İnan Çınar 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 (düzenlendi) Beraber geçen 50 bin km yi kutlamak için sağ tarafta yanmayan reflektör yerine duylu ampullü sis lambası hediye ettim aracıma. .. 7 Şubat 2015 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Su eksiltme problemi ile ilgilendim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241682-2003-y%C4%B1ld%C4%B1z-c320/page-30?p=2599653#entry2599653 Sonrasında da tüm iç mekanı önce temizledim, sonra Sonax döşeme temizleyici ile kapı fitillerine kadar derinlemesine temizledim, peşine meguiars deri temizleme ve bakım kremi ile tüm koltuklar temizlenip yumuşatıldı. En sonunda 2 aydır temizlenmediği için Sonax ağır koku giderici ile kir/nem kokularından arındırdım Not: Silikon sprey geç toplayan emniyet kemerlerinde mükemmel iş görüyor, test edildi onaylandı Teşekkürler Hakan KURT 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Beraber geçen 50 bin km yi kutlamak için sağ tarafta yanmayan reflektör yerine duylu ampullü sis lambası hediye ettim aracıma. .. Abi nereden aldin acaba? Küçük kardeşim arka koltukların canını okuyor diye bunu aldim. Umarım ise yarar Yorum bağlantısı
Murat Gök 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Garajina cektim,yatiyor. Birazdan bi 200 km yol gidecek Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Pazar gününü değerlendirip bende böyle bir çalışma yapayım dedim ve sonucu harika oldu tavandan aldım elektriği kablo olarak da 0.75 yanmaz olanından kullandım ve kabloyu komple bez elektirikçi bandı ile izole ettim.Şuan tek problemim 12 Volt bağlantısı karanlığa kaldığım için onuda diğer hafta sonu yapacağım 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Abi nereden aldin acaba? Küçük kardeşim arka koltukların canını okuyor diye bunu aldim. Umarım ise yarar Forumun eski sponsorlarından Alper Saral beyden aldım. Samsun'da ford yedek parça satışı yapıyor. 85 tl ye aldım baya hesaplı oldu.Kendisine buradan teşekkür ediyorum tekrardan... Parça 2008 den itibaren fiestalara ve 2011 den itibaren c-maxlara birebir uyuyor. piyasadaki en ucuz fiyat ve orijinal ford parça... sonax tan kullanıp memnun olan arkadaşlar vardı forumda... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 GLi koltuklarinin maliyeti ne oldu? Sakincasi yoksa paylasir misiniz? Bir takim koltuk ben de bakiyorum. Ulen arkadaş sahibinden.com da 2 ay satılıkda durdu satılmadı diye takdım iyimi..... Maliyet 100 tl 1 Yorum bağlantısı
Hasen Kara 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 1 haftadır, radyatör suyuna ihtiyacı olan aracımın eksiğini kırmızı antifiri ile giderdim. Lamba söndü. Umarım yine eksilmez. Ayrıca bugün yavaş geri saran emniyet kemeri makarasını sökmek istedim. Uygun tornavida olmadığı için zorlandım. Makarayı söktüm ama koltukta takılı olan vidayı sökemedim. Yarın zamanım olursa devam edeceğim. Makarayı ve kemeri güzelce temizlemem lazım. Yılların tozu birikmiş içinde. Selametle. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Şubat 2015 Yazar Paylaş 8 Şubat 2015 Mersin Adana Mersin arası 250 km yaptım....4 sefer çevirmeye girdim.radara girdin dediler inanmadım. ..İyi gidiyo bea...... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Gebze ormanlarında çamur ettim Köksal,ne oldu cihaz ulaştımı sana,bi sorun var mı??Hiç bilgi falan alamadım senden merak ettim doğrusu??? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Şubat 2015 Paylaş 8 Şubat 2015 Köksal,ne oldu cihaz ulaştımı sana,bi sorun var mı??Hiç bilgi falan alamadım senden merak ettim doğrusu??? Abi ulaştı sağolasın, benim konuda foto da mevcut, çok teşekkürler ilgine. Cuma akşamı taktım h.sonu çıstak çıstak gezdim 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Vays be. Off road merakı mı var desem:) 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Vays be. Off road merakı mı var desem:) Abi arkadaşla öyle göl kenarı vs gezelim dedik onun aklına geldi bu video,(kendisi de 2.5 focus kullanıcısı). Sonradan izleyince benim de hoşuma gitti. Merak var da aksiyon yok abi Göl kenarında balık tutanlar, atv ile gelenler vardı. En sevdiğim kısmı pek 34 plaka araç yoktu daha keşfetmemişler demek ki Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Gebze ormanlarında çamur ettim Bu kadarcık mı? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 9 Şubat 2015 Paylaş 9 Şubat 2015 Ulen arkadaş sahibinden.com da 2 ay satılıkda durdu satılmadı diye takdım iyimi..... :DMaliyet 100 tl Önler mi sadece? Takım fiyatı demeyin yığılıp kalırım şurada Sadece önler için bile bedava... Sahibinden de XEi bulmuştum bi ara epeyce aradım. Nasibimizde mi yokmuş ne... Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 (düzenlendi) Bugün sıkıntıdan ben yıkayacaktım yağmur benim yerime yıkadı 10 Şubat 2015 tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 Motor yaği ve filtresi değiştirildi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 10 Şubat 2015 Paylaş 10 Şubat 2015 (düzenlendi) Temizledim 10 Şubat 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Bulut_2 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Ic dış temizlendikhttp://tapatalk.imageshack.com/ 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bu renge bayılıyorum çok aktif bir ren kazasız belasız 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Bu kadarcık mı? Benim off road culuğum bu kadar, detaycı olunca arabayı fazla kirletmeye kıyamıyorum ki henüz uygulama yapmadım 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Dün sağolsun Göksel abim YC'nin carbon clean uygulamasını yaptırdı. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts