Servet Aydın 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Bugün sol arka jant kapağını kaybettim Beter ol, büyüklerine laf atmaya devam et sen Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Beter ol, büyüklerine laf atmaya devam et sen Kalan 3 taneyide mi kaybedeyim abi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Sen bilin. Git doğru dürüst jant al Ofisin üst katı da jant satış Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mart 2015 Paylaş 26 Mart 2015 Yıkattim yeni bir yer açılmış siftah yaptırdım, örümcek ağları olmuştu arka camın oralarda. Aracı temiz havayı da güzel bulunca cila attım sonax mavi renkli olandan. Çok fazla çizik var o kadar uğraştım ama görüntü kötü oldu yine değmedi sanki Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 Sibob ları sıkmıştı ayarlarını yaptım kuş gibi oldu sarı gızı m ve iyi bir temizlik daha sonra üçüncü fren lambası bagladik ve yazılar geldi onlarida montaj ii tamam Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 2008 ford fiesta aracın vites topuzu bu şekildeydi orjinal hali Vites mili kısaldı ve spor topuz takıldı son hali bu şekilde Yorum bağlantısı
Ömer Vural 27 Mart 2015 Paylaş 27 Mart 2015 90 bin bakımını yaptırdım triger kayışı değişti rutin olan yağ filtre bakımı yapıldı, debriyaj balata bir yıl önce değiştirmiştim debriyaj bilyasında sıkıntı vardı bilya değişimi oldu. Rahatladı araç kuş gibi oldu maşallah iyi bir bakım oldu araçtaki değişimi de olumlu yönde etkiledi. Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Kışlık tekerlerimizi yazlıklar ile değiştirdik. Araca yeni beyin güncellemesi yapıldı, temizlik yaptırdık. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Sibob ları sıkmıştı ayarlarını yaptım kuş gibi oldu sarı gızı m ve iyi bir temizlik daha sonra üçüncü fren lambası bagladik ve yazılar geldi onlarida montaj ii tamam Efsanemiz gün geçtikçe gençleşiyor Kerem abicim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Efsanemiz gün geçtikçe gençleşiyor Kerem abicim Teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Daha önce kullandığım ve çok çok memnun olduğum yıkama eldivenimi yıkama yerinde Unuttuğum için tekrar aldım. Yanında birde sıfır araç kokusu alayım dedim cidden güzel bir kokuymuş. Sonra eldiveni bi ıslatalım dedim araba yıkamaya gittim Kapının önüne gelince de evden süpürgeyi indirdim içini hallettim. Sonra bu araba "VIP" oluyordu ya biraz da böyle binelim dedim düzeni sağladım Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Daha önce kullandığım ve çok çok memnun olduğum yıkama eldivenimi yıkama yerinde Unuttuğum için tekrar aldım. Yanında birde sıfır araç kokusu alayım dedim cidden güzel bir kokuymuş. Sonra eldiveni bi ıslatalım dedim araba yıkamaya gittim Kapının önüne gelince de evden süpürgeyi indirdim içini hallettim. Sonra bu araba "VIP" oluyordu ya biraz da böyle binelim dedim düzeni sağladım Eline sağlık Eren. Bişey fark ettim isofix bağlantı yerleri sonradan mı takılmış, benimkinde yok öyle bir bağlantı yeri Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 güzel ürün eldiven bende kullanıyorum harika oh ellerine sağlık mis Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Eline sağlık Eren. Bişey fark ettim isofix bağlantı yerleri sonradan mı takılmış, benimkinde yok öyle bir bağlantı yeri Sen deyince ilanlara baktım da abi cidden hiç birinde yok Sonradan yapılmış demek ki. Ama nasıl yapılmış bilmiyorum 2010 model de bile yok http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yavuz-otomotivden-2010-ford-emsalsiz-202755201/detay Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Sen deyince ilanlara baktım da abi cidden hiç birinde yok Sonradan yapılmış demek ki. Ama nasıl yapılmış bilmiyorum 2010 model de bile yok http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yavuz-otomotivden-2010-ford-emsalsiz-202755201/detay benim 2004 dede vardı bazılarında çıkıyor bazılarında olduğunun farkına varamıyoruz çünkü döşemede herhangi bir izi ,yuva, kesik yok arkasında kalıyor Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 benim 2004 dede vardı bazılarında çıkıyor bazılarında olduğunun farkına varamıyoruz çünkü döşemede herhangi bir izi ,yuva, kesik yok arkasında kalıyorBence serviste özel istekle falan yapılmış olabilir abi. Çünkü baktım da kesme biçme yapılmış. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 (düzenlendi) bendekinde yoktu kardeşim direk orjinal gelmişti şaşırdım zaten ve izmide sürekli yağmur yağıyor fabrikanın oto parkından ben araba yıkıyorum millet deli diyor. yğamur kanalları tıkanmış göl oldu bileklerime kadar suya gömüldüm ama yinede yıkadım hahaha deliyim ben ama temiz oldu be haaapşuuu 28 Mart 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Sen deyince ilanlara baktım da abi cidden hiç birinde yok Sonradan yapılmış demek ki. Ama nasıl yapılmış bilmiyorum 2010 model de bile yok http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yavuz-otomotivden-2010-ford-emsalsiz-202755201/detay Evet sonradan takıldığı belli gibi. koltuk köşelerini falan sıkıştırmış. Bu da demek oluyor ki isofix hazır çocuk koltuğu da cuk oturacak. Koltuğa oturacak bir çocuk kalıyor geriye... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Evet sonradan takıldığı belli gibi. koltuk köşelerini falan sıkıştırmış. Bu da demek oluyor ki isofix hazır çocuk koltuğu da cuk oturacak. Koltuğa oturacak bir çocuk kalıyor geriye... Senin haberin yok tabi abi nasipse yolda o da 7 ay sonra inşaallah Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Mart 2015 Yazar Paylaş 28 Mart 2015 Teşekkür ederim kardeşim Kerem hidrolik direksiyon ne kadara maloldu.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Mart 2015 Paylaş 28 Mart 2015 Kaç aydır araç yıkatmıyorum. Bugün yıkattım. Yıkamacıdan çıktım. Yağmur başladı [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts