Ferhat Bulut 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Sağlam olan ön panjurumu çıkarttım silerken çatlattım yapıştırıp geri taktım [emoji53] nasıl bir psikoloji yaşıyorsam artık [emoji124] Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Bunlar 5 kat kalın soyulmaz artık sağolasın ayrıca kardeşim Bende ön konsolun altına böyle birşey yaptırsam güzel olacak güle güle kullan eren hocam. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Bende ön konsolun altına böyle birşey yaptırsam güzel olacak güle güle kullan eren hocam. Sağolun hocam. İmkanınız varsa yaptırın bence de Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Sağolun hocam. İmkanınız varsa yaptırın bence de Bu folyo nereden bulunur çünkü genelde üzeri desenli oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Bu folyo nereden bulunur çünkü genelde üzeri desenli oluyor. Geniş kapsamlı bir reklamcıda yaptırdım hocam. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 far ampüllerini değiştirim.Xenonları mı abi ? Hayırdır inşallah Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 45.000 bakımını 38.000 de yaptırdım senesi dolduğu için. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Ocak 2015 Yazar Paylaş 27 Ocak 2015 Kapı direkleri ile marşbiyel birleşme noktasındaki fare deliklerini kapattık..... 1 Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Dönem tatili başlayınca ne olacaksa olsun diyerek uzun zamandır merak ettiğim kızdırma bujilerinin ne durumda olduğunu kontrol etmek ve açmışken enjektörleri çıkarmak için kolları sıvadım.Bir günümü aldı ama planldığım gibi sonuçlandı.Bujilerin dördü de sağlam çıktı.Enjektörleri söküp Bosch Servis'e götürdüm,80TL. karşılığında kontrol edilip temizlendi ve hepsinin de dosdoğru çalıştığı söylendi. Akşama kalmadan aracı tamamen toparlayabildim.Çalıştıramayacağım diye korktum ama çok şükür sorunsuz çalıştı. 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 Geçen seneki gibi Son günleri bekledik öpülmek için Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 mtv yi ödedim. artık devlet baba 472.50 tl daha zengin . 31 temmuza kadar peşimi bırakır heralde . Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Servise götürdüm boya koruma yaparken ön kaputta dalgalanmalara sebebiyet vermişlerdi onu cilayla giderdiler kimsenin neden konulduğunu anlamadığı ve otokoç servisindeki arkadaşların bu araçta ilkez gördüğü sağ bağaj kelebek camındaki rezizstansın bağlantısına filim çekerken yerinden çıkmasına neden oldukları için onu montaj ettiler ve ve otokoçtaki servis elamanlarının nerdeyse tamamında Tourneo courier olduğunun öğrendik çünkü herkes bendede bu araç var bende öle birşey yok diyor hihihih Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Servise götürdüm boya koruma yaparken ön kaputta dalgalanmalara sebebiyet vermişlerdi onu cilayla giderdiler kimsenin neden konulduğunu anlamadığı ve otokoç servisindeki arkadaşların bu araçta ilkez gördüğü sağ bağaj kelebek camındaki rezizstansın bağlantısına filim çekerken yerinden çıkmasına neden oldukları için onu montaj ettiler ve ve otokoçtaki servis elamanlarının nerdeyse tamamında Tourneo courier olduğunun öğrendik çünkü herkes bendede bu araç var bende öle birşey yok diyor hihihih bir fotoğraf koysaydınız da bizimde merakımız gitseydi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 bir fotoğraf koysaydınız da bizimde merakımız gitseydi çekeyim kardeşim ne demek 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Yıkandık tertemiz olduk. An itibariyle.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Ablamin aracinin her iki kisa fari da yanmiyordu sebebi nedir bilmiyorum ama soketlerde erime gordum yeni soketler aldim biri yandi biri yanmadi. Bir de lpg ustasi gitmis lpg beyni yanlis bilmiyorsam onu sigortaya baglamis direksiyon tarafindakini kisa.fari sokerken cok zorlandim. Sebebini.elektrikci soyler galiba yarin birgun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Mesut Dumlupınar abimizden 70 TL'ye aldığımız titanium vites topuzu ve akgür ticaretten 25 TL'ye aldığımız trend körüğü taktım sonunda. Aracımın konusu 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Ablamin aracinin her iki kisa fari da yanmiyordu sebebi nedir bilmiyorum ama soketlerde erime gordum yeni soketler aldim biri yandi biri yanmadi. Bir de lpg ustasi gitmis lpg beyni yanlis bilmiyorsam onu sigortaya baglamis direksiyon tarafindakini kisa.fari sokerken cok zorlandim. Sebebini.elektrikci soyler galiba yarin birgun Ampül değişimi söz konusu olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Sağ arka kapı döşemesi sallanıyordu söküp tamir edip sağlamlaştırıldı Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Deri Direksiyon kilifi aldim c-max icin yarinda dikicem. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 Bugün yol bilgisayarını söküp temizledim. Amacım saat göstergesinde, tam okunmayan rakamı çalıştırmaktı. Belkide ilk defa açılıyor. Güzelce temizledim. Topladıktan sonra araçta denedim fakat saat göstergesi hala eksik gösteriyor. Ekran ışığı artık daha canlı. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2015 Paylaş 1 Şubat 2015 İki haftadır yikanmiyordu güzelce iç dış kuaföre götürdük karnını doyurduk garajınanda uykuya yatırdık Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Şubat 2015 Yazar Paylaş 1 Şubat 2015 Eve gelince park yerine bakıp Napıyon len fırlama diye seslendim hiç yüz vermedi..... :D 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts