İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Barış abi kaldırım o noktanın aşağısından başlıyor yani hizası aşağıda hatta fotoğrafın sol üst köşesinde bir parça gözüküyor..

ozaman belediye adamın arazisine tecavüz etmiş

Yorum bağlantısı
Misafir

sanmam,kaldırım taşı var belediyelerin döşediği

Onları sadece Belediye mi kullanıyor abi?
Yorum bağlantısı
Misafir

Zeytin yağını daya geç :)

olmaz sakın,asit var onda

Onları sadece Belediye mi kullanıyor abi?

yok değil ama,kaldırım taşları arasında ton farkı yok,ya belediye döşedi adamın arazisine,yada tam tam tersi,tersi olma ihtimali yok,yinede uygunsuz bi durum var

Yorum bağlantısı
Misafir

olmaz sakın,asit var onda

yok değil ama,kaldırım taşları arasında ton farkı yok,ya belediye döşedi adamın arazisine,yada tam tam tersi,tersi olma ihtimali yok,yinede uygunsuz bi durum var

Lastikçinin bulunduğu mekan benzinlik gibi bir yer. Yani sokak arası değil cadde değil. Insanların yürüyüş yaptığı bir yerde değil. Anayol üzeri sağda bir yer. Arazisi ona ait olmasa zaten yapması saçma olur. Senin düşündüğün gibi bir ortam değil yani abi orası
Yorum bağlantısı
Misafir

Lastikçinin bulunduğu mekan benzinlik gibi bir yer. Yani sokak arası değil cadde değil. Insanların yürüyüş yaptığı bir yerde değil. Anayol üzeri sağda bir yer. Arazisi ona ait olmasa zaten yapması saçma olur. Senin düşündüğün gibi bir ortam değil yani abi orası

hım

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Bugün değil ama geçen haflarda köksal ile birlikte yaptık.

Komple detaylı bir temizlikten geçtik.

3m kil + autogylm srp + fusso vax + amigo glaze.

Plastik temizleyici ve koruma, motor temizleme ve koruma, cam temizleme çizik giderme su kaydırıcı. Ve aklıma gelmeyen bir çok detay

5fa9e417e8698ed7e33743704344b33b.jpg

d8539dafab019053dc8b06dc842c77b5.jpg

b0e831e25390e7939149883e73626bba.jpg

6ff30302d79ec36b2cd4bdd7698f7670.jpg

dcac105a2103a487fe2a5ab1d0a9f9ed.jpg

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

75.000 bakımı

c078552e73150574d03b992fef756115.jpg

+ motor yıkandı

f71257fb742e210b3802115839eb960a.jpg

Hemen Yakıt azaldı 4.5 a kadar düşüyor ama fotoda eğimli bir yer denk geldi [emoji1]

42921a32ee69d0cacc414d416dcdcc67.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yıkadım pakladım fiestayı tam 2 saat sürdü be oş

Barışım bizim sitenin tamamı bu taşlarla döşeli iki blok 65 araç park yeri var bizde belediyeye satış yapan firmadan aldık dış yol kaldırımlarıyla aynı bizimkide ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Mermercilerdeki usta mı?

a9db7dfedd3238de8df3920927f6d6e2.jpg

6fdf87f1b29b0672254e89d629eccc06.jpg

fe4a3e0eeabd3ae05f815f83504ceab6.jpg

Şu hemen yakıt al mevzusu sanırım anlık yol giderken tüketim ama park yeri bulamama korkusundan şuan deneyemedim :)

Saat için çok uğraştım gelmedi nedense senin araçta nasıl getirmiştik hatırlamıyorum abi tüm şekillerde denedim

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mermercilerdeki usta mı?

yok abim, kaporta, boya Maslak 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş

Tüvtürke götürdüm sıra gelmedi geri getirdim. Morali bozulmasın diye Kolçak taktım :-D :-D güzel oldu

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Önlerle arkaları değiştirdim.

lastikçi kaldırıma o kriko sistemini nasıl kurmuş

buna hakkı yok

Lastikçinin kriko süpermiş gerçekten. Çok kullanışlı gözüküyo, benim hoşuma gitti.

Barış abi zabıta galiba :D  abi bende lastikleri değiştirdim konuya yazacaktım ama yolu kullandım değiştirirken sakıncası yoksa yazim   :D  :D

xAiu4ct.jpg?2

Yorum bağlantısı
Misafir

Lastikçinin kriko süpermiş gerçekten. Çok kullanışlı gözüküyo, benim hoşuma gitti.

Barış abi zabıta galiba :D  abi bende lastikleri değiştirdim konuya yazacaktım ama yolu kullandım değiştirirken sakıncası yoksa yazim   :D  :D

:D

Tehlikeli,olmaz bu şekilde askıya alamazsınız aracı :D

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Lastikleri değiştirdim bende, kış başlamadan kışlık lastikleri forumdan bi abiden aldığım trendx jantalarına taktırmıştım. Kışlıklarla yazlıkların kendine ait ayrı ayrı jantları olduğundan değişim için sadece bijonları söküp takmak yetti. Aracı askıya almak için 3 er tonluk araç sehpaları ve 8 tonluk kriko kullandım. Lastikler söküldükten sonra balata spreyiyle kaliperleri ve balataları temizledim. Kışlık Jantlarda temizlenip, poşetlendi ve yaz uykusuna çekildiler. Fotoğraflarda araç pis ama daha sonra yıkandı temizlendi.

msGH2ZY.jpg?1

6EEGK5n.jpg?3

Bunlarda krikolarım :)

Q4uEOyo.jpg?1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Şu hemen yakıt al mevzusu sanırım anlık yol giderken tüketim ama park yeri bulamama korkusundan şuan deneyemedim :)

Saat için çok uğraştım gelmedi nedense senin araçta nasıl getirmiştik hatırlamıyorum abi tüm şekillerde denedim

Bende anlamadım, alıp tek tek bakmak lazım, bir de kamyon geri vites ikazı seçeneği var.

Lastikleri değiştirdim bende, kış başlamadan kışlık lastikleri forumdan bi abiden aldığım trendx jantalarına taktırmıştım. Kışlıklarla yazlıkların kendine ait ayrı ayrı jantları olduğundan değişim için sadece bijonları söküp takmak yetti. Aracı askıya almak için 3 er tonluk araç sehpaları ve 8 tonluk kriko kullandım. Lastikler söküldükten sonra balata spreyiyle kaliperleri ve balataları temizledim. Kışlık Jantlarda temizlenip, poşetlendi ve yaz uykusuna çekildiler. Fotoğraflarda araç pis ama daha sonra yıkandı temizlendi.

Bunlarda krikolarım :)

Benim aldığım kriko 3 tonluk ama kısa kalıyor, fışyon biraz yüksek olduğu için işe yaramadı.

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Benim aldığım kriko 3 tonluk ama kısa kalıyor, fışyon biraz yüksek olduğu için işe yaramadı.

Abi benimkinde de kırmızı olan 2 Tonluk tek başına bi işe yaramıyor. Onu 8 Tonluğun seviyesine getirebilmek için kullanıyorum. :D  (8 tonluk diyip duruyorum ama 6 da olabilir, tam hatırlayamadım şimdi. Araç sehpasının seviyesine ancak mavi olanla geliyor.)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

f7df566854a387914a29024415320a75.jpg

Kuşların saldırısına uğramışız, çok temiz gördüler sanırım [emoji35]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...