Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Barış abi kaldırım o noktanın aşağısından başlıyor yani hizası aşağıda hatta fotoğrafın sol üst köşesinde bir parça gözüküyor.. ozaman belediye adamın arazisine tecavüz etmiş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 sanmam,kaldırım taşı var belediyelerin döşediğiOnları sadece Belediye mi kullanıyor abi? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Zeytin yağını daya geç olmaz sakın,asit var onda Onları sadece Belediye mi kullanıyor abi? yok değil ama,kaldırım taşları arasında ton farkı yok,ya belediye döşedi adamın arazisine,yada tam tam tersi,tersi olma ihtimali yok,yinede uygunsuz bi durum var Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 olmaz sakın,asit var onda yok değil ama,kaldırım taşları arasında ton farkı yok,ya belediye döşedi adamın arazisine,yada tam tam tersi,tersi olma ihtimali yok,yinede uygunsuz bi durum var Lastikçinin bulunduğu mekan benzinlik gibi bir yer. Yani sokak arası değil cadde değil. Insanların yürüyüş yaptığı bir yerde değil. Anayol üzeri sağda bir yer. Arazisi ona ait olmasa zaten yapması saçma olur. Senin düşündüğün gibi bir ortam değil yani abi orası Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 şekerli bişey dökülseMeyve suyu döktüm bişey olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Lastikçinin bulunduğu mekan benzinlik gibi bir yer. Yani sokak arası değil cadde değil. Insanların yürüyüş yaptığı bir yerde değil. Anayol üzeri sağda bir yer. Arazisi ona ait olmasa zaten yapması saçma olur. Senin düşündüğün gibi bir ortam değil yani abi orası hım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 (düzenlendi) Bugün değil ama geçen haflarda köksal ile birlikte yaptık. Komple detaylı bir temizlikten geçtik. 3m kil + autogylm srp + fusso vax + amigo glaze. Plastik temizleyici ve koruma, motor temizleme ve koruma, cam temizleme çizik giderme su kaydırıcı. Ve aklıma gelmeyen bir çok detay 4 Nisan 2015 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 75.000 bakımı + motor yıkandı Hemen Yakıt azaldı 4.5 a kadar düşüyor ama fotoda eğimli bir yer denk geldi [emoji1] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Yıkadım pakladım fiestayı tam 2 saat sürdü be oş Barışım bizim sitenin tamamı bu taşlarla döşeli iki blok 65 araç park yeri var bizde belediyeye satış yapan firmadan aldık dış yol kaldırımlarıyla aynı bizimkide Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Hakan ustanın ellerine teslim ettim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Hakan ustanın ellerine teslim ettim.Mermercilerdeki usta mı? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Mermercilerdeki usta mı? Şu hemen yakıt al mevzusu sanırım anlık yol giderken tüketim ama park yeri bulamama korkusundan şuan deneyemedim Saat için çok uğraştım gelmedi nedense senin araçta nasıl getirmiştik hatırlamıyorum abi tüm şekillerde denedim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Mermercilerdeki usta mı? yok abim, kaporta, boya Maslak 1 Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Tüvtürke götürdüm sıra gelmedi geri getirdim. Morali bozulmasın diye Kolçak taktım :-D :-D güzel oldu Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Önlerle arkaları değiştirdim. lastikçi kaldırıma o kriko sistemini nasıl kurmuş buna hakkı yok Lastikçinin kriko süpermiş gerçekten. Çok kullanışlı gözüküyo, benim hoşuma gitti. Barış abi zabıta galiba abi bende lastikleri değiştirdim konuya yazacaktım ama yolu kullandım değiştirirken sakıncası yoksa yazim Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Lastikçinin kriko süpermiş gerçekten. Çok kullanışlı gözüküyo, benim hoşuma gitti. Barış abi zabıta galiba abi bende lastikleri değiştirdim konuya yazacaktım ama yolu kullandım değiştirirken sakıncası yoksa yazim Tehlikeli,olmaz bu şekilde askıya alamazsınız aracı Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Lastikleri değiştirdim bende, kış başlamadan kışlık lastikleri forumdan bi abiden aldığım trendx jantalarına taktırmıştım. Kışlıklarla yazlıkların kendine ait ayrı ayrı jantları olduğundan değişim için sadece bijonları söküp takmak yetti. Aracı askıya almak için 3 er tonluk araç sehpaları ve 8 tonluk kriko kullandım. Lastikler söküldükten sonra balata spreyiyle kaliperleri ve balataları temizledim. Kışlık Jantlarda temizlenip, poşetlendi ve yaz uykusuna çekildiler. Fotoğraflarda araç pis ama daha sonra yıkandı temizlendi. Bunlarda krikolarım 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Nisan 2015 Paylaş 4 Nisan 2015 Şu hemen yakıt al mevzusu sanırım anlık yol giderken tüketim ama park yeri bulamama korkusundan şuan deneyemedim Saat için çok uğraştım gelmedi nedense senin araçta nasıl getirmiştik hatırlamıyorum abi tüm şekillerde denedim Bende anlamadım, alıp tek tek bakmak lazım, bir de kamyon geri vites ikazı seçeneği var. Lastikleri değiştirdim bende, kış başlamadan kışlık lastikleri forumdan bi abiden aldığım trendx jantalarına taktırmıştım. Kışlıklarla yazlıkların kendine ait ayrı ayrı jantları olduğundan değişim için sadece bijonları söküp takmak yetti. Aracı askıya almak için 3 er tonluk araç sehpaları ve 8 tonluk kriko kullandım. Lastikler söküldükten sonra balata spreyiyle kaliperleri ve balataları temizledim. Kışlık Jantlarda temizlenip, poşetlendi ve yaz uykusuna çekildiler. Fotoğraflarda araç pis ama daha sonra yıkandı temizlendi. Bunlarda krikolarım Benim aldığım kriko 3 tonluk ama kısa kalıyor, fışyon biraz yüksek olduğu için işe yaramadı. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Benim aldığım kriko 3 tonluk ama kısa kalıyor, fışyon biraz yüksek olduğu için işe yaramadı. Abi benimkinde de kırmızı olan 2 Tonluk tek başına bi işe yaramıyor. Onu 8 Tonluğun seviyesine getirebilmek için kullanıyorum. (8 tonluk diyip duruyorum ama 6 da olabilir, tam hatırlayamadım şimdi. Araç sehpasının seviyesine ancak mavi olanla geliyor.) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Zamanı geldi artık, Kışlıkları temiz bırakmak şart.. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Aracı 3 dk yıkama makinesine soktuk pırıl pırıl oldu 12 tl bence çok kaliteli köpük su hava sarkık bezlerle kurulanyor Temizlik öncesi http://imgur.com/42rDpi4 Temizlik sonrası http://imgur.com/vFDHK1p Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 5 Nisan 2015 Paylaş 5 Nisan 2015 Kuşların saldırısına uğramışız, çok temiz gördüler sanırım [emoji35] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts