Köksal Yılmaz 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 O bana bişey yaptı.. FB plakaya ekstra vergi yok mu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Satarım.. Vergisi de ödenmiş plaka, taliplisi çok olur Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Talibim Sadece plaka 250.000 Tl. Araçla birlikte 280.000 Tl.. Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Sadece plaka 250.000 Tl. Araçla birlikte 280.000 Tl.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Farklı bir iş Yaptım. Aracı YIKATTIM. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Maraş semalarında yağmur başlar akşam. [emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Farklı bir iş Yaptım. Aracı YIKATTIM. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Maraş semalarında yağmur başlar akşam. [emoji23][emoji23] Ne renkmiş? Korkma, korkma.. Gel, forum indirimimiz var. Yanında bide köfte ısmarlarım sana. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Mersin Ford Ergin yetkili serviste 120.000 km bakımını yaptırdım, ardından yıkayıp tertemiz teslim ettiler 15.000 km kafamız rahat şükür.... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Uzun süre sonra direksiyona geçtim 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Gün boyunca oto elektrikçideydim. On gün önce şarj lambası yandığı için bulunduğum yerde alternatörü söktürmüştüm. İşlem sonrası iç aydınlatma lambalarında dalgalanma oldu. Tatil moduna da girince soluğu Antakya'daki elektrikçime gittim. Geçen hafta söken ustacıklar alternatörün ana cereyan bağlantısını gevşek bırakmışlar. ustam bunu görünce tamam arızayı buldum deyip gevşek vidayı sıktı ve alternatörü taktı. Heyhaat. yine dalgalanma vardı. Yeniden söküldü. Akım doğrultucu (konjektör deddikleri) nin arızalanmış olabileceği ihtimali akla geldi. Usta çıkmaları arasından bir tane buldu. Baktık, orijinal konjektörün aynısı. o takılıp alternatör tekrar arabaya monte edildi. Arabayı çalıştırdık. Sonuç olumlu. ve eve geldim. Ustam çok gayretli, çok titiz ve dürüst. Ancak bir konuda eksik iş yapıyordu:alternatörü toparladıktan sonra takmadan tezgah üzerinde deneyebileceği bir düzenek kurmamıştı. Neden diye sordum. Olmaz hocam dedi. Oysa olabilirdi. Alternatörü tezgah üzerine kuracağı bir düzenekle çalıştırıp üretilen akımı ölçebilirdi.(Teknik detayını bilmiyorum ama benim mantığıma yatıyor.) Eğer gerçekten de olmaz ise işin uzmanı olduğunu düşündüğüm ihtiyarlar açıklarsa sevinirim. Adını söylemeyeceğim, siz tahmin edin:) Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Gün boyunca oto elektrikçideydim. On gün önce şarj lambası yandığı için bulunduğum yerde alternatörü söktürmüştüm. İşlem sonrası iç aydınlatma lambalarında dalgalanma oldu. Tatil moduna da girince soluğu Antakya'daki elektrikçime gittim. Geçen hafta söken ustacıklar alternatörün ana cereyan bağlantısını gevşek bırakmışlar. ustam bunu görünce tamam arızayı buldum deyip gevşek vidayı sıktı ve alternatörü taktı. Heyhaat. yine dalgalanma vardı. Yeniden söküldü. Akım doğrultucu (konjektör deddikleri) nin arızalanmış olabileceği ihtimali akla geldi. Usta çıkmaları arasından bir tane buldu. Baktık, orijinal konjektörün aynısı. o takılıp alternatör tekrar arabaya monte edildi. Arabayı çalıştırdık. Sonuç olumlu. ve eve geldim. Ustam çok gayretli, çok titiz ve dürüst. Ancak bir konuda eksik iş yapıyordu:alternatörü toparladıktan sonra takmadan tezgah üzerinde deneyebileceği bir düzenek kurmamıştı. Neden diye sordum. Olmaz hocam dedi. Oysa olabilirdi. Alternatörü tezgah üzerine kuracağı bir düzenekle çalıştırıp üretilen akımı ölçebilirdi.(Teknik detayını bilmiyorum ama benim mantığıma yatıyor.) Eğer gerçekten de olmaz ise işin uzmanı olduğunu düşündüğüm ihtiyarlar açıklarsa sevinirim. Adını söylemeyeceğim, siz tahmin edin:) Geçmiş olsun abi, güle güle kullan.... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Geçti gitti bile:) Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Ön ve arka fren balatalarını değiştirdim.66.500 km bana eşlik eden orjinal balatalarıma şükranlarımı sunuyorum. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Ocak 2015 Yazar Paylaş 24 Ocak 2015 Şaft balanscı arıyorum hala bulamadım.... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Gönder abim yaptirayim emrin olur bikere işe yarayayim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 Arka zemin aydınlatma çalışmasını Serkan abimin desteği ile hallettik. Kendisine yardımları ve anahtarlık için çok teşekkür ederim tekrardan Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 (düzenlendi) Yıkadık pakladık farlara koruyucu sürdük bagajı yerleştirdik cilardan temizlik malzemelerinden yer kalmadı araç içi kameramızı taktık biraz salaş oldu ama napak garantiyi bozmadan halettik .Gören delisin diyor her arabaya cila yıkma koruma yapılmazki diyor 3 saat bir zevk anlamıryorlar işte hihihhi bunun bir bağımlılık olduğunu bu arada normal paspasların halı olması nedeniyle aşırı kirlenme olduğu için havuzlu paspaslar ekledik iyide oldu 25 Ocak 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 Bugun memleketten geldi araba leş gibi olmuş yıkattım Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 25 Ocak 2015 Yazar Paylaş 25 Ocak 2015 az kalsın satıyordum..... :shok: Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 az kalsın satıyordum..... :shok: Gaza gelme abi daha reklarasyon devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 25 Ocak 2015 Paylaş 25 Ocak 2015 az kalsın satıyordum..... :shok: Vereydin gideydi Şahin Baba 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 25 Ocak 2015 Yazar Paylaş 25 Ocak 2015 Ankaradan arayıp duruyorlar satılıkmı diye....Hadi onuda geçtim yolda durdurup soranımı dersiniz. gaz alırken yanıma gelip satarmısın diyenlermi. kırmızı ışıkta cam açtırıp satılık mı diyeni bile var ulen ne taunusmuş beee.....Kanıma giriyorlar bi gün yapıştırıp geçecem.... 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts