Ersin Özkaya 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 (düzenlendi) Güzel güneşli bir havayı görünce önce yıkattırdım. daha sonra Mersin Ford yetkili servisi Ergin a.ş.'den temin ettiğim kapı gıcırtılılarını gideren ve plastik aksamı koruyan Tunap 104 spreyi tüm kapı contalarına ve lüzum gördüğüm plastik aksamlara sıktım. Bu urun cam gicirti seslerine felan etki etti mi? Birde uygulaması nasil özellikle cam sesleri için? 1 Aralık 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 Bugün de arka ayak aydınlatması yaparak biraz daha ışıklandırdım arabamın içini. ... 6 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 30 Kasım 2014 Paylaş 30 Kasım 2014 F30'dan bahsediyorsak, gerçekten güzel araç.. Kırmızı ve Sportline 3.20d hayalim tekno paket ve sunroof olmalı, 10 sene biner insan sıkılmadan.. Bende luxury kirmizi hastasiyim. Ici de bej olacak. Hayalimi suslemeye devam ediyor. gençler hemen kırmızı istiyor tabi. kırmızının da çok güzel bir tonu var f3'larda hakikaten. estoril mavi bir m diyen yok ama? umarım gerçekleşir hayalleriniz beyler. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 vites konumu ampulüm geçmişti bir hafta kurcalamadan sonra ancak buldum yerini, çalışma alanı çok dar ve çok şey sökmek istemedim,bari ampulü değişmişken led ampul takayım dedim yuvaya oturturken ampul yerinden çıktı ve vites kutusunun içinde bir yerlere düştü mecbur o vites çerçevesi komple sökülecekti, biryeri kırmadan dağıtmadan söktüm.ampulü buldum değiştim taktım,çerçeveyi vites konum kapağını sağsalim yerine oturtup topladım,onnumero oldu. Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Bitmiş zorunlu trafik sigortasını yaptım. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 cam silgilerini değiştirdim. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Tavan aydınlatma ya sivic yaptım Orj bulamadım Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Su an 105 bin bakimi yapılıyor adana salih usta ford ozel servisinde 2 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Silikon kılıf aldım 2 tane biri mavi biri de siyah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Pekbi süper çekerin eski sahibi jantla birlikte lastikleri bagajda unutmuş, naapalım, işe yarasın dedik Ayrıca lastik değişimi ciddiyet ister, teknolojinin tüm nimetlerini kullanıyoruz, çok hassas davranıyoruz tabiki 13 Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Silikon kılıf aldım 2 tane biri mavi biri de siyah Merhaba iyi günler bunlari nerden temin ettiniz? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Aralık 2014 Yazar Paylaş 2 Aralık 2014 Pekbi süper çekerin eski sahibi jantla birlikte lastikleri bagajda unutmuş, naapalım, işe yarasın dedik Ayrıca lastik değişimi ciddiyet ister, teknolojinin tüm nimetlerini kullanıyoruz, çok hassas davranıyoruz tabiki La abi yeminle yıkıldım en son karede geberecektim gülmekten...İçtiğim sahlep genzime gitti burnumdan çıktı. Valla geberiyordum.... :sandalye: 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Gülmeyiniz efenim. ciddiyet bizim ilkemiz 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Pekbi süper çekerin eski sahibi jantla birlikte lastikleri bagajda unutmuş, naapalım, işe yarasın dedik Ayrıca lastik değişimi ciddiyet ister, teknolojinin tüm nimetlerini kullanıyoruz, çok hassas davranıyoruz tabiki 2 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 (düzenlendi) Merhaba iyi günler bunlari nerden temin ettiniz? Sahibinden.com dan aldım. Sakarya dan birisi çinden getirtmiş. Fazla olunca netten satıyordu. 3 renk vardı. Siyah mavi turuncu. ama link şu anda yok sanırsam ama benzerini buldum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-kuga-mavi-silikon-kilif-anahtar-kilifi-188563408/detay http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-focus-kuga-yesil-silikon-kilif-anahtar-kilifi-188564287/detay 2 Aralık 2014 tarihinde Fatih Taktak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 220 tl ye,boş depoyu fulledim,bp den Hazır yağmur varken bide yıkadım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Bende yıkadım, üstünede Hydrax atıp parlattım, cam oldu Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 (düzenlendi) Abi püskürtmesi bu linkte ki ürün gibi mi http://www.ebay.com/itm/Car-Windshield-Wiper-Jet-Washer-Nozzle-Fan-Shaped-Water-Spray-for-ford-Focus2-3-/231333786132?hash=item35dc917214&vxp=mtr Isıtmalı olanı var mı? Benim aldığım bu değil. Kablolu ve soketli idi. Herhalde ısıtmalı olan. 2 Aralık 2014 tarihinde Saygın Can Oğuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 Adana salih usta özel Fors Hastanesi nde 105 bin bakımını yaptirdik Ardından michelin primacy 3 lastiklerimizi aldık jantlar daki yamukluklar düzeltildi Boş depoyuda shell den doldurduk dün çok masraflı bir gün oldu Ford Hastanesi Bunlarda hasta ford lar ) 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 (düzenlendi) Hepsiburada'nın hedaye gönderdiği araç kameramı linea'ya taktım. Hiç yoktan iyidir. Kabloyu da döşemeden sakladım. 4 Aralık 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts