Uğur Kamil 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Ford'un bizden esirgeyip yurt dışına gönderdiklerine taktığı amerikan park montajını yaptım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/216063-bu-da-benim-connect/?p=2554305 8 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 (düzenlendi) Aklandık ,paklandık ve yemini tamamladık 15 Aralık 2014 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Aklandık ,paklandık ve yemini tamamladık maşallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Bugün bir baktım 2. gün önce full yaptığım depo boşalmış yine doldurup yağını değişmeye gideceğim, esp koyalımda rahatlasın motor 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Arabamda takılı olan ama çalışmayan park sensörünü iş yerinde tamir ettim ve mondeonun ön tamponuna takmak için hazır hale getirdim. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Arabamda takılı olan ama çalışmayan park sensörünü iş yerinde tamir ettim ve mondeonun ön tamponuna takmak için hazır hale getirdim. Güle güle kullan abi Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Arabamda takılı olan ama çalışmayan park sensörünü iş yerinde tamir ettim ve mondeonun ön tamponuna takmak için hazır hale getirdim. abi bende de sorunlu bi park sensoru var. durduk yere otuyor. acaba sorunu nedir halledilebilir mi? kisacasi karisik bi sistem mi hu park sensoru? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 abi bende de sorunlu bi park sensoru var. durduk yere otuyor. acaba sorunu nedir halledilebilir mi? kisacasi karisik bi sistem mi hu park sensoru? Onur büyük ihtimalle sensörlerin bir tanesinde kısa devre var, tek tek kontrol ederek kabloda yaralı bir yer olup olmadığını kontrol et, oradan içeriye su giriyor ve kablonun içerisinde ilerleyerek sorun yaratabiliyor, bende de sorun böyleydi ve hatta kartta direnç patlatmıştı değiştirince ve kablo kacaklarını kesip yeniden bantlayınca düzeldi, sende de aynıdır diye umuyorum.... Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Onur büyük ihtimalle sensörlerin bir tanesinde kısa devre var, tek tek kontrol ederek kabloda yaralı bir yer olup olmadığını kontrol et, oradan içeriye su giriyor ve kablonun içerisinde ilerleyerek sorun yaratabiliyor, bende de sorun böyleydi ve hatta kartta direnç patlatmıştı değiştirince ve kablo kacaklarını kesip yeniden bantlayınca düzeldi, sende de aynıdır diye umuyorum.... bendeki sorun ara sira oluyor. surekli olmadigi icin bulmak zor artik oldugu zaman hemen kontrol edicem. sanirim dedigin gibi islaninca yapiyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Yasin_On 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 bu nedir ne işe yarar anlamadım Go pro için adaptör olabilir tavan lambasının ordan elektrik almış bir de on/off anahtarı koymuş. Çok da güzel olmuş Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Go pro için adaptör olabilir tavan lambasının ordan elektrik almış bir de on/off anahtarı koymuş. Çok da güzel olmuş Go pro nedirki onuda anlamadım 1 Yorum bağlantısı
Yasin_On 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Go pro nedirki onuda anlamadım Aksiyon kamerası olarak geçiyor. Şu abinin kafasındaki zımbırtı işte Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 şimdi anladım bir nevi araç içi kamera 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Aksiyon kamerası olarak geçiyor. Şu abinin kafasındaki zımbırtı işte [emoji14] şimdi anladım bir nevi araç içi kamera Muhabbet çok iyi Süpersiniz... Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Cam Rüzgarlığı takıldı, parklara turuncu led, plakalık ve iç aydınlatmalara beyaz led takıldı. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Kar patilerimizi giydik. Havalar ısındı.. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 16 Aralık 2014 Paylaş 16 Aralık 2014 Triger değişti Devir daimi değiştirmedin mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts