İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Canberk Eken

egzos ucunu ortada gören mahalledeki çocuklar içine kar basmasın sonra. dikkat et de :D:D:D

Haha araba evdeyken kapalı garajda, okuldayken de kampüs içinde. Küçük çocuklarla fazla karşılaşmıyor yani :D
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

ağır bakım değilse yetkili servislerde 199 tl ye yapıyorlardı.

Bir önceki ağır bakimdi şuan 115 binde.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Motora yağ çözücü uygulandı yıkandı.....Çürümüş koltuk kılıfları söküldü.....Birazdan tabanını süpürgeyle temizleyeceğim....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

motor kulagı degiscek bıtaktım aksam alcam.

kYPQom.jpg

ilgimc bir yapısı var vakum komtrllu imis. vakum ümitesimim arkasıma imce bir boru giriyor küçük bir valf e ordamda emme mamifolduma gidiyor. emteresam.

lifte kaldırımca bu metal parça öme dogru çıkıyor mormalde gözükmüyor buda hep ilgimç gelir bama demgeyle alakalı heralde.

ozM5bk.jpg

AYlV9p.jpg

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Aliexpressde tesadüfen karşıma çıkıp aldığım bedavadan biraz pahalı egzoz ucunu nasıl olur acaba diyerek taktım. Sonuç bence fena olmadı. Kesme biçme difüzör olmadan yapılabilcek en ekonomik ve ideal çözüm. 889168d5be19623080ae9316b7fb4cef.jpga251bc6b6994a4742e07ad687961b7f2.jpg

Abi merhaba bunu turkiye de bulabilirmiyim?? bende ucunu kestirmek istemiyorumda
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Abi merhaba bunu turkiye de bulabilirmiyim?? bende ucunu kestirmek istemiyorumda

Aliexpressde tesadüfen karşıma çıkıp aldığım için araştırmam olmadı. Ama rastlamadım sitelerde, belki aksesuarcılarda bulunabilir ama fiyatı nispeten daha fazla olabilir.
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Aliexpressde tesadüfen karşıma çıkıp aldığım için araştırmam olmadı. Ama rastlamadım sitelerde, belki aksesuarcılarda bulunabilir ama fiyatı nispeten daha fazla olabilir.

Him anladım Teşekkürler ben bi aksesuarcilari bi bakim.
Yorum bağlantısı
Enver Çatak
(düzenlendi)

Geri vites lambası yanmadığı için muayeneden geçemedi. İlk elektrik ustası sensörden arızalı, dedi. İkincisi iki saatte yakın bir uğraştan sonra şanzımanda geri vites şalteri bozuk, dedi. Parçacıdan 360 tl olduğunu öğrendik. Otomatik viteslerde pahalıymış. Kara kara düşünürken üçüncü elektrik ustası kablo değişimi yaparak sorunu 10 dakikada 20 TL'ye çözdü. Mutlu oldum. :)

tarihinde Enver Çatak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Arka silecegi degistirdim ve fiesta icin kislik paspas aldim orjinal 0f10b09c80b54c005815c73f3482ee82.jpg76ad686128c8e42041a23c371bd11609.jpg

Hayırlı olsun paspasi nerden ve ne kadara aldınız?
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Çayna dan siparişler geldi :)

Ozan ledlerin montajını yaptın mı? Videosunu merak ediyorum. Takipteyim..

Yorum bağlantısı

Ozan ledlerin montajını yaptın mı? Videosunu merak ediyorum. Takipteyim..

Abi montajını yaptım ama sonra geri soktum :) parlaklık ve led yanma şekli çok hoşuma gitti ancak hızlı yanıp sönüyor. Direnç lazım araya onu edinip tekrar bağlayacağım
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Sis farı çerçevelerini taktım sonunda :)

mkRj99Z.jpg

W7jLn5q.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bugun oto yildirimda periyodik bakımını yaptırdım c-maxin. Arka silecek lastiği ve sol sis farı ampulü dahil 210 tlye mal oldu. Km:175000. :)

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Hayırlı olsun paspasi nerden ve ne kadara aldınız?

Internetten krgo dahil paspaslari 50 tlye.arka silecek se 26 liraya aldim.
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek
(düzenlendi)

Petlas Snowmaster w601 kış lastiği aldım. 185/65/14 Tanesi 120 TL. sanırım 5 taksite böldük.

Sac jantları sprey boyayla boyadım. 

tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sabah sabah fotoğraf makinası ile fotoğraflarını çektim... :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Lpg deposunu doldurdum. Dıştan yıkadıktan, sonra evin önünde istirhata çekildi

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
(düzenlendi)

Güzelce yikandi, üstüne maf sensorunu de temizlendi, [emoji4]

tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Linea nin kisliklarini taktirip rot balans yaptırdım 40tlye. 20 tlye sileceklerini değiştirdim. Bugün ki masrafı akaryakıt dahil 160 lira. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...