İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sedat Ünsal

shellden 12.5 Tl ye motor temizleyici aldım. ıslak bezle motora daldım :D  :D  :D  ayrıca silecek lastikleri rbw markasıyla tazelendi.

PEjA6b.jpg

gLQDVQ.jpg

9pj3qO.jpg

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Aliekspress'den aldığım usb aparatını taktım.

a178e1d8e7e27b1890c822ca73d7411b.jpg

Teyp orjinal sony mi yoksa değiştirdiniz mi? Orjinal sony ile uyumluysa bu alet bende alıyım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Teyp orjinal sony mi yoksa değiştirdiniz mi? Orjinal sony ile uyumluysa bu alet bende alıyım.

Orj. Sony teyp ile uyumlu değil. Müzik sistemi yapılırken deniyeceğiz aktifleşip etmeyeceğini olmadı duble alıcaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Servise gideceğim, bir önceki serviste yapılanlar bunlar, bu bakımda nelere baktirmaliyim? Km 115 binde.

a9e527a769203d7ec68406dbd1a379dc.jpg

Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

2 Ay oldu motoru sökeli sesine hasret kaldım günlük motorun bir yerini yapıyorum  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

2 Ay oldu motoru sökeli sesine hasret kaldım günlük motorun bir yerini yapıyorum  :biggrin:

Allah sesini sıkıntısız duymayı nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

Allah sesini sıkıntısız duymayı nasip etsin.

Amin selçuk bey 2 seferdir parca yanlış gönderiyorlar konuyu takıp edenlerede haksızlık oluyor bir türlü aracı toplamadı durumuna düştüm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Amin selçuk bey 2 seferdir parca yanlış gönderiyorlar konuyu takıp edenlerede haksızlık oluyor bir türlü aracı toplamadı durumuna düştüm

yok abi sıkıntı yok bence, geç olsun güç olmasın, yaptığın iş kolay değil, o yüzden yavaş gitmesi normal.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Novatek 96650 G1W kameram geldi. Taktım. Birazdan yayınlarım. Malesef bunda da ön cam resistans sorunu yaşadım. Bir de akşam çekimine bakmak lazım...

1nXm9j.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Novatek 96650 G1W kameram geldi. Taktım. Birazdan yayınlarım. Malesef bunda da ön cam resistans sorunu yaşadım. Bir de akşam çekimine bakmak lazım...

Aynı cihazdan aldım ve suan kullanıyorum çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Neler yapılmadıki..... korna takıldı, silecekler değişti, silecek motoru ve deposu yenilendi, dış kaporta üzerindeki küflü bölgeler taşlanıp macunlandı.... :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Aldığım mondinin kırık olan ön camı kaskodan yenisi ile değişti.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Aldığım mondinin kırık olan ön camı kaskodan yenisi ile değişti.

Dün aynı şeyi yapmışız abi :) babamın aracının camı da dün kaskodan değişti.

ca03028fdfcb66ebf8154be615ca11b3.jpg

1682a64213e5ff661763796f304a97d1.jpg

Yorum bağlantısı

Neler yapılmadıki..... korna takıldı, silecekler değişti, silecek motoru ve deposu yenilendi, dış kaporta üzerindeki küflü bölgeler taşlanıp macunlandı.... :good1:

Ön tampona da kırmızı şerit çekmişsin... ;)

Yorum bağlantısı

ön cam çatladı, alt kısım boydan boya yürüdü malesef, ama yapcek bir şey yok, sileceklerin hemen üstünde görüşe engel deyil, kesin nazarım degdi orjinaldi cam, üstünde şase nosu yazıyor. :(

ayna ısıtma dügmesinde temassızlık vardı yaptırdım.

Yorum bağlantısı

ön cam çatladı, alt kısım boydan boya yürüdü malesef, ama yapcek bir şey yok, sileceklerin hemen üstünde görüşe engel deyil, kesin nazarım degdi orjinaldi cam, üstünde şase nosu yazıyor. :(

ayna ısıtma dügmesinde temassızlık vardı yaptırdım.

Abi canım üzerinde değil, altındadır şase no yazan kısım.. 

Yorum bağlantısı

Abi canım üzerinde değil, altındadır şase no yazan kısım.. 

cık canim bilemedin cam da yazıyor, foto çekiyimmi sana. :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...