Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 (düzenlendi) Ali baba kişisel bakım istasyonunda periyodik bakım yapıldı, yağı suyu değişti, parlatıldı, uzun yola çıkışa hazır halde şuan dinlenme modunda bekliyor araç, kış lastiğide takmadım, buralarda gerek yokta Not: bagaja 2. aydınlatma lambasını ekledim, smd 5050 4 lü led modül taktım, karanlık bölge kalmadı 4 Aralık 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Ben yapamasam da bugün sağolsun Aykut kardeşim YC'nin komple wrc ekini taktırdı Hakan ustada. Sonrasında far ayarını yaptırdı. 4 Yorum bağlantısı
Recep Güney 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Kapi ve bagaj fitillerine 6mm seffaf hortum gecirdim. Bide kapi kenarlarina koruyucu plastik kaplamalar gecirdim. En kisa zamanda fotolarini paylasacagim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Arka tamponu söktüm,,,,, Zor olmuştur, zira bagajın içinde kanalda vidaları var, bende söküp kazıyıp epoksi boya ile boyamıştım, 10 senede sıfır pas oldu Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Kapılar için altlara ve yanlara kapı koruma şeridi taktım kaldırıma vs sürtünme olmasin olursa da korusun diye 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Kapılar için altlara ve yanlara kapı koruma şeridi taktım kaldırıma vs sürtünme olmasin olursa da korusun diye Fatih nereden aldın? kaç metre gidiyor? güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 http://www.hepsiburada.com/liste/transformacion-siyah-kapi-koruma-serit-16a042/productDetails.aspx?productId=otm16a042&categoryId=20024947 Teşekkür ederim Abi. link bu. her bi paket 3 metre. 1 paket ön kapı ve arka kapının alt yarısına kadar yetiyor. 2 paket adlım önlerden başladım. Kalanları da arka kapılara üstten başladım ama dediğim gibi arka kapının altında ortada bitti. bana göre yeterli geldi görüntü olarak da resimlerden sende dikkatlice bakarsan arka kapılardaki yarımlık hiç belli olmuyor. Ama sağlam olsun yarım kalmasın dersen her bir kapıya bir paket gerekir. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 (düzenlendi) tamam teşekkür ettim abim. ben sadece kapı altına takacağım, 3 metre yeter galiba. 5 Aralık 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Arka disk ve balata V kayışı ve bilyalar Motor yağı ve filtreler 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 kışlıkları taktım nihayet Ne tesadüf Gülmeyiniz efenim. ciddiyet bizim ilkemiz Ellerine sağlık abi,valla iyi fikir olmuş.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Harika bir çamur parkur buldum 40 cm i balçık inişli çıkışlı en offroad ı ndan, Bi arabaya Baktım Bir Parkura.Çamur çirkef Balçık:) Kıyamadımyala Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Harika bir çamur parkur buldum 40 cm i balçık inişli çıkışlı en offroad ı ndan, Bi arabaya Baktım Bir Parkura.Çamur çirkef Balçık:) Kıyamadımyala Korktum demiyor da [emoji23][emoji23]Ilk önce benim gibi offroad videosu izle. Ön bilgi olsun. Teorik bilgin olsun. Sonra uygulamaya geç [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 (düzenlendi) Korktum demiyor da [emoji23][emoji23] Ilk önce benim gibi offroad videosu izle. Ön bilgi olsun. Teorik bilgin olsun. Sonra uygulamaya geç [emoji23][emoji Çamur Sevmiiim. Kar Yağsın Ozaman Temiz Temiz:) (Senide Göreceyik.) 5 Aralık 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Çamur Sevmiiim. Kar Yağsın Ozaman Temiz Temiz:) (Senide Göreceyik.) Aracın Hakkını ver beyim öyle olmaz Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Sami Demirpaz kardeşimden aldığım Silikon kumanda kılıflarını taktım. 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Dün yağ - yağ filtresi ve hava filtresi değişti yine.Toplam 120 lira verdim mobil 3000 ile Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Bugün Çoktandır aradığım sinyal canlarını taktım bir güzelde iç dış yikaninca gözüme. Çok hoş gözüktü sarı gittim aman [emoji102] değmesin maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Gösterge panelindeki sinyal ışıkları yanmıyordu ampul geçmiş diye düşündüm.Affetmeem. Söktüm[emoji1] Ampul değilmiş resimdeki lehimi bira temizledim.yanmaya başladı.Sağ Tamam. Soldaki ne eklım ermedi.Hattı takip edip bakmak lazım geniş zamanda topladım taktım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 (düzenlendi) Birde multimedya ya çerçeve buldum zor bela ona da bir ayar verdim. Bakim belki lazım olur [emoji41]Bak bak begenmisin zaten arabamı tipine tükürüyon ha bire.Sen Arabayı al görüşecegiz ozaman[emoji1] 7 Aralık 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Hala tükürürüm [emoji23][emoji23] o kırmızı düyme nin fonksiyonu göstereyim gel de Sonrada pöçük ısmarlarım:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts