İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

İbrahim Can

Ayna içi led sinyal ayrıntısı istiyoruz :)

Bende iki hafta olmasına rağmen direksiyon titremesine sebep olan lastiklere balans yaptırdım serviste tekrar.

Aracımın konusunda detaylı anlatımı var telden aldım linki inş olmuştur[emoji6]

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256888-forumun-yeni-fırtınası-34yc-4187/page-37#entry2527555

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Olmuş :) Bende öne bakan sinyal kısımlarına led yapmak istiyorum acaba fikir verirmi diye merak etmiştim sizin olay baskaymis :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Muayeneye girdik. Giderken sigorta poliçemi yanıma almamışım ama sorun olmuyormuş. Sorunsuz geçtik. 

poliçe evdemi duruyor?niyeki? :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bugün değil ama dün komple yıkandı araç.Altı üstü motor derken ne var ne yok yikattim komple :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Olmuş :) Bende öne bakan sinyal kısımlarına led yapmak istiyorum acaba fikir verirmi diye merak etmiştim sizin olay baskaymis :)

Oraya power led döşenmesi lazım sanırsam :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

poliçe evdemi duruyor?niyeki? :)

Aslında evde durmazdı. Hatta yenisi ile eskisi bile arabada olurdu ama bu sefer yapmışız bir hata. Hatta kendimden o kadar emindim ki giderken bakmadan gittim. Eksikliği farkedince hemen Emmi'yi aradım, o da içimi rahatlattı. 

Yorum bağlantısı

pazar günü sagolsun kardeşim gaz kesici nin filitresini degiştirdi, sökene kadar göbegi çatladı garibimin, malum hiç degişmemiş, vd 40 sıkıp bekledik civatalara, ondan sonra açılabildi, tek başıma yapamazmışım yani,  :) filitre; bırakın kiri resmen erimiş, ilk açan biz olduk yani, oh buda bitti, mis gibi oldu. :)

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Bugün aracımın yıllık rutin bakımını yaptırdım.

lzaLOQ.jpg

Araba ilk sahibinden beri (ki kendisi çok yakından tanıdığım arkadaşım olur) kilometreyi doldurmadığı için, bende de aynısı olduğu için yıllık süre bazında rutin bakımını yaptırdım :)

XYQyE3.jpg

Ford'da %25 indirim varmış bu iyi geldi. 

ozD2VX.jpg

Kışlık bakım seti de iyi geldi :) İçerikleri de oldukça iyi idi.

G18Emb.jpg

Geçen hafta da UG8'lerini taktırmıştım. Kışa hazırız bu da görünüşü, biraz kirli ama kusura bakmayın :)

vo1m6r.jpg

3RbNOp.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Forum aracılığıyla Alaattin abiden aldığım Trend x janlarıyla kar lastiklerini taktırdım. Yazlık lastiklerin takılı olduğu orjinal janlarıda bir güzel temizledim. Yılların kiri birikmiş üstünde. Son zamanlarda jantlar ve lastiklerle çok zaman geçiririr oldum :)

CU1ev3t.jpg

X5uGlXd.jpg

En sağdaki temizlenmiş hali.

09v4WC8.jpg

Yazlıklar kurutularak poşetlendi ve lastik mevzusu kapatıldı. Bu kadarı bi 2-3 sene yeter zaten bana :)

PS4AwBR.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bagaj aydınlatmasıni begenmemistim daha güçlüsü ile değiştirdim. Bugün Plaka lambalarini da ledledim. Birde motor temizliği yaptım. 
Ayrıca bugün ilk defa Ford Başer yetkili servise götürdüm. İlgi alaka harikaydı. Mekan daha da harikaydı. Yazılım güncellemesini ücretsiz yaptırdım ve geldim. 

5ea652efc07b9f7428ec9832e6238610.jpg

030e33da77ed0a2afd763ea9a59ba2a7.jpg

c073182470d71888ba5c82e380084205.jpg
36c52b5d70638609683367faa85b8193.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Forum aracılığıyla Alaattin abiden aldığım Trend x janlarıyla kar lastiklerini taktırdım. Yazlık lastiklerin takılı olduğu orjinal janlarıda bir güzel temizledim. Yılların kiri birikmiş üstünde. Son zamanlarda jantlar ve lastiklerle çok zaman geçiririr oldum :)

Yazlıklar kurutularak poşetlendi ve lastik mevzusu kapatıldı. Bu kadarı bi 2-3 sene yeter zaten bana :)

Kapaklı jant daha bir güzel durmus sanki.[emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Trend x jantlar çok güzel durmuş. Farklı araçlara da çok yakıştigini gördükçe iyi ki trend x jant almışım diyorum ve inanır mısınız 17" x paket jantlarimdan daha çok seviyorum trend x jantlarimi. ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüsnü şen

Malumunuz kış geldi ve aracı sabahın en soğuk saatlerinde kullandığım için 0w-30  4lt motor yağı aldım bizim oğlan için.

