İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

İnan Çınar
(düzenlendi)

4a962d5b1132e26393fdd07a0d312ef7.jpg

Beraber geçen 50 bin km yi kutlamak için sağ tarafta yanmayan reflektör yerine duylu ampullü sis lambası hediye ettim aracıma. ..

2f57b606ad0d15f9d0198b132d50ab67.jpg

a454fc4792d59ade7b861b821044a478.jpg

784b0b25d5b916d7cb5df19a695c12b1.jpg

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Su eksiltme problemi ile ilgilendim

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241682-2003-y%C4%B1ld%C4%B1z-c320/page-30?p=2599653#entry2599653

Sonrasında da tüm iç mekanı önce temizledim, sonra Sonax döşeme temizleyici ile kapı fitillerine kadar derinlemesine temizledim, peşine meguiars deri temizleme ve bakım kremi ile tüm koltuklar temizlenip yumuşatıldı.

En sonunda 2 aydır temizlenmediği için Sonax ağır koku giderici ile kir/nem kokularından arındırdım :nazar:

Not: Silikon sprey geç toplayan emniyet kemerlerinde mükemmel iş görüyor, test edildi onaylandı ;) Teşekkürler Hakan KURT

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Beraber geçen 50 bin km yi kutlamak için sağ tarafta yanmayan reflektör yerine duylu ampullü sis lambası hediye ettim aracıma. ..

Abi nereden aldin acaba?

Küçük kardeşim arka koltukların canını okuyor diye bunu aldim. Umarım ise yarar :)

5c8ed67207f45333608a5771266057bf.jpg

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

bTvfHeX.jpg

hjYepEK.jpg

KsfhAb4.jpg

rNPA3jA.jpg

qeulL9I.jpg

N3LnZfI.jpg

H5poUOP.jpg

DzlMZb0.jpg

2xQ3l8R.jpg

wgL7z55.jpg

Pazar gününü değerlendirip bende böyle bir çalışma yapayım dedim ve sonucu harika oldu tavandan aldım elektriği kablo olarak da 0.75 yanmaz olanından kullandım ve kabloyu komple bez elektirikçi bandı ile izole ettim.Şuan tek problemim 12 Volt bağlantısı karanlığa kaldığım için onuda diğer hafta sonu yapacağım 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Abi nereden aldin acaba?

Küçük kardeşim arka koltukların canını okuyor diye bunu aldim. Umarım ise yarar :)

Forumun eski sponsorlarından Alper Saral beyden aldım. Samsun'da ford yedek parça satışı yapıyor. 85 tl ye aldım baya hesaplı oldu.Kendisine  buradan teşekkür ediyorum tekrardan... Parça 2008 den itibaren fiestalara ve 2011 den itibaren c-maxlara birebir uyuyor. piyasadaki en ucuz fiyat ve orijinal ford parça...

sonax tan kullanıp memnun olan arkadaşlar vardı forumda...

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

GLi koltuklarinin maliyeti ne oldu? Sakincasi yoksa paylasir misiniz? Bir takim koltuk ben de bakiyorum.

Ulen arkadaş sahibinden.com da 2 ay satılıkda durdu satılmadı diye takdım iyimi..... :D

Maliyet 100 tl

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasen Kara

1 haftadır, radyatör suyuna ihtiyacı olan aracımın eksiğini kırmızı antifiri ile giderdim. Lamba söndü. Umarım yine eksilmez.

Ayrıca bugün yavaş geri saran emniyet kemeri makarasını sökmek istedim. Uygun tornavida olmadığı için zorlandım. Makarayı söktüm ama koltukta takılı olan vidayı sökemedim. Yarın zamanım olursa devam edeceğim. Makarayı ve kemeri güzelce temizlemem lazım. Yılların tozu birikmiş içinde.

Selametle.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Mersin Adana Mersin arası  250 km yaptım....4 sefer çevirmeye girdim.radara girdin dediler inanmadım. :D ..İyi gidiyo bea...... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Gebze ormanlarında çamur ettim :)

Köksal,ne oldu cihaz ulaştımı sana,bi sorun var mı??Hiç bilgi falan alamadım senden merak ettim doğrusu???

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal,ne oldu cihaz ulaştımı sana,bi sorun var mı??Hiç bilgi falan alamadım senden merak ettim doğrusu???

Abi ulaştı sağolasın, benim konuda foto da mevcut, çok teşekkürler ilgine. Cuma akşamı taktım h.sonu çıstak çıstak gezdim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Vays be. Off road merakı mı var desem:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Vays be. Off road merakı mı var desem:)

Abi arkadaşla öyle göl kenarı vs gezelim dedik onun aklına geldi bu video,(kendisi de 2.5 focus kullanıcısı). Sonradan izleyince benim de hoşuma gitti. Merak var da aksiyon yok abi :) Göl kenarında balık tutanlar, atv ile gelenler vardı. En sevdiğim kısmı pek 34 plaka araç yoktu daha keşfetmemişler demek ki :)

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Ulen arkadaş sahibinden.com da 2 ay satılıkda durdu satılmadı diye takdım iyimi..... :DMaliyet 100 tl

Önler mi sadece? Takım fiyatı demeyin yığılıp kalırım şurada :(

Sadece önler için bile bedava...

Sahibinden de XEi bulmuştum bi ara epeyce aradım. Nasibimizde mi yokmuş ne...

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
(düzenlendi)

Bugün sıkıntıdan ben yıkayacaktım yağmur benim yerime yıkadı :)

WcX1umd.jpg

tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

38a6e742f4918dbee919e6d2d2528d83.jpg

fb96bc1547b753fa97b76915494184b5.jpg

Temizledim :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Bu kadarcık mı? :)

Benim off road culuğum bu kadar, detaycı olunca arabayı fazla kirletmeye kıyamıyorum ki henüz uygulama yapmadım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Dün sağolsun Göksel abim YC'nin carbon clean uygulamasını yaptırdı.

E7ooGYll.jpg?1

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...