oksijenli dağ havası aldırdım..

7ae7907904390f6f0d87951e72f42422.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

Talip abiden aldığım amerikan parkları sonunda bağladım hazır farları sökmüşken de x paket farlarına geçtiğim için çalışmayan far yükseklik ayar motorunun bağlantılarını yaptım.

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Rot balans ayarlarını yaptırdık. Ardından bi güzel yıkandı.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Terbiyesizin biri araç kapısı nasıl açılırı bilmediği için aracımı bu hale getirmiş ve ortada yok bugün boool bol kulakları çınlatıldı bunu yapanın ve hala çınlatmaya devam ediyorum uyku yok ona  :D  :angry:

işte bu durum benim de başıma gelmesin diye 

I8fnQYh.jpg

arabamı

böyle parkedenin önündeki boşluktan çektim taa karşıya yolun dışına aldım   ;)

V4kUULQ.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Diğer aracım olan bisikletleri yıkadım kuruladım ve bakımını yaptım. Hep mersoya çalışacak değiliz ya :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

nerede yıkıyorsun abi benimkinin üzerinde 4 aylık çamur var :)

Tabiki garajda :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Arabayı yorucu bir geziden sonra pakladık fotolar linktedir

fT1IUMj.jpg

Zift kalıntılarını çıkardık eurodizelle iyi de oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...