Gürültüsüz ve sarsıntısız bir kış diliyorum herkese.

Haftaya kış lastiğiyle beraber yağı değiştireceğim inşallah.

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

Bagaj aydınlatmasıni begenmemistim daha güçlüsü ile değiştirdim. Bugün Plaka lambalarini da ledledim. Birde motor temizliği yaptım.

Ayrıca bugün ilk defa Ford Başer yetkili servise götürdüm. İlgi alaka harikaydı. Mekan daha da harikaydı. Yazılım güncellemesini ücretsiz yaptırdım ve geldim.

...

Yazılım güncelleme dediginiz nedir benim aracın ihtiyacı varmıdır acaba?

Aracınız çok temiz maşallah. ..

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Trend x jantlar çok güzel durmuş. Farklı araçlara da çok yakıştigini gördükçe iyi ki trend x jant almışım diyorum ve inanır mısınız 17" x paket jantlarimdan daha çok seviyorum trend x jantlarimi. ..

Normal teneke janlara göre görünümü inanılmaz güzel abi, benim de tahmin ettiğimden daha çok yakıştı arabaya. Ancak orjinal alüminyum alaşımlı janlarla arasında bariz kalite farkı var gibi.

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Dün akşam şişli TP'den litresi 4,11 TL'den karnını doyurduk paşanın :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Normal teneke janlara göre görünümü inanılmaz güzel abi, benim de tahmin ettiğimden daha çok yakıştı arabaya. Ancak orjinal alüminyum alaşımlı janlarla arasında bariz kalite farkı var gibi.

Görsellik 10 numara , yakıt 17 " e göre abartisiz 1 lt kadar düştü üstelik kış lastiğiyle, ayrica 50 yanaktan 55 yanaga geçince(215-50-17 den 205-55-16 ya geçiş) sarsıntı azaldı konfor arttı. Araba kendine geldi, yemişim kalitesini. ..
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Yazılım güncelleme dediginiz nedir benim aracın ihtiyacı varmıdır acaba?

Aracınız çok temiz maşallah. ..

Teşekkürler. Bizim elektronik el freni için güncelleme vardı. Valla başka bir bilgim yok. :)

Bugün de makyaj ışıklarını ledledim. :)

89f87448c6d2554da120b92cd1537ba6.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı

bu gün sabah çankaya tarafında işim vardı, cinnah, çetin emeç i tırmandık devirli kullandım, sıkılmış çocuk tin tin trafik den, jest olsun diye benzinde gezdik. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

19,11,2014 

Triger setimiz değişti. 

Dayco marka:125 tl

İşçilik: 100 tl (usta tanıdık olunca böyle oluyormuş meğer)  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yeni Paspas aldım.Halısı çıtçıtlı olanlardan 80 tl.şaft mafsallarını yağladım, park sensörü için montaj etüdü yaptım.Çok zor olacak tamponun arkası hep demir.:)

Yorum bağlantısı

Yeni Paspas aldım.Halısı çıtçıtlı olanlardan 80 tl.şaft mafsallarını yağladım, park sensörü için montaj etüdü yaptım.Çok zor olacak tamponun arkası hep demir. :)

benim arabada var ya erol pilakalıkda takılı, öyle bir şey bulsan, tamponuda delmeye gerenk olmaz, dur foto bulabilirsem atayım, kapsama alanı aynı, tampona takılanlarla.

Yorum bağlantısı

benim arabada var ya erol pilakalıkda takılı, öyle bir şey bulsan, tamponuda delmeye gerenk olmaz, dur foto bulabilirsem atayım, kapsama alanı aynı, tampona takılanlarla.

Plakalık taaa nerde.Sağ tarafa bakmaya da bi adam tutam ancak[emoji1] 468f9dd0095369fa90e05eb85c817691.jpg
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...