İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Linea için gittim kavga ettim. Geçen hafta kislik lastiklere gecmistim. Evin önünde yatıyordu. Bugün okula giderken direksiyonun eğri olduğunu farkettim hız yapınca. Düz tutunca araba sağa kiriyordu hemde oldukça fazla. Okuldan çıkınca soluğu lastikcinin yanında aldim. Adam ısrarla sorunun kendinden kaynaklanmadığını ima etti. Lastiklere suç attı. Ben de aynı lastiği geçen kışta kullandigimi hiçbir sorun olmadığını söyledim. Yazlik lastikte de böyle bir sıkıntı yoktu. Baskılarim ve kavga çıkarmam sonucu lifte kaldirdi ve ayar yaptı. Hadi ben neyse ama 82 yaşında ki dedem de kullanıyor aracı.

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Linea için gittim kavga ettim. Geçen hafta kislik lastiklere gecmistim. Evin önünde yatıyordu. Bugün okula giderken direksiyonun eğri olduğunu farkettim hız yapınca. Düz tutunca araba sağa kiriyordu hemde oldukça fazla. Okuldan çıkınca soluğu lastikcinin yanında aldim. Adam ısrarla sorunun kendinden kaynaklanmadığını ima etti. Lastiklere suç attı. Ben de aynı lastiği geçen kışta kullandigimi hiçbir sorun olmadığını söyledim. Yazlik lastikte de böyle bir sıkıntı yoktu. Baskılarim ve kavga çıkarmam sonucu lifte kaldirdi ve ayar yaptı. Hadi ben neyse ama 82 yaşında ki dedem de kullanıyor aracı.

Gecmis olsun Mert. Allah korusun.

Yorum bağlantısı

Deri döşemedeki yırtıkları yıpranmaları yaptırdım.Çok güzel oldu00bef550712ab611b6d337c6c179b09a.jpg

4ed82f558207170928a7bacd7e45f643.jpg

e3f9ff2398571ffd1584f00a26a1b6b3.jpg

Bitmiş halini yarın çekeceğim.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yeni aldığımdan dolayı toz toprak içinde boğulmak üzere olan motoru temizleyip pastasını çektim, buarada beni yanlız bırakmayan Bülent kardesimle beraber güzel bir hafta sonu geçirdik, tabi onun arabasını da parlattık. ....

Yeni aldığımdan dolayı toz toprak içinde boğulmak üzere olan motoru temizleyip pastasını çektim, buarada beni yanlız bırakmayan Bülent kardesimle beraber güzel bir hafta sonu geçirdik, tabi onun arabasını da parlattık. ....

207edfcc7f7620c659fec6e8ebfd1793.jpga7a4e2ac6cbd332a956ae6d6be5e0cdb.jpg199748af3a93b0c2f2672e1fdfde22b7.jpg40e8009de457d835bfafe5227768a3ca.jpgec0cc1df997113c58d89c475d1ca483d.jpg
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı

Çok silmissin abi araba beyazlamış[emoji12]

Kazasız Belasız[emoji254]

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çok silmissin abi araba beyazlamış[emoji12]

Kazasız Belasız[emoji254]

Eski ve yeni hali gibi olmuş değil mi Erol :D  Teşekkürler.....

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Eski ve yeni hali gibi olmuş değil mi Erol :D Teşekkürler.....

Aynen abi.gündüz led leride bonus u [emoji4]

(Plakayı kess)

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Uykuları zehir ettin. Ledciye öyle bir şey denir mi? :yes:  (Bu arada bana bir tane daha aynı lastikten lazım.  :cray: )

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Uykuları zehir ettin. Ledciye öyle bir şey denir mi? :yes: (Bu arada bana bir tane daha aynı lastikten lazım. :cray: )

7760e0d8fa6cedc57d47be7f19daad21.jpg

Sökem gönderem abi.[emoji1]

Uykuları zehir ettin. Ledciye öyle bir şey denir mi? :yes: (Bu arada bana bir tane daha aynı lastikten lazım. :cray: )

Abi aklıma geldi.

Bende bir lastik daha var.Depoya bir bakayım .marka ebat hiç bilmiyorum.ama yeni lastik.haber ederim.

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Yağmur altında yıkadım [emoji4]

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Tavan,bagaj ve ayak aydinlatmalarini ledledim. Ayak aydınlatmanın yerini değiştirdim. 75cfe1e072ef2a26cd780180d1d88210.jpg

3954760a7d98e671d26daae3d6135caf.jpgce30acb575177c37fcf0f89e5645f9dc.jpg69c1a9fddc5c0359ec9aef4a9816c8ae.jpg12e140f050313c20ca8c836a5e743ada.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

984a1eb143f285731b1c53509d0d4162.jpg

Turuncu İzkar'dan kurtuldum siyah yaptim. Ford logosunda ve R'nin içinde biraz beyazlık var oda ıslak mendilin suyu :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bugün Ankara'dan Tan Oto elektrik başteknisyeni kıymetli usta Erkan abi gelmişti, Göksel abi kendisi ile görüşecekmiş sağolsun hepimizi bir araya topladı,bizler de dışarıda kasaplıktan elektrikçiliğe dönmüş ustalara emanet etmektense kendisine emanet ettik.

Talip Abi'den aldığım Amerikan Park modülünün montajını yaptım, kırmızı submarine aydınlatma yaptım(tavana)

Bu da videosu, nasıl olduysa kapıları kilitleyince de ev emniyeti parları durumu kendi kendine aktif oldu :D kapı kilitlemeye basınca otomatik olarak 30sn farlar açık kalıyor.

Submarine 'in fotoğrafını çekmeyi unuttum maalesef. 

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Servisin takmayi unuttuğu ön ızgaradan hava filtresine gelen boruyu taktım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Bugün Ankara'dan Tan Oto elektrik başteknisyeni kıymetli usta Erkan abi gelmişti, Göksel abi kendisi ile görüşecekmiş sağolsun hepimizi bir araya topladı,bizler de dışarıda kasaplıktan elektrikçiliğe dönmüş ustalara emanet etmektense kendisine emanet ettik.

Talip Abi'den aldığım Amerikan Park modülünün montajını yaptım, kırmızı submarine aydınlatma yaptım(tavana)

Bu da videosu, nasıl olduysa kapıları kilitleyince de ev emniyeti parları durumu kendi kendine aktif oldu :D kapı kilitlemeye basınca otomatik olarak 30sn farlar açık kalıyor.

Submarine 'in fotoğrafını çekmeyi unuttum maalesef.

Güzel olmuş abi :nazar:

Farlar mavi mi beyaz mi anlayamadim

Yorum bağlantısı

Güzel olmuş abi :nazar:

Farlar mavi mi beyaz mi anlayamadim

Teşekkür ederim kardeşim :)

Farlar 6000k tam beyaz videodan öyle çıkmış.

Yorum bağlantısı
Osman Ozturk
(düzenlendi)

Koltukları,panzotu,bagaj halsını sabunlu bezle sildim.Oldumu,olmadı.Oto kuaför yolu gözüktü.

tarihinde Osman ozturk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Muayeneye girdik. Giderken sigorta poliçemi yanıma almamışım ama sorun olmuyormuş. Sorunsuz geçtik. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Dün;

Kapı fitilleri içersine hırtum uygulaması

Ayak aydınlatmaları, tepe aydınlatmalar led yapıldı. Bagaja led aydınlatma yapıldı

Ayna içi led sinyaller yapıldı.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Dün;

Kapı fitilleri içersine hırtum uygulaması

Ayak aydınlatmaları, tepe aydınlatmalar led yapıldı. Bagaja led aydınlatma yapıldı

Ayna içi led sinyaller yapıldı.

Ayna içi led sinyal ayrıntısı istiyoruz :)

Bende iki hafta olmasına rağmen direksiyon titremesine sebep olan lastiklere balans yaptırdım serviste tekrar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...