İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Onur Oflaz

Arka zemin aydınlatma çalışmasını Serkan abimin desteği ile hallettik. Kendisine yardımları ve anahtarlık için çok teşekkür ederim tekrardan :)

Abi güle güle kullan benim de düşündüğüm bi uygulama :) O soket orada hazır mıydı? 

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi güle güle kullan benim de düşündüğüm bi uygulama :) O soket orada hazır mıydı?

Sağol kardeşim. Orda hali hazırda hiç birşey yoktu. Tamamen baştan yapıldı herşey. Kolçak kesildi ışıklar yerleştirildi ve ön ayak aydınlatmadan hat çekildi :)
Yorum bağlantısı
Misafir

Arka zemin aydınlatma çalışmasını Serkan abimin desteği ile hallettik. Kendisine yardımları ve anahtarlık için çok teşekkür ederim tekrardan :)

Titiz olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum Eren. Araca binenlerin zemine uyguladığı basma kuvvetinin azalması, basıncın eşit dağılımı ve zeminin daha az zarar görmesi adına balonlu naylon koymak!  :shok: Ben binersem kesin pıtırtıdan rahatsız oluruz..  ;)  :D

Elinize sağlık..  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ankaradan arayıp duruyorlar satılıkmı diye....Hadi onuda geçtim yolda durdurup soranımı dersiniz. gaz alırken yanıma gelip satarmısın diyenlermi. kırmızı ışıkta cam açtırıp satılık mı diyeni bile var ulen ne taunusmuş beee.....Kanıma giriyorlar bi gün yapıştırıp geçecem.... :D

Yapıştır hacı, yol ver gitsin boşver ;)  Daha iyilerine layıksın....

( Bu benim edealim di diyecekesin ama yeter yaptıkların bence fazla zorlama olur mu ? )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
(düzenlendi)

Havayı güzel bulduk, değerlendirelim dedim ve hafif bir zımparadan sonra plastik astar ve boya. Sensör boyası da ok [emoji106]

a724f5447113182770edfabb25348380.jpg

73cda39d51c0e9bca90aec4a9eebd181.jpg

Ardından FCTR sticker'ımızıda yapıştırdım...

5ce478afb7da5f2d49901da1f9bca267.jpg

tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Titiz olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum Eren. Araca binenlerin zemine uyguladığı basma kuvvetinin azalması, basıncın eşit dağılımı ve zeminin daha az zarar görmesi adına balonlu naylon koymak! :shok: Ben binersem kesin pıtırtıdan rahatsız oluruz.. ;):D

Elinize sağlık.. :good1:

Sağol abi :) işe giderken arabada 5 kişi oluyoruz arkadaşlara da dikkat edin çamurla binmeyin demek olmaz diye kendi çözümümü kendim yaptım :D arabaya binenler o pıtırcıkları görünce ister istemez dikkat etmeye başladılar. :)
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yazmaya fırsatım olmadı ama geçen hafta sağ motor kulağını değiştirdik. 3000 devirden sonra motordan zıngırdama sesi geliyordu.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

İzmir'in bütün yağmurunu çamurunu üstünde topladık arabanın bugün :)

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Titiz olduğunu biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum Eren. Araca binenlerin zemine uyguladığı basma kuvvetinin azalması, basıncın eşit dağılımı ve zeminin daha az zarar görmesi adına balonlu naylon koymak!  :shok: Ben binersem kesin pıtırtıdan rahatsız oluruz..  ;)  :D

Elinize sağlık..  :good1:

:D kaydırmıyor mu paspası o alttaki naylon. Geçen en son arabayı yıkattığım yerde kağıdı hem paspasın altın hem de üstüne koydular aynı sizin naylonlar gibi. Eşimi almaya giderken arkadaşları falan doluştular baya arabaya en son evde inerken baktım arka paspas yerinde yok. kısa bir şaşkınlık sonrası farkettim ki arkaya doluşunca kızlar ön koltuğun altına kaymış paspas. Aynı ekip daha önce de doluşmuştu ama paspas yerindeydi :) sonra ön yan koltukta da eşim inip binerken yamulmaya başladı paspas altındaki kağıdı aldım artık kaymıyor. :) o yüzden merak ettim kayıp kaymadığını. 

