İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ferhat Bulut

Sağlam olan ön panjurumu çıkarttım silerken çatlattım yapıştırıp geri taktım [emoji53] nasıl bir psikoloji yaşıyorsam artık [emoji124]

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bunlar 5 kat kalın soyulmaz artık :) sağolasın ayrıca kardeşim :)

Bende ön konsolun altına böyle birşey yaptırsam güzel olacak güle güle kullan eren hocam.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bende ön konsolun altına böyle birşey yaptırsam güzel olacak güle güle kullan eren hocam.

Sağolun hocam. İmkanınız varsa yaptırın bence de :)  :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Sağolun hocam. İmkanınız varsa yaptırın bence de :)  :good1:

Bu folyo nereden bulunur çünkü genelde üzeri desenli oluyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu folyo nereden bulunur çünkü genelde üzeri desenli oluyor.

Geniş kapsamlı bir reklamcıda yaptırdım hocam.

Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

45.000 bakımını 38.000 de yaptırdım senesi dolduğu için.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Kapı direkleri ile marşbiyel birleşme noktasındaki fare deliklerini kapattık..... :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk

APr1HGq.jpg

962WO9r.jpg

qPBD7mg.jpg

pEta3BM.jpg

5OETVjF.jpg

72q73We.jpg

F23PVqA.jpg

kijK6OA.jpg

PgqYxiQ.jpg

tVuVwbm.jpg

x9e0EFq.jpg

Dönem tatili başlayınca ne olacaksa olsun diyerek uzun zamandır merak ettiğim kızdırma bujilerinin ne durumda olduğunu  kontrol etmek ve açmışken enjektörleri çıkarmak için kolları sıvadım.Bir günümü aldı ama planldığım gibi sonuçlandı.Bujilerin dördü de sağlam çıktı.Enjektörleri söküp Bosch Servis'e götürdüm,80TL. karşılığında kontrol edilip temizlendi ve hepsinin de dosdoğru çalıştığı söylendi.

Akşama kalmadan aracı tamamen toparlayabildim.Çalıştıramayacağım diye korktum ama çok şükür sorunsuz çalıştı.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Geçen seneki gibi Son günleri bekledik öpülmek için :)

40c4cf4b2693d1bc5d123bec792503f6.jpg

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

mtv yi ödedim.  artık devlet baba 472.50 tl daha zengin :angry: . 31 temmuza kadar peşimi bırakır heralde  :fiuw: .

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Servise götürdüm boya koruma yaparken ön kaputta dalgalanmalara sebebiyet vermişlerdi onu cilayla giderdiler kimsenin neden konulduğunu anlamadığı ve otokoç servisindeki arkadaşların bu araçta ilkez gördüğü sağ bağaj kelebek camındaki rezizstansın bağlantısına filim çekerken yerinden çıkmasına neden oldukları için onu montaj ettiler ve ve otokoçtaki servis elamanlarının nerdeyse tamamında Tourneo courier olduğunun öğrendik çünkü herkes bendede bu araç var bende öle birşey yok  diyor hihihih  :D  :D  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Servise götürdüm boya koruma yaparken ön kaputta dalgalanmalara sebebiyet vermişlerdi onu cilayla giderdiler kimsenin neden konulduğunu anlamadığı ve otokoç servisindeki arkadaşların bu araçta ilkez gördüğü sağ bağaj kelebek camındaki rezizstansın bağlantısına filim çekerken yerinden çıkmasına neden oldukları için onu montaj ettiler ve ve otokoçtaki servis elamanlarının nerdeyse tamamında Tourneo courier olduğunun öğrendik çünkü herkes bendede bu araç var bende öle birşey yok  diyor hihihih  :D  :D  :nazar:  :nazar:

bir fotoğraf koysaydınız da bizimde merakımız gitseydi  :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

bir fotoğraf koysaydınız da bizimde merakımız gitseydi  :)

çekeyim kardeşim ne demek  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak

Ablamin aracinin her iki kisa fari da yanmiyordu sebebi nedir bilmiyorum ama soketlerde erime gordum yeni soketler aldim biri yandi biri yanmadi. Bir de lpg ustasi gitmis lpg beyni yanlis bilmiyorsam onu sigortaya baglamis direksiyon tarafindakini kisa.fari sokerken cok zorlandim. Sebebini.elektrikci soyler galiba yarin birgun ;)

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Mesut Dumlupınar abimizden 70 TL'ye aldığımız titanium vites topuzu ve akgür ticaretten 25 TL'ye aldığımız trend körüğü taktım sonunda.

20150123_114957_zps6e739c74.jpg

Aracımın konusu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ablamin aracinin her iki kisa fari da yanmiyordu sebebi nedir bilmiyorum ama soketlerde erime gordum yeni soketler aldim biri yandi biri yanmadi. Bir de lpg ustasi gitmis lpg beyni yanlis bilmiyorsam onu sigortaya baglamis direksiyon tarafindakini kisa.fari sokerken cok zorlandim. Sebebini.elektrikci soyler galiba yarin birgun ;)

Ampül değişimi söz konusu olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

Sağ arka kapı döşemesi sallanıyordu söküp tamir edip sağlamlaştırıldı

e77c8981475192a6589a435908f187bb.jpg

ce8faf051a0ec3d130609664106e26a3.jpg

a79fcc86a0f351073f10c9aa4099b8ba.jpg

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

Bugün yol bilgisayarını söküp temizledim. Amacım saat göstergesinde, tam okunmayan rakamı çalıştırmaktı.

GJ2bEY4l.jpg

VqEHC52l.jpg

Belkide ilk defa açılıyor. Güzelce temizledim.

Zafok5El.jpg

Topladıktan sonra araçta denedim fakat saat göstergesi hala eksik gösteriyor. Ekran ışığı artık daha canlı.

435JwBml.jpg

Yorum bağlantısı

İki haftadır yikanmiyordu güzelce iç dış kuaföre götürdük karnını doyurduk garajınanda uykuya yatırdık :wub:

MXgZDk.jpg

md7DRP.jpg

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Eve gelince park yerine bakıp Napıyon len fırlama diye seslendim hiç yüz vermedi..... :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...