İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Sonax cilalı şampuanla bir güzel yıkayıp üzerine turtle wax attım. Ayna gibi oldu mübarek. Depoyu da fulledim. Ohh mis. . . 

Yorum bağlantısı
Ozan Şahin

09.04.2015 Perşembe günü Sabri Abimizin de tespitleri neticesinde baskı balata ve volant değişimi yapıldı.Şikayetler bir hayli fazlaydı.

Rölantide sarsıntılı ve sesli çalışma.

Düşük devirde seyir halinde titreme,hızlanma problemi.

Seyir halinde gaz veriş ve bırakışlarda silkeleme ,vibrasyon.

Kalkışta ve durma hazırlığında taklit edilmesi bile ayrı yetenek isteyen kabaca taktuk kütküt sesleri:) 

Yaklaşık 5 saatlik bir çalışma neticesinde araç kendine geldi. Ustaellerin değerli çalışanları Necmi usta-Emre usta ve Salih abimin zaman zaman tespitleri ile şikayetler tamamen giderildi.Birkaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim.

gEKnmVM.jpg

Necmi Usta iş başında 

nyYTiUL.jpg

9Ha5xLv.jpg

xNz2yxt.jpg

nkRg4fJ.jpg

bdL6Uao.jpg

E5iqHGK.jpg

Ve son olarak da Sabri ve Salih abime ve ekibine mükemmel işçilikleri ve misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ozan doğru adresi bulmuşsun ALLAH kaza bela vermesin ve bu arada ortalarda yoksun bayadır. veee göksele selam benden ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ayakkabılar yenilendi. Petlas İmperium aldık. Rot - balans ayarı yapıldı. Rover marka araca hafif tıkladık. Lastikler test edilmiş oldu. [emoji6]

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hakan ve YMN Vernik katmanını iyice incelttiniz yahu ondan böyle parlıyorlar. :good1:  :nazar:

Yakında Lokman abimde size yetişecek. :D  :p

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Lastiğimize giren akıllı vida buldu cilop gibi tazeyi rağsız ediyordu halettik  :D  :D

QIyfyaE.jpg

DCCFk3A.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Uygulama mevsimi başladı :)

Kolay gelede gereksiz yoruyorsun kendini, elektrik falan harcıyorsun, çek bir zr53 seneler sonra tekrar çekersin :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Kolay gelede gereksiz yoruyorsun kendini, elektrik falan harcıyorsun, çek bir zr53 seneler sonra tekrar çekersin :)

Aynen

4Wze9WC.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertugrul EROL
(düzenlendi)

biraz off road deneyiminden sonra :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  sonax ta komple detaylı iç ve dış temizlik yapıldı ... koltuklar bayaa bi kirliydi tertemiz oldu maşşallah ..

oWAYfF1.jpg?1

1FrOezL.jpg?1

5S3qSLA.jpg?1

tarihinde Ertugrul EROL tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hakan ve YMN Vernik katmanını iyice incelttiniz yahu ondan böyle parlıyorlar. :good1::nazar:

Yakında Lokman abimde size yetişecek. :D:p

Lokman abime kapılar sonuna kadar açık :)

Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş

Bugün teneke jantlari siyah spreyle boyadım bi gün takip öyle takilcam. Vee baskı balata can cekisiyor fiyat araştırıyorum inşallah kısa sürede hallederim. 112.000de orijinal baskı üstünde.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Gündüz farlarını takarken birine zarar vermiştim, geçen fuardan 4 adet aldım, onunda biri bozuk çıktı. Hava güzel olunca söktüm panjuru, eve çıkardım gerekeni yaptım :D
Hanım bunları görünce hayırdır neyi ameliyat edecen dedi :)
26239377567c85eec16ddd6a369e69d5.jpg
Tabi panjuru görünce, yakında arabayıda eve çıkarırsın azarınıda işittik
8d47aa85e5f42596855694428b34d3bd.jpg
f2dfac0d977f3df3bb00632a7da2a936.jpg
2baf70ff6b27169fd8210ab45ff59d9a.jpg7d9fd70ea41a9cc24ca770c4016fbcdb.jpg
f243b8963e16f51dc526ccf54f4f7749.jpg
Gözlerinizi almasın diye tersten çektim

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Sahibinden.com dan benim olur belki diyerekten bi kaç araç baktım. Benim olursa konuya uyuyor sonuçta. [emoji12] [emoji12]

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

b0ca2a85df1147af513c656186611918.jpg

Focus 1'im için plaka aydınlatmaları 3 çipli hazır beyaz led'e dönüştürüldü..

tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Güzelce yıkandı paklandı

Birde el freni cekilince ondeki isik yanmiyordu el freninin oldugu yeri sokup alttaki müşürü buldum. Nasil olduysa fişi çıkmış onu taktim. Kafamdan bir sorun daha gitmis oldu :)

Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

ilk önce lpg filtresi değişti sonra lastikler ön arka yapılıp rot balansına bakıldı daha sonra yıkandı bugün arabaya ayrıldı :)

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

İki gün önce ısmarladığım şanzıman takozu geldi. Arkadaşın tamirhanesinde değiştirdim. Parça 40 + 8 (kargo) lira.

Bu da parçanın takılmış hali

B4Pq0kw.jpg?1

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın

Bugün arabam için:

Lastik Parlattık

Turuncu Park Ampulü

Turuncu Park Ampulu yarın takılacak...

c566fdcd335feb84472ab3a211d4daf6.jpga62fb8f327a972455dcaffaf0cbf3e43.jpg90a6879d593687d82cae063291a2d9ea.jpg618ae1bb426dc521b22575e342a59419.jpg56f7f246070d8aeed65657636f60bcc4.jpg

Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Güzelce yıkandı paklandı

Birde el freni cekilince ondeki isik yanmiyordu el freninin oldugu yeri sokup alttaki müşürü buldum. Nasil olduysa fişi çıkmış onu taktim. Kafamdan bir sorun daha gitmis oldu :)

Bide simdi yagmur baslamasaydi cok iyi olacakti ;( ya bi gece temiz dursaydi ya bi gece ne olurdu sanki ;( araba siyah oldugundan yarin eski halini almis olacak ;(
Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Bugün arabam için:

Lastik Parlattık

Turuncu Park Ampulü

Turuncu Park Ampulu yarın takılacak...

Furkan bey 3 jant celik bir tanesi duz jant sanirim aracinizda.

Yorum bağlantısı
Serhan Kaya

7dda8cf203985de9a0aed8b77c2c38bd.jpgd58ab86c71691da1b310546c80320858.jpg

Aracımın iç temizlik ve bakımı için aldığım ürünler nihayet elime ulaştı. Yarın temizlik var [emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bu gün iç dış temizlik yaptım, ciğerine kadar indim. Motora 2 litre mazot spreyledim, yağların yumuşamasını bekledim, sonra diş fırçasıyla güzel bir fırçaladım, sonrada bastım basınçlı suyu gıcır gıcır oldu.... :yes:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

yağı değişti, hava filtresi ve yağ filtresi değişti.

yarın da yazlık lastikler alınıp takılacak.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...