İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Maddi olarak sıkıntıda olunca (İstanbul a taşınma ) en düşük fiyat veren yerden kasko yaptırdım, inşallah kullanmak nasip olmazda ucuz etin yavan haynisini yemeyin :(

Generali sigorta zorunlu trafik 180, prestij kasko 740 lira. 920 4 taksit.

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Maddi olarak sıkıntıda olunca (İstanbul a taşınma ) en düşük fiyat veren yerden kasko yaptırdım, inşallah kullanmak nasip olmazda ucuz etin yavan haynisini yemeyin :(

Generali sigorta zorunlu trafik 180, prestij kasko 740 lira. 920 4 taksit.

Hocam hep aynı herkes uygun bakıyor.
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Bugün beyaz balinaya mersin plakasını taktık. Ardından plakalık iptali ve plakayı karbonla kaplattım.876fdec9075ae91c5c89e40cc88ef98e.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk

Görev yaptığım il değişince Adana-Gaziantep arası hafta sonları sürekli gidiş geliş yapmaktayım.Yollarda bellerde kalmamak için triger set , V kayışı , motor alt takozu ve akıttığı için motor suyu genleşme kabı ile motor suyunun tamamını değiştirdim(kırmızı antifiriz kullanılmıştır).

Forumdan Ali Eren Hocamızın tavsiyesi ile gittiğim İbrahim Dai usta tarafından büyük bir titizlikle parçalar değiştirildi.Gaziantep'te bulunan ve yapılan iş yeterki içime sinsin diyen bütün arkadaşlara gönül rahatlığıyla gidebileceklerini belirtmek isterim.

Cansız bir varlığa yani arabaya bu kadar nazik , hassas ve yumuşak yaklaşan ustayı ilk defa gördüm.İşlem sırasında aracınızın hırpalandığını ve örselendiğini asla düşünmeyeceksiniz.Misefirperverliği,insanlığı,ustalığı,esnaflığı hakikaten takdire şayan.

Dersten çıkınca saat 15.00 civarı gittiğim ama kimbilir ne zamana yapılır diye düşündüğüm aracımı,birkaç saat içinde  yapıp verdiler.Böylece bir yükten kolaylıkla ve kısa sürede kurtuldum.

Vesile olan başta Ford Club'e, değerli hocamız Ali Eren Bey'e ; işlemleri gerçekleştiren İbrahim Dai ustamıza teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Biraz önce 0-100 denedim... :D  

Bugün beyaz balinaya mersin plakasını taktık. Ardından plakalık iptali ve plakayı karbonla kaplattım.876fdec9075ae91c5c89e40cc88ef98e.jpg

Hayırlı olsun kardeşim..... :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Görev yaptığım il değişince Adana-Gaziantep arası hafta sonları sürekli gidiş geliş yapmaktayım.Yollarda bellerde kalmamak için triger set , V kayışı , motor alt takozu ve akıttığı için motor suyu genleşme kabı ile motor suyunun tamamını değiştirdim(kırmızı antifiriz kullanılmıştır).

Forumdan Ali Eren Hocamızın tavsiyesi ile gittiğim İbrahim Dai usta tarafından büyük bir titizlikle parçalar değiştirildi.Gaziantep'te bulunan ve yapılan iş yeterki içime sinsin diyen bütün arkadaşlara gönül rahatlığıyla gidebileceklerini belirtmek isterim.

Cansız bir varlığa yani arabaya bu kadar nazik , hassas ve yumuşak yaklaşan ustayı ilk defa gördüm.İşlem sırasında aracınızın hırpalandığını ve örselendiğini asla düşünmeyeceksiniz.Misefirperverliği,insanlığı,ustalığı,esnaflığı hakikaten takdire şayan.

Dersten çıkınca saat 15.00 civarı gittiğim ama kimbilir ne zamana yapılır diye düşündüğüm aracımı,birkaç saat içinde yapıp verdiler.Böylece bir yükten kolaylıkla ve kısa sürede kurtuldum.

Vesile olan başta Ford Club'e, değerli hocamız Ali Eren Bey'e ; işlemleri gerçekleştiren İbrahim Dai ustamıza teşekkür ederim.

Memnun kalmış olmanıza çok sevindim Uğur Hocam. İbrahim Usta gerçekten çok iyi bir usta ve çok iyi bir esnaftır. Bana da Gaziantepe taşındığımda forumdan Semih İzgi kardeşimiz tavsiye etmişti. Bugüne kadar kendisine yönlendirdiğim arkadaşlar da hep memnun kaldılar.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Biraz önce 0-100 denedim... :D

Hayırlı olsun kardeşim..... :nazar:

Abi teşekkür ederim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi teşekkür ederim.

Acilen APP plaka diye bağırıyor Bülent haberin olsun  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Abi teşekkür ederim.

Abi karbon kaplattım bile plakayı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Dişi çıktı :) kapaksiz sayısı yarıyı geçince hepsini ben sokecegim sanırım, şimdilik yarı yarıya :)e6c3d40a692ed32226f54a973ea39f1b.jpg

benimde bir tanesi düşmüş abi gidip gelirken gözüme takılıyor.
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi karbon kaplattım bile plakayı

Neyse biraz kullanda bende arabamı alayım beraber yaptırırız artıkın APP'leri :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sanada yazarım cezayı..... :p

Makbuzları atarız üzerine hoş geldin Mersinimize diye  :D :D 

Tamam tamam kıskanma senin arabayada yaptıracaz söz ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Görev yaptığım il değişince Adana-Gaziantep arası hafta sonları sürekli gidiş geliş yapmaktayım.Yollarda bellerde kalmamak için triger set , V kayışı , motor alt takozu ve akıttığı için motor suyu genleşme kabı ile motor suyunun tamamını değiştirdim(kırmızı antifiriz kullanılmıştır).

Forumdan Ali Eren Hocamızın tavsiyesi ile gittiğim İbrahim Dai usta tarafından büyük bir titizlikle parçalar değiştirildi.Gaziantep'te bulunan ve yapılan iş yeterki içime sinsin diyen bütün arkadaşlara gönül rahatlığıyla gidebileceklerini belirtmek isterim.

Dersten çıkınca saat 15.00 civarı gittiğim ama kimbilir ne zamana yapılır diye düşündüğüm aracımı,birkaç saat içinde  yapıp verdiler.Böylece bir yükten kolaylıkla ve kısa sürede kurtuldum.

Memnun kalmanıza sevindik. Ali abimde bende çok severiz İbrahim ustayı. Yaptığı iş kendi içine sinmeden bırakmaz.  Hayırlı olsun :good1:

Memnun kalmış olmanıza çok sevindim Uğur Hocam. İbrahim Usta gerçekten çok iyi bir usta ve çok iyi bir esnaftır. Bana da Gaziantepe taşındığımda forumdan Semih İzgi kardeşimiz tavsiye etmişti. Bugüne kadar kendisine yönlendirdiğim arkadaşlar da hep memnun kaldılar.

Ali abi bi ara ziyaret etmek lazım İbrahim ustayı. Benim aracın çoooooooookk işi var. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Eylülün başında gördüm en son ama bir kaç kez telefonlaştık ondan sonra. Birlikte gidelim bi ara.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Aliexpressde tesadüfen karşıma çıkıp aldığım bedavadan biraz pahalı egzoz ucunu nasıl olur acaba diyerek taktım. Sonuç bence fena olmadı. Kesme biçme difüzör olmadan yapılabilcek en ekonomik ve ideal çözüm. 889168d5be19623080ae9316b7fb4cef.jpga251bc6b6994a4742e07ad687961b7f2.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

benimde bir tanesi düşmüş abi gidip gelirken gözüme takılıyor.

Bu mesajdan sonra sert bir virajda biri daha uçtu sesini duydum :) hepsini Sökmen farz oldu.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin_On

Çinden far için sipariş verdiğim audi tip gündüz ledi geldi. Oktay hocam yarın müsaitse ziyaret edicez :)

6f48de31e853884c04dafb5b3048cf55.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bugün yıllık bakıma girecek ama özel servis yetkili servis karmaşası yaşıyorum hala :)

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Aliexpressde tesadüfen karşıma çıkıp aldığım bedavadan biraz pahalı egzoz ucunu nasıl olur acaba diyerek taktım. Sonuç bence fena olmadı. Kesme biçme difüzör olmadan yapılabilcek en ekonomik ve ideal çözüm. 

egzos ucunu ortada gören mahalledeki çocuklar içine kar basmasın sonra. dikkat et de :D  :D  :D

güle güle kullan.

Bugün yıllık bakıma girecek ama özel servis yetkili servis karmaşası yaşıyorum hala :)

ağır bakım değilse yetkili servislerde 199 tl ye yapıyorlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...