Ali Ozan Yurtsever 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Sonax cilalı şampuanla bir güzel yıkayıp üzerine turtle wax attım. Ayna gibi oldu mübarek. Depoyu da fulledim. Ohh mis. . . Yorum bağlantısı
Ozan Şahin 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 09.04.2015 Perşembe günü Sabri Abimizin de tespitleri neticesinde baskı balata ve volant değişimi yapıldı.Şikayetler bir hayli fazlaydı. Rölantide sarsıntılı ve sesli çalışma. Düşük devirde seyir halinde titreme,hızlanma problemi. Seyir halinde gaz veriş ve bırakışlarda silkeleme ,vibrasyon. Kalkışta ve durma hazırlığında taklit edilmesi bile ayrı yetenek isteyen kabaca taktuk kütküt sesleri:) Yaklaşık 5 saatlik bir çalışma neticesinde araç kendine geldi. Ustaellerin değerli çalışanları Necmi usta-Emre usta ve Salih abimin zaman zaman tespitleri ile şikayetler tamamen giderildi.Birkaç fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedim. Necmi Usta iş başında Ve son olarak da Sabri ve Salih abime ve ekibine mükemmel işçilikleri ve misafirperverlikleri için ayrıca teşekkür ederim. 6 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Ozan doğru adresi bulmuşsun ALLAH kaza bela vermesin ve bu arada ortalarda yoksun bayadır. veee göksele selam benden 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 13 Nisan 2015 Paylaş 13 Nisan 2015 Ayakkabılar yenilendi. Petlas İmperium aldık. Rot - balans ayarı yapıldı. Rover marka araca hafif tıkladık. Lastikler test edilmiş oldu. [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2015 Paylaş 14 Nisan 2015 (düzenlendi) Hakan ve YMN Vernik katmanını iyice incelttiniz yahu ondan böyle parlıyorlar. Yakında Lokman abimde size yetişecek. 14 Nisan 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Lastiğimize giren akıllı vida buldu cilop gibi tazeyi rağsız ediyordu halettik 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Uygulama mevsimi başladı Kolay gelede gereksiz yoruyorsun kendini, elektrik falan harcıyorsun, çek bir zr53 seneler sonra tekrar çekersin Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Kolay gelede gereksiz yoruyorsun kendini, elektrik falan harcıyorsun, çek bir zr53 seneler sonra tekrar çekersin Aynen 1 Yorum bağlantısı
Ertugrul EROL 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 (düzenlendi) biraz off road deneyiminden sonra sonax ta komple detaylı iç ve dış temizlik yapıldı ... koltuklar bayaa bi kirliydi tertemiz oldu maşşallah .. 15 Nisan 2015 tarihinde Ertugrul EROL tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2015 Paylaş 15 Nisan 2015 Hakan ve YMN Vernik katmanını iyice incelttiniz yahu ondan böyle parlıyorlar. Yakında Lokman abimde size yetişecek. Lokman abime kapılar sonuna kadar açık Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 Bugün teneke jantlari siyah spreyle boyadım bi gün takip öyle takilcam. Vee baskı balata can cekisiyor fiyat araştırıyorum inşallah kısa sürede hallederim. 112.000de orijinal baskı üstünde. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Nisan 2015 Paylaş 16 Nisan 2015 (düzenlendi) Gündüz farlarını takarken birine zarar vermiştim, geçen fuardan 4 adet aldım, onunda biri bozuk çıktı. Hava güzel olunca söktüm panjuru, eve çıkardım gerekeni yaptım Hanım bunları görünce hayırdır neyi ameliyat edecen dedi Tabi panjuru görünce, yakında arabayıda eve çıkarırsın azarınıda işittikGözlerinizi almasın diye tersten çektim 17 Nisan 2015 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 Sahibinden.com dan benim olur belki diyerekten bi kaç araç baktım. Benim olursa konuya uyuyor sonuçta. [emoji12] [emoji12] Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 17 Nisan 2015 Paylaş 17 Nisan 2015 (düzenlendi) Focus 1'im için plaka aydınlatmaları 3 çipli hazır beyaz led'e dönüştürüldü.. 17 Nisan 2015 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Güzelce yıkandı paklandı Birde el freni cekilince ondeki isik yanmiyordu el freninin oldugu yeri sokup alttaki müşürü buldum. Nasil olduysa fişi çıkmış onu taktim. Kafamdan bir sorun daha gitmis oldu Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 ilk önce lpg filtresi değişti sonra lastikler ön arka yapılıp rot balansına bakıldı daha sonra yıkandı bugün arabaya ayrıldı Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 (düzenlendi) İki gün önce ısmarladığım şanzıman takozu geldi. Arkadaşın tamirhanesinde değiştirdim. Parça 40 + 8 (kargo) lira. Bu da parçanın takılmış hali 18 Nisan 2015 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Bugün arabam için: Lastik Parlattık Turuncu Park Ampulü Turuncu Park Ampulu yarın takılacak... Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Güzelce yıkandı paklandı Birde el freni cekilince ondeki isik yanmiyordu el freninin oldugu yeri sokup alttaki müşürü buldum. Nasil olduysa fişi çıkmış onu taktim. Kafamdan bir sorun daha gitmis oldu Bide simdi yagmur baslamasaydi cok iyi olacakti ;( ya bi gece temiz dursaydi ya bi gece ne olurdu sanki ;( araba siyah oldugundan yarin eski halini almis olacak ;( Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Bugün arabam için: Lastik Parlattık Turuncu Park Ampulü Turuncu Park Ampulu yarın takılacak... Furkan bey 3 jant celik bir tanesi duz jant sanirim aracinizda. Yorum bağlantısı
Serhan Kaya 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 Aracımın iç temizlik ve bakımı için aldığım ürünler nihayet elime ulaştı. Yarın temizlik var [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Nisan 2015 Yazar Paylaş 18 Nisan 2015 Bu gün iç dış temizlik yaptım, ciğerine kadar indim. Motora 2 litre mazot spreyledim, yağların yumuşamasını bekledim, sonra diş fırçasıyla güzel bir fırçaladım, sonrada bastım basınçlı suyu gıcır gıcır oldu.... 4 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2015 Paylaş 18 Nisan 2015 yağı değişti, hava filtresi ve yağ filtresi değişti. yarın da yazlık lastikler alınıp takılacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts