Kazım Yılmaz 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 (düzenlendi) Şanzıman yağı 3 litre. Bu arada Fuchs markası ülkemizde pek tanınmasada firma dünyanın en büyük bağımsız madeni yağ üreticisidir. O ultra lüks diye tanımlanan pek çok aracın en hassas noktalarındaki özel yağlama sıvılarını ve ilk dolum motor yağlarını imâl ediyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Fuchs_Petrolub KAzım bey sormayı unuttum. ŞAnzıman yağı kaç litre? Kesinlikle doğru. Valla kocaman bir şanzıman var araçta, yapısı da 5 ileriden biraz farklıymış. O yüzden işçilik fiyatları yüksek çıkıyormuş. Ama sert olmasının nedeni olarak bunu öne sürmeleri ilginç olmuş Şu anda benim aracın debriyajı o kadar yumuşak ki gaz pedalıyla hemen hemen aynı sertlikte. Hidrolik zaten. Teşekkür ederim Servise debriyajım çok sert, clio kullandım tüy gibiydi dedim, cevabı: Abi clio'da fındık kadar şanzıman var. Seninki gemi gibi demişti 29 Nisan 2015 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Piyano kapağı ve tirger kapakları sökülüp dehşet verisi bir kırmızıya boyandı.... 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Piyano kapağı ve tirger kapakları sökülüp dehşet verisi bir kırmızıya boyandı.... Resmi olaydı iyiydi. Biz de görürdük ne kadar dehşet verdiğini 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Abi yarın çekip kayacağım resmini..... Bu arada kapı içi açma kolu çerçevelerinide buldum.... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 agir bakim yaptirdim klima gazi nerdeyse bosmus dolduruldu fren disk balatalar kontrol edildi 500 tl odendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Yıkattim bende bugünlük. Yarın uzun yola çıkacağım, klimayı iyice test edeceğim sanki geçen seneki verimi yok... Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 vize vize http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/261710-501/page-3#entry2673652 Yorum bağlantısı
Emin Yaren 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Kırık havalandırma ızgarasını söktüm, biraz uğraştım fakat tekrar yapıştırılamayacak kadar kötü durumda. 4 adet jant kapağı siparişi verdim, yakında onlar da gelir, yerlerine takarım. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Yazlik lastikleri taktırdım. Ön Cam silecek su püskürtücülerinde beyazlaşma olmuştu. Garantiden degistirdiler. Polen filtresini söktüm. Yenisini bulamadım sökülü vaziyette duruyor. Artık netten siparis geçeceğim. Servis orjinaline 75 tl dedi. Nette 20 tl karbonlular. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Sport Mind stickerimizi yapistirdik. Hoş bir hava katti. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 45 liraya servisten 4 takım kauçuk paspası alıp taktım Birde Çin'den şerit aldım 5 metre. Ön tampona çektim ama çok belli olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 Klima dezenfakton ve detaylı iç temizlik, deri koltuklara özel bakım yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 (düzenlendi) On camın üst tarafında boydan boya çatlak vardı sürekli gözüme batiyordu verdim servise kaskodan değiştirdim. Arka stoplar su alıyordu 4 u de. Servise söyledim garantiden degistircekler. Tam 4 unu de değiştireceklerdir sağ distakinde ufak bi çatlak vardı onu farkettiler ve o garantiye girmez dediler 3 tanesini sipariş verdiler geldiğinde arayacaklar stoplarimda değişecek 1 Mayıs 2015 tarihinde Erdem Terzioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 On camın üst tarafında boydan boya çatlak vardı sürekli gözüme batiyordu verdim servise kaskodan değiştirdim. Arka stoplar su alıyordu 4 u de. Servise söyledim garantiden degistircekler. Tam 4 unu de değiştireceklerdir sağ distakinde ufak bi çatlak vardı onu farkettiler ve o garantiye girmez dediler 3 tanesini sipariş verdiler geldiğinde arayacaklar stoplarimda değişecek 2005 model arabada garantide nasıl değişiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 1 Mayıs 2015 Paylaş 1 Mayıs 2015 İç dış güzelce yıkayıp cilamı çekip garaja koydum [emoji1] 5 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 (düzenlendi) Ön amortisörler değişti. 