Yorum bağlantısı
Misafir

:D kaydırmıyor mu paspası o alttaki naylon. Geçen en son arabayı yıkattığım yerde kağıdı hem paspasın altın hem de üstüne koydular aynı sizin naylonlar gibi. Eşimi almaya giderken arkadaşları falan doluştular baya arabaya en son evde inerken baktım arka paspas yerinde yok. kısa bir şaşkınlık sonrası farkettim ki arkaya doluşunca kızlar ön koltuğun altına kaymış paspas. Aynı ekip daha önce de doluşmuştu ama paspas yerindeydi :) sonra ön yan koltukta da eşim inip binerken yamulmaya başladı paspas altındaki kağıdı aldım artık kaymıyor. :) o yüzden merak ettim kayıp kaymadığını. 

Balonlu naylon, yapısı gereği kaydırmayabilir. Ama emin değilim. Eren e sormak lazım.. Bende de çift kat kauçuk paspas var. Üsttekiler bende de bazen kayboluyor.. :ninja:

Yorum bağlantısı
Misafir

Paspaslar kaymıyor ama o naylonlar araçtan inerken ister istemez azıcık ileri gidiyor. arada onu düzeltiyorum. :) birazda büyük tutarsanız naylonları, koltuk altına kaçmıyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Sağ ve sola dönüşlerde meydana gelen su çalkalanma sesinin nedenin bulmak için ustaya bıraktım.Tahliye hortumlarından şüpheleniyorduk ancak tertemiz çıktılar.Araştırmaya devam

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yazmaya fırsatım olmadı ama geçen hafta sağ motor kulağını değiştirdik. 3000 devirden sonra motordan zıngırdama sesi geliyordu.

Ali Hocam,araç daha 4 yaşında nasıl motor kulağı değişti anlamadım.Megan 2 yi bile 2005 model olmasına rağmen ilk defa ben değiştirtmiştim..

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ali Hocam,araç daha 4 yaşında nasıl motor kulağı değişti anlamadım.Megan 2 yi bile 2005 model olmasına rağmen ilk defa ben değiştirtmiştim..

Uğur Hocam, ben de şaşırdım önce ama ustama güvendiğim için itiraz etmedim. değişince sorun düzeldl. sol taraf kuru, sağ taraf yağlı imiş. Yağı kuruduğu için çatlamış diye söylendi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yine depoyu fulledim ve geri görüş kamerasını değiştirdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT

Trend focusa hız sabitleme takma sevdasına vurulduğum için ve herkes gibi direksiyon simidi değiştirmek yerine sadece tuşları ekleme yolunu seçtiğim için 2. kez sanayi sanayi dolaştım 3 ayrı sanayiyi gezdim artı yetkili servis anladım ki bu şehirde usta yok :(

Yorum bağlantısı
Misafir

Kapı tutamaklarımın kaplaması dökülüp soyulmaya başlamıştı. Ankara'da bugün bunu hallettik :)

a2b0b55c49e5c6bbc19a369434843352.jpg

201e7478740869e0c2d205aeb1508385.jpg

87aee8ba55a0ac94e79f34bfb2112643.jpg

f939bc119961dab317464814a1dc9b44.jpg

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Kapı tutamaklarımın kaplaması dökülüp soyulmaya başlamıştı. Ankara'da bugün bunu hallettik :)

[emoji122] [emoji122] On numara olmuş Abi:) Güle güle soyulmasını sağla[emoji12] [emoji12] [emoji12]

Yorum bağlantısı
Misafir

[emoji122] [emoji122] On numara olmuş Abi:) Güle güle soyulmasını sağla[emoji12] [emoji12] [emoji12]

Bunlar 5 kat kalın soyulmaz artık :) sağolasın ayrıca kardeşim :)
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...