Hüseyin Çolak 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Ampül değişimi söz konusu olabilir mi ?Serkan Bey yeni ampul taktim ama banamisin demiyor ne yazik ki. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Serkan Bey yeni ampul taktim ama banamisin demiyor ne yazik ki. Daha önceden yüksek watt değerine sahip ampül takıldıysa soketi eritmiştir diye düşündüm... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Deri Direksiyon kilifi aldim c-max icin yarinda dikicem. Bu işi yapan adam vardı ankarada Telefon açıyorsun,o hafta içinde gelip yapıyor... İşçiliğide ciddi anlamda güzel. Aklında olsun bi dahakine Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Bu işi yapan adam vardı ankarada Telefon açıyorsun,o hafta içinde gelip yapıyor... İşçiliğide ciddi anlamda güzel. Aklında olsun bi dahakine Yapma be abi. Daha dikmedim dur bakalım. Nasıl ulaşırız. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Yapma be abi. Daha dikmedim dur bakalım. Nasıl ulaşırız. [emoji14]İşyerinde kartı olması lazım, yarın unutursam hatırlat atayım buraya numarayı. Kolay kolay işçilik ve malzeme beğenmem ben [emoji1] 20 25 dakika da yapıyor. Dikiş ipinide hangi renk istersen onu yapıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Gün boyunca oto elektrikçideydim. On gün önce şarj lambası yandığı için bulunduğum yerde alternatörü söktürmüştüm. İşlem sonrası iç aydınlatma lambalarında dalgalanma oldu. Tatil moduna da girince soluğu Antakya'daki elektrikçime gittim. Geçen hafta söken ustacıklar alternatörün ana cereyan bağlantısını gevşek bırakmışlar. ustam bunu görünce tamam arızayı buldum deyip gevşek vidayı sıktı ve alternatörü taktı. Heyhaat. yine dalgalanma vardı. Yeniden söküldü. Akım doğrultucu (konjektör deddikleri) nin arızalanmış olabileceği ihtimali akla geldi. Usta çıkmaları arasından bir tane buldu. Baktık, orijinal konjektörün aynısı. o takılıp alternatör tekrar arabaya monte edildi. Arabayı çalıştırdık. Sonuç olumlu. ve eve geldim. Ustam çok gayretli, çok titiz ve dürüst. Ancak bir konuda eksik iş yapıyordu:alternatörü toparladıktan sonra takmadan tezgah üzerinde deneyebileceği bir düzenek kurmamıştı. Neden diye sordum. Olmaz hocam dedi. Oysa olabilirdi. Alternatörü tezgah üzerine kuracağı bir düzenekle çalıştırıp üretilen akımı ölçebilirdi.(Teknik detayını bilmiyorum ama benim mantığıma yatıyor.) Eğer gerçekten de olmaz ise işin uzmanı olduğunu düşündüğüm ihtiyarlar açıklarsa sevinirim. Adını söylemeyeceğim, siz tahmin edin:) Springin şarj sorunu çözdüğümüz bobinajcının yöntemi hoşuma gitmişti. Dinamoyu mengeneyle sabitleyip, ucundan matkap motoruyla çevirerek tecrübe etmişti. Hocam ben de seninle aynı şeyi düşünüyorum. Bu işi profesyonel olarak yapıyor olsam araçtaki şartları birebir sağlayacak bir düzenek kurar alternatörü öyle denerdim. Ama ne yazık ki ustalar araç üzerinde denemeyi daha çok seviyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Bugün yol bilgisayarını söküp temizledim. Amacım saat göstergesinde, tam okunmayan rakamı çalıştırmaktı. Belkide ilk defa açılıyor. Güzelce temizledim. Topladıktan sonra araçta denedim fakat saat göstergesi hala eksik gösteriyor. Ekran ışığı artık daha canlı. Alkışlıyorum. Elinize sağlık. :bravo: Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 İki haftadır yikanmiyordu güzelce iç dış kuaföre götürdük karnını doyurduk garajınanda uykuya yatırdık Mis gibi olmuş İşyerinde kartı olması lazım, yarın unutursam hatırlat atayım buraya numarayı. Kolay kolay işçilik ve malzeme beğenmem ben [emoji1] 20 25 dakika da yapıyor. Dikiş ipinide hangi renk istersen onu yapıyor. Elit olmanın sıkıntısı işte Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Bugun direksiyonu diktim. Eskisi baya yipranmisti yine de iyi oldu. Maliyet 15 tl 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Bujilerini aldım fakat takmadim.arka silecek takimi komple yenisi ile değiştirdin. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2015 Paylaş 2 Şubat 2015 Sağ arka kapı döşemesi sallanıyordu söküp tamir edip sağlamlaştırıldı Anılarım depreşti bu fotoğrafı görünce Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 (düzenlendi) Muayenesini yaptırdım.hafif kusurlar ile geçtik. 3 Şubat 2015 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Şubat 2015 Paylaş 3 Şubat 2015 Kirli durması içime sinmedi bende yıkadım parlattım 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Şubat 2015 Paylaş 4 Şubat 2015 41 plakadan 34 e dönmenin sigortadaki farkı olan 58 tl yi ödedim 1 Yorum bağlantısı
Mert Can Maden 5 Şubat 2015 Paylaş 5 Şubat 2015 Dün aracımı yıkadım parlattım, sonrasında sarı olan kısa ampülleri turuncuyla değiştirdim. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Hafta sonu için aracın temizliğini hallettim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Şubat 2015 Paylaş 6 Şubat 2015 Egzost muayenesi yaptırdım ve arabayı yıkadım 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Tüvtürk Reyhanlı şubesinde fenni muayenesini yaptırdım. Çok şükür iki seneye kadar sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Şubat 2015 Yazar Paylaş 7 Şubat 2015 Son üç gündür Ön iki koltuğun sökülmesi ve yerine Toyota GLİ koltuklarını takmakla uğraştım.....Bayağı zorlu bir iş oldu ama güzel oldu... 6 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 İki gün uğraştığınıza göre kızakların montaj yerlerinde sorun çıktı demektir. Ellerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Son üç gündür Ön iki koltuğun sökülmesi ve yerine Toyota GLİ koltuklarını takmakla uğraştım.....Bayağı zorlu bir iş oldu ama güzel oldu... GLi koltuklarinin maliyeti ne oldu? Sakincasi yoksa paylasir misiniz? Bir takim koltuk ben de bakiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Şubat 2015 Paylaş 7 Şubat 2015 Son üç gündür Ön iki koltuğun sökülmesi ve yerine Toyota GLİ koltuklarını takmakla uğraştım.....Bayağı zorlu bir iş oldu ama güzel oldu... Abi foto yok mu Yorum bağlantısı
Recommended Posts