2 Mayıs 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 2005 model arabada garantide nasıl değişiyorlar Sani bey arabam 2012 model imzada değiştirmiştim ama surekli tapatalktan girdigimden diğer taraftan değiştiremedim. Araç 2012 Renault Megane 1.5 DCI EDCRenaultta garanti 3 yıl veya 100.000 km benim araç 130.000 de aslında garanti dolmuş ama 1 yıl önce araç arkadan motorsikletli çarpmasına maruz kalıp kaskodan tamir edildiğinden su anki garanti o işlemin garantisi. Renaultta ücretli yapilan her işlemin 2 yıl garantisi var oradan yaptiriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 (düzenlendi) tam temizlik iç,dış ellerinizden öper ikizlerin makam koltukları motor 7 saat sürdü 2 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Bugün araca yıllık bakımı yapıldı. Mazot filtresi hariç 378TL bakım ücreti ödedim. Ekstra olarak EGR ve sunroof temizlendi. EGR 67bin'e göre temiz çıktı ancak temizlenince sanki aracın performansı arttı. Ya da plasebo etkisi. Daha lastik rotasyonu ve carbon clean kaldı. Kazım bey, Şanzıman yağı değişimi serviste 210TL. Bu parayı vermek istemedim açıkçası. Servis baskı balata değişimi olursa yapılması daha mantıklı dedi. Değişim periyodu bu şekildeymiş. Radyonun yazılımı güncellendi, 91.15 oldu. Telefonun pili zayıfken "Telefon: Pili zayıf" gibi bir ibare oldu. Radyo kanallarım silindi, kayıtlı telefon ve rehber ise yerinde duruyor. Ayrıca, Aracın 14 adet totalde yazılım yüklenebilecek parçaları mevcutmuş. Sadece ana beyine yüklemek yetmiyor yani. Bende geriye kaldı 13 ama her birinin kontrol prosedürü dahi 10dk sürüyor, güncelleme de 45dk sürüyor, gün yetmez 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 iyi bak araca talibi çok Satacağım zaman sahibinden'den önce buraya koyacağım. Sanıyorum sahibinden'e koymaya gerek kalmayacak Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Sani Bey merhaba, Hayırlı olsun bakım. Güle güle kullanın. Bende EGR'yi temizletmiştim bu bakımda. Aynısını söylemişlerdi banada. Temizmiş. Şanzıman yağını değiştirmeye hiç gerek yok. Ben debriyaj değişimi yaptıracaksanız yada yaptırırsanız diye tavsiye etmiştim. Bu arada bluetooth bağlantı sorununu test edebildiniz mi? Bugün araca yıllık bakımı yapıldı. Mazot filtresi hariç 378TL bakım ücreti ödedim. Ekstra olarak EGR ve sunroof temizlendi. EGR 67bin'e göre temiz çıktı ancak temizlenince sanki aracın performansı arttı. Ya da plasebo etkisi. Daha lastik rotasyonu ve carbon clean kaldı. Kazım bey, Şanzıman yağı değişimi serviste 210TL. Bu parayı vermek istemedim açıkçası. Servis baskı balata değişimi olursa yapılması daha mantıklı dedi. Değişim periyodu bu şekildeymiş. Radyonun yazılımı güncellendi, 91.15 oldu. Telefonun pili zayıfken "Telefon: Pili zayıf" gibi bir ibare oldu. Radyo kanallarım silindi, kayıtlı telefon ve rehber ise yerinde duruyor. Ayrıca, Aracın 14 adet totalde yazılım yüklenebilecek parçaları mevcutmuş. Sadece ana beyine yüklemek yetmiyor yani. Bende geriye kaldı 13 ama her birinin kontrol prosedürü dahi 10dk sürüyor, güncelleme de 45dk sürüyor, gün yetmez Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 Üstün teknoloji Discovery'm ile hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Genelde iphone ve Samsung'lar bağlantı sorunu yaşıyordu. Samsung'um varken yaşamıştım. Şimdi denemek lazım tabii ki. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87 2 Mayıs 2015 Paylaş 2 Mayıs 2015 LPG bakımı + ön camlardan gelen ses giderildi + iç dış temizlik yapıldı + yağmur yağdı Yorum bağlantısı
Recommended Posts