İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

kışlık papuçları çıkardık, yazlık papuçları taktık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Senin haberin yok tabi abi :) nasipse yolda o da ;) 7 ay sonra inşaallah

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim. Tebrik ederim. ;)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

güzelce yıkandık ve hydrax uyguladım miss ,kapı eşiklerine araç biniş ve inişlerinde ayaklarımız temas ettiği için o kısmı çok kirletiyor ve zarar verme olasılığı nedeniyle aslında siparişimde şeffaf olarak çektiğim lakin alakasız bir ürün gelmesine nazaran yinede işime yaradı koruyucu folyo çektim gayette hoş oldu bence koltukları güzelce inceden temizce sildim bitmedi konsol ve plastik aksamalarının tamamına megurus koruyucu uyguladım ohh

kapı eşiğindeki folyoları nereden aldınız acaba

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bluetooth to aux modülünü almıştım. Kontağa bağladım. Artık orjinal ghia sony'den telefonda ki ve youtube da ki müzikleri kablosuz dinleyebiliyorum. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Dün salih ustanın önerisi üzerine rot balans ve ön düzen bakımı için Selattin ustanın yanına gittim.sağolsun işin hakkını vererek yaptı. Arka iki jant eğrilik vardı. Onları yaptırdık. Ön düzeni kontrol ettik.lastıkler ön arka yapıldı . Artık yere daha sağlam basıyoruZ[emoji1] 221ba9afea692403d345a9ba39ae0ae7.jpg048ae2ce56ef809246bee13761634760.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Dün salih ustanın önerisi üzerine rot balans ve ön düzen bakımı için Selattin ustanın yanına gittim.sağolsun işin hakkını vererek yaptı. Arka iki jant eğrilik vardı. Onları yaptırdık. Ön düzeni kontrol ettik.lastıkler ön arka yapıldı . Artık yere daha sağlam basıyoruZ[emoji1]

Selaattin Usta işini en iyi yapanlardan biridir, ara ara uğrarım hemen kurcalar lastik basınçlar vs. Ayarlar. Ayrıca kayınbabamın çok yakın arkadaşı olması da etkili tabi.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Kaç aydır araç yıkatmıyorum. Bugün yıkattım. Yıkamacıdan çıktım. Yağmur başladı [emoji23]

Araba bile inanamamıştır  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

camdaki çıkartmalar fena adama hare kiri yapıyor.ben olsam trafik polisi yerinde şiddet meğilli şöför diye alıkorum hahaha  :sandalye:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Hafta sonu yağışlı olmasından dolayı kirlenen Mondiyi iş yerinde öğlen arasında yıkadım :)  Havalar düzelsede biraz uğraşsak diye bekliyorum....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hafta sonu yağışlı olmasından dolayı kirlenen Mondiyi iş yerinde öğlen arasında yıkadım :)  Havalar düzelsede biraz uğraşsak diye bekliyorum....

+1947

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

+1947

+ 7941 Çok sıkıldım sadece yıkamaktan ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

aracı kaportacıya bıraktım :D ufak tefek göcükler yapılıyor kışlıkları cıkartıp yazlıkları taktım lastikleri değiişirken bahaneyle ön balata ları değiştim

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Orjinal çelik jantlı yazlıkları takıp teneke jantlı kışlıkları bodruma tatile gönderdim.  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ankara da hava güzel. Değiştirek mi :seytan:

Senden değerli mi , ne zaman dersen emrinde kardeşim
Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

Akşam yağmurunda ıslanmasını izledik. Bu arada akşam vakti kameradan baya bir agresif görünüyor :)

a7dc49e73dccd24ff29f1372ebd32665.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün artık yazlık pabuclara geçtik.

Kaliper ve kampanalari da akçalı kırmızı ile boyadim değişim sırasında 3 kat. Temiz oldu iyi oldu hoş oldu bence :)

b7e2795529fd3c61cd9e4ceb6c132aa1.jpg

4d7cfa9cffe9003fcd2e6303ab4bfc48.jpg

6b23d198f7774f7300be5b1b64ea90e4.jpg

3f75f546ee3f05564011b19a99c77c80.jpg

10f09a21b0941aa445eb3682911bb21f.jpg

Maalesef biraz kirli jant ve araba yıkamaya fırsatım olmadı o yüzden boya da pek kendini göstermedi. En kısa zamanda güzelce temizleyip cilasini da atıp yazlık moda tamamen geçerim :)

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Elektrikler kesilince mazdanın da aküsü bitmiş :D  Yeni akü taktık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Elektrikler kesilince mazdanın da aküsü bitmiş :D  Yeni akü taktık :)

Yoksa ilk duyduğumda "arabam çalışmadı" deyince.. Bide araban Mazda olunca..  :shok:  :shok:  :shok:  Dedim ilkten. En sorunsuz araçlar sıralamasında ilk sırada çünkü..   :good1:

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Yoksa ilk duyduğumda "arabam çalışmadı" deyince.. Bide araban Mazda olunca..  :shok:  :shok:  :shok:  Dedim ilkten. En sorunsuz araçlar sıralamasında ilk sırada çünkü..   :good1:

Akü hiç aklıma gelmedi. Marş basıyor ama çalışmıyor. Usta gelene kadar kafada bin tane tilki. Burda servis yok, Antalya'ya çekilecek. Mehmet Abiyi arayayım kaskodan çektireyim diye sorayım diyorum. Ertesi gün iş var, izin almam lazım. Neyse usta geldi. Takviyeyi bağladık çalıştı. :D 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Arka Z rotlar tanesi 45 liradan değişti markası sanırım valeo.

Lastik balansları da yapıldı oh oh sürüş keyfi +10 puan arttı :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...