Guest Mert Boran 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 (düzenlendi) Linea için gittim kavga ettim. Geçen hafta kislik lastiklere gecmistim. Evin önünde yatıyordu. Bugün okula giderken direksiyonun eğri olduğunu farkettim hız yapınca. Düz tutunca araba sağa kiriyordu hemde oldukça fazla. Okuldan çıkınca soluğu lastikcinin yanında aldim. Adam ısrarla sorunun kendinden kaynaklanmadığını ima etti. Lastiklere suç attı. Ben de aynı lastiği geçen kışta kullandigimi hiçbir sorun olmadığını söyledim. Yazlik lastikte de böyle bir sıkıntı yoktu. Baskılarim ve kavga çıkarmam sonucu lifte kaldirdi ve ayar yaptı. Hadi ben neyse ama 82 yaşında ki dedem de kullanıyor aracı. 15 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Linea için gittim kavga ettim. Geçen hafta kislik lastiklere gecmistim. Evin önünde yatıyordu. Bugün okula giderken direksiyonun eğri olduğunu farkettim hız yapınca. Düz tutunca araba sağa kiriyordu hemde oldukça fazla. Okuldan çıkınca soluğu lastikcinin yanında aldim. Adam ısrarla sorunun kendinden kaynaklanmadığını ima etti. Lastiklere suç attı. Ben de aynı lastiği geçen kışta kullandigimi hiçbir sorun olmadığını söyledim. Yazlik lastikte de böyle bir sıkıntı yoktu. Baskılarim ve kavga çıkarmam sonucu lifte kaldirdi ve ayar yaptı. Hadi ben neyse ama 82 yaşında ki dedem de kullanıyor aracı. Gecmis olsun Mert. Allah korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Deri döşemedeki yırtıkları yıpranmaları yaptırdım.Çok güzel oldu Bitmiş halini yarın çekeceğim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Yeni aldığımdan dolayı toz toprak içinde boğulmak üzere olan motoru temizleyip pastasını çektim, buarada beni yanlız bırakmayan Bülent kardesimle beraber güzel bir hafta sonu geçirdik, tabi onun arabasını da parlattık. .... Yeni aldığımdan dolayı toz toprak içinde boğulmak üzere olan motoru temizleyip pastasını çektim, buarada beni yanlız bırakmayan Bülent kardesimle beraber güzel bir hafta sonu geçirdik, tabi onun arabasını da parlattık. .... 5 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Yeni aldığımdan dolayı toz toprak içinde boğulmak üzere olan motoru temizleyip pastasını çektim, buarada beni yanlız bırakmayan Bülent kardesimle beraber güzel bir hafta sonu geçirdik, tabi onun arabasını da parlattık. .... Çok silmissin abi araba beyazlamış[emoji12] Kazasız Belasız[emoji254] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Çok silmissin abi araba beyazlamış[emoji12] Kazasız Belasız[emoji254] Eski ve yeni hali gibi olmuş değil mi Erol Teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 (düzenlendi) Eski ve yeni hali gibi olmuş değil mi Erol Teşekkürler.....Aynen abi.gündüz led leride bonus u [emoji4](Plakayı kess) 15 Kasım 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Aynen abi.gündüz led leride bonus u [emoji4] (Plakayı kess) Demeyeydin iyiydi. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Uykuları zehir ettin. Ledciye öyle bir şey denir mi? (Bu arada bana bir tane daha aynı lastikten lazım. ) Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 (düzenlendi) Uykuları zehir ettin. Ledciye öyle bir şey denir mi? (Bu arada bana bir tane daha aynı lastikten lazım. ) Sökem gönderem abi.[emoji1] Uykuları zehir ettin. Ledciye öyle bir şey denir mi? (Bu arada bana bir tane daha aynı lastikten lazım. )Abi aklıma geldi.Bende bir lastik daha var.Depoya bir bakayım .marka ebat hiç bilmiyorum.ama yeni lastik.haber ederim. 15 Kasım 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 (düzenlendi) Yağmur altında yıkadım [emoji4] 16 Kasım 2014 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 (düzenlendi) Tavan,bagaj ve ayak aydinlatmalarini ledledim. Ayak aydınlatmanın yerini değiştirdim. 16 Kasım 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Turuncu İzkar'dan kurtuldum siyah yaptim. Ford logosunda ve R'nin içinde biraz beyazlık var oda ıslak mendilin suyu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Yikadim kuruladim bir guzel de cilaladim:D Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 (düzenlendi) Bugün Ankara'dan Tan Oto elektrik başteknisyeni kıymetli usta Erkan abi gelmişti, Göksel abi kendisi ile görüşecekmiş sağolsun hepimizi bir araya topladı,bizler de dışarıda kasaplıktan elektrikçiliğe dönmüş ustalara emanet etmektense kendisine emanet ettik. Talip Abi'den aldığım Amerikan Park modülünün montajını yaptım, kırmızı submarine aydınlatma yaptım(tavana) Bu da videosu, nasıl olduysa kapıları kilitleyince de ev emniyeti parları durumu kendi kendine aktif oldu kapı kilitlemeye basınca otomatik olarak 30sn farlar açık kalıyor. Submarine 'in fotoğrafını çekmeyi unuttum maalesef. 16 Kasım 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Servisin takmayi unuttuğu ön ızgaradan hava filtresine gelen boruyu taktım... 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Bugün Ankara'dan Tan Oto elektrik başteknisyeni kıymetli usta Erkan abi gelmişti, Göksel abi kendisi ile görüşecekmiş sağolsun hepimizi bir araya topladı,bizler de dışarıda kasaplıktan elektrikçiliğe dönmüş ustalara emanet etmektense kendisine emanet ettik. Talip Abi'den aldığım Amerikan Park modülünün montajını yaptım, kırmızı submarine aydınlatma yaptım(tavana) Bu da videosu, nasıl olduysa kapıları kilitleyince de ev emniyeti parları durumu kendi kendine aktif oldu kapı kilitlemeye basınca otomatik olarak 30sn farlar açık kalıyor. Submarine 'in fotoğrafını çekmeyi unuttum maalesef. Güzel olmuş abi Farlar mavi mi beyaz mi anlayamadim Yorum bağlantısı
Misafir 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Güzel olmuş abi Farlar mavi mi beyaz mi anlayamadim Teşekkür ederim kardeşim Farlar 6000k tam beyaz videodan öyle çıkmış. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 (düzenlendi) Koltukları,panzotu,bagaj halsını sabunlu bezle sildim.Oldumu,olmadı.Oto kuaför yolu gözüktü. 16 Kasım 2014 tarihinde Osman ozturk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 Muayeneye girdik. Giderken sigorta poliçemi yanıma almamışım ama sorun olmuyormuş. Sorunsuz geçtik. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Dün; Kapı fitilleri içersine hırtum uygulaması Ayak aydınlatmaları, tepe aydınlatmalar led yapıldı. Bagaja led aydınlatma yapıldı Ayna içi led sinyaller yapıldı. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Dün; Kapı fitilleri içersine hırtum uygulaması Ayak aydınlatmaları, tepe aydınlatmalar led yapıldı. Bagaja led aydınlatma yapıldı Ayna içi led sinyaller yapıldı. Ayna içi led sinyal ayrıntısı istiyoruz Bende iki hafta olmasına rağmen direksiyon titremesine sebep olan lastiklere balans yaptırdım serviste tekrar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts