İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ersin Özkaya
(düzenlendi)

Güzel güneşli bir havayı görünce önce yıkattırdım. daha sonra Mersin Ford yetkili servisi Ergin a.ş.'den temin ettiğim kapı gıcırtılılarını gideren ve plastik aksamı koruyan Tunap 104 spreyi tüm kapı contalarına ve lüzum gördüğüm plastik aksamlara sıktım.

Bu urun cam gicirti seslerine felan etki etti mi? Birde uygulaması nasil özellikle cam sesleri için?

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugün de arka ayak aydınlatması yaparak biraz daha ışıklandırdım arabamın içini. ...

102c77798499280d18fafe9812575776.jpg219272da27378171b24a0793e7be72b5.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

F30'dan bahsediyorsak, gerçekten güzel araç.. Kırmızı ve Sportline 3.20d hayalim :) tekno paket ve sunroof olmalı, 10 sene biner insan sıkılmadan..

Bende luxury kirmizi hastasiyim. Ici de bej olacak. Hayalimi suslemeye devam ediyor. :)

gençler hemen kırmızı istiyor tabi. kırmızının da çok güzel bir tonu var f3'larda hakikaten. estoril mavi bir m diyen yok ama?

umarım gerçekleşir hayalleriniz beyler.

Yorum bağlantısı

vites konumu ampulüm geçmişti bir hafta kurcalamadan sonra ancak buldum yerini, çalışma alanı çok dar ve çok şey sökmek istemedim,bari ampulü değişmişken led ampul takayım dedim yuvaya oturturken ampul yerinden çıktı ve vites kutusunun içinde bir yerlere düştü:) mecbur o vites çerçevesi komple sökülecekti, biryeri kırmadan dağıtmadan söktüm.ampulü buldum değiştim taktım,çerçeveyi vites konum kapağını sağsalim yerine oturtup topladım,onnumero oldu.

3a7914c7873d207302b6343897093a6b.jpgc998651ed586822a0b5ae3a7f41fd37f.jpg
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Pekbi süper çekerin eski sahibi jantla birlikte lastikleri bagajda unutmuş, naapalım, işe yarasın dedik

Ayrıca lastik değişimi ciddiyet ister, teknolojinin tüm nimetlerini kullanıyoruz, çok hassas davranıyoruz tabiki :moil:

7uQflSHl.jpg

XbyBs6ll.jpg

RBGIkAEl.jpg

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Silikon kılıf aldım 2 tane biri mavi biri de siyah

Merhaba iyi günler bunlari nerden temin ettiniz?

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Pekbi süper çekerin eski sahibi jantla birlikte lastikleri bagajda unutmuş, naapalım, işe yarasın dedik

Ayrıca lastik değişimi ciddiyet ister, teknolojinin tüm nimetlerini kullanıyoruz, çok hassas davranıyoruz tabiki :moil:

7uQflSHl.jpg

XbyBs6ll.jpg

RBGIkAEl.jpg

La abi yeminle yıkıldım en son karede geberecektim gülmekten...İçtiğim sahlep genzime gitti burnumdan çıktı. Valla geberiyordum.... :sandalye: :sandalye:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

:kihkih:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Taktak
(düzenlendi)

Merhaba iyi günler bunlari nerden temin ettiniz?

Sahibinden.com dan aldım. Sakarya dan birisi çinden getirtmiş. Fazla olunca netten satıyordu. 3 renk vardı. Siyah mavi turuncu. ama link şu anda yok sanırsam ama benzerini buldum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-kuga-mavi-silikon-kilif-anahtar-kilifi-188563408/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-kuga-yesil-silikon-kilif-anahtar-kilifi-188564287/detay

tarihinde Fatih Taktak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
(düzenlendi)

Benim aldığım bu değil. Kablolu ve soketli idi. Herhalde ısıtmalı olan.

tarihinde Saygın Can Oğuz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Adana salih usta özel Fors Hastanesi nde 105 bin bakımını yaptirdik

29a669fc33822098fd85a87907578a0e.jpg

Ardından michelin primacy 3 lastiklerimizi aldık jantlar daki yamukluklar düzeltildi

6fd104dbe044a7cfb87534bf6ceacce2.jpg

Boş depoyuda shell den doldurduk dün çok masraflı bir gün oldu :)

091ee168aa49a7fb793cef38d48ae77b.jpg

Ford Hastanesi :)

Bunlarda hasta ford lar :))

59da728a8b009b65c9333d02eecac6a7.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Hepsiburada'nın hedaye gönderdiği araç kameramı linea'ya taktım. Hiç yoktan iyidir. Kabloyu da döşemeden sakladım. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...