İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Hüseyin Uzun

Teyp çalışmıyordu söktüm arkasını temizledikten sonra tekrar taktım çalıştı [emoji28] noldu bende anlamadım [emoji23]ca6e8a42ae04ebe998d65b6d46cdeb4d.jpg3274b17f27409639189388ae5adeec41.jpg70b36d5e9ce41d6f9d44d38d0c224a6a.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Teyp çalışmıyordu söktüm arkasını temizledikten sonra tekrar taktım çalıştı [emoji28] noldu bende anlamadım [emoji

Soketi gevşemiştir belkide :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Soketi gevşemiştir belkide :)

soketi gevşicek gibi değil kilitlemeli ama belli de olmaz hava tuttum sokete sorun çözüldü. Tozdan sebep yaptı anladığım kadarıyla [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit
(düzenlendi)

Yeni ledleri alıp taktım yine güzel oldu :p

89M6Er.jpg

tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Jantları değiştirmişim :D

Kaça aldiniz jantlari? Birde modeli nasil aceba?

Yorum bağlantısı
Rahmi topal

Geçen gün boş konsol atmıştım onun yerini doldurduk bugün. :)

Navix Ford uyumlu double din teyp aldım

Hız olacak çok akıcı, ses kalitesi eski 6000cd den daha iyi diyebilirim. Navigasyon olarak igo var tabiki çok iyi, tv hepsinde olduğu gibi çekmiyor malum karasal, radyo çekim kalitesi yüksek hep söylenen olumsuzlukların hiç birini cihazda görmedim. Tuş ışıkları kırmızı maalesef ama olsun submarine de kirmiziydi uyum sağladı diğer yesiller ile :) ileride belki hepsini kırmızı yapma şansım olur

Fiat nedir nerden aldınız direksiyondaki kumanda çalışıyormu montajina ne kadar verdiniz birde ben mondeo ya takacagim direkt takma şansımız varmı dış çerçeve gibi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Fiat nedir nerden aldınız direksiyondaki kumanda çalışıyormu montajina ne kadar verdiniz birde ben mondeo ya takacagim direkt takma şansımız varmı dış çerçeve gibi

Ben internetten buldum çıkma olarak. Ancak cihaz sıfır gibiydi. Montaj da aldığım yer yaptı. Direksiyon kumandası çalışıyor ancak montaj esnasında o gün halledemediler soketteki problemden dolayı. Tekrar gideceğim onun için. Mondeo için fikrim yok kare tipteyse olur bu şekilde aynisindan. 550 tl ye anlaştım ben. Cihaz montaj kamera ve tv anteni dahil
Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu

Bu soğuk da bu saatte indim el frenini indirmeye yapışır korkusuyla

Yorum bağlantısı
Rahmi topal

Ben internetten buldum çıkma olarak. Ancak cihaz sıfır gibiydi. Montaj da aldığım yer yaptı. Direksiyon kumandası çalışıyor ancak montaj esnasında o gün halledemediler soketteki problemden dolayı. Tekrar gideceğim onun için. Mondeo için fikrim yok kare tipteyse olur bu şekilde aynisindan. 550 tl ye anlaştım ben. Cihaz montaj kamera ve tv anteni dahil

Yorum icin tesekkur model numarasi nedir acaba tam olarak
Yorum bağlantısı
Misafir

Navix Ford diye geçiyor tam hatırlamıyorum google da arama yaparsanız cikar. Zaten bir oval bir de bu kare tipte var
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Kaça aldiniz jantlari? Birde modeli nasil aceba?

yok hocam yanlış anlaşılma olmuş :D jant falan almadım. arabayı parkedip indiğimde ghia jantlarım yerine böyle bir kar kütlesi görünce şaşkınlığımı dile getirdim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Navix Ford diye geçiyor tam hatırlamıyorum google da arama yaparsanız cikar. Zaten bir oval bir de bu kare tipte var

6000CD yuvasına olur sadece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

mondeoya olmaz, mondeonun teybi  alta doğru daralıyor.

:good1:  :bravo:

Hüseyin, gündüz ledi yolda, Talip modülü yapmış oda yolda. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

mondeoya olmaz, mondeonun teybi  alta doğru daralıyor.

:good1:  :bravo:

Hüseyin, gündüz ledi yolda, Talip modülü yapmış oda yolda. :)

Fırtına dinsin bakarız abi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

valla üstü komple kardı. temizlemeye üşendim. hüzünlü bir bakışla başka araca binip işe geldim. :(  :(

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

yok hocam yanlış anlaşılma olmuş :D jant falan almadım. arabayı parkedip indiğimde ghia jantlarım yerine böyle bir kar kütlesi görünce şaşkınlığımı dile getirdim :D

Bende sonradan anladim ama yorum yapmistim bir kere :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rahmi topal

6000CD yuvasına olur sadece.

Bende orjinal teyip var olur herhalde 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bende orjinal teyip var olur herhalde 

Teybin 6000CD model olması gerekir.

Yorum bağlantısı
Rahmi topal
(düzenlendi)

Teybin 6000CD model olması gerekir.

Evet 6000 cd 

tarihinde Rahmi topal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...