İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Emin Yaren

Dün akşam bir tır arabamın sol arka tarafından güzelce sıyırdı geçti. Şimdi arabanın sol tarafı komple çizik, jant kapağı parçalanmış durumda. Plakasını da alamadım kaçtı gitti. Şimdi yaptırsam mı, yaptırmasam mı onu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı

Dün akşam bir tır arabamın sol arka tarafından güzelce sıyırdı geçti. Şimdi arabanın sol tarafı komple çizik, jant kapağı parçalanmış durumda. Plakasını da alamadım kaçtı gitti. Şimdi yaptırsam mı, yaptırmasam mı onu düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Fotoğraf var sa bakalım, yorum yapalım..  ;)

Yorum bağlantısı

Güle güle kullan kardeşim güzel olmuş. Beyaz ferahlık katıyor araca..

Bende bugün kapı kollarına submarine aydınlatma yaptım :)

OMKHjvQ.jpg?1VdkUDtu.jpg?1G3mcava.jpg?1SdNYJ4a.jpg?1GcLdzTg.jpg?1jxpijL1.jpg?1P4sSaEU.jpg?1PULRSwD.jpg?1Lv0zwBv.jpg?1l7JX4qk.jpg?1

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Bir haftadır garajda yatıyordu, sabah sessizce uyandırdım ve binip işe geldim :)

Yorum bağlantısı

Güle güle kullan kardeşim güzel olmuş. Beyaz ferahlık katıyor araca..

Renk cuk olmuş..  :bravo:

Yorum bağlantısı

Kilometresaat, gösterge çıkarıp temizlendi. Eksik/yanık ampuller tamamlandı.

Sıfır Rover alsaydın keşke abi..  ;) Aa.. pardon, benim 16 gibi senin "patlak ampüllü ışıklı anahtar deliği olan tırt Rover" ında sıfırı yoktu dimi..  :( Hatta Rover diye bişi yoktu artık galiba..  :(  :p  :D

Eline sağlık..  :flowers:

Yorum bağlantısı

Sıfır Rover alsaydın keşke abi..  ;) Aa.. pardon, benim 16 gibi senin "patlak ampüllü ışıklı anahtar deliği olan tırt Rover" ında sıfırı yoktu dimi..  :( Hatta Rover diye bişi yoktu artık galiba..  :(  :p  :D

Eline sağlık..  :flowers:

Neden kıskanıyorsun bu kadar  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Murat Bey elinize sağlık çok güzel olmuş.

4 kapıyada yaptınız mı?

Birde kapı döşemelerini sökmeye gerek kalıyormu onu merak ettim elektriği nasıl nereden aldınız bizede yol gösterirseniz seviniriz.

Yorum bağlantısı

Murat Bey elinize sağlık çok güzel olmuş.

4 kapıyada yaptınız mı?

Birde kapı döşemelerini sökmeye gerek kalıyormu onu merak ettim elektriği nasıl nereden aldınız bizede yol gösterirseniz seviniriz.

Teşekkür ederim. :) Hali hazırda ön 2 kapıya yaptım. Test sürecindeydim. Testi başarıyla geçtiler.[emoji106] Arka kapılarada yapacağım. Kapı döşemelerini sökmeye gerek yok. En güzel yanıda bu. Kapı kollarının oradaki çerçeveyi kendinize çektiniz mi geliyor. Yalnız çıkarırken kapı kulpu kapıyı açıyormuş gibi çekili olursa daha rahat çıkıyor. Elektriği cam açma kapama tuşlarından alıyorsunuz.. Yeşil ve Siyah renkler [emoji106]
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Bugün benim düldüle klasik yağ bakımı yapıldı. Bujiler değişti ve boğaz kelabeği temizlendi. Müsait olduğumda da LPG filtresini değiştireceğim